Apa yang Sarah McLachlan Makan untuk Sarapan di Tour?

Selamat datang ke Rutin Pagi Saya, di mana kita melihat bagaimana orang (iaitu selebriti) memulakan hari mereka. Dalam ansuran ini, kita mendengar bagaimana penyanyi (dan tukang masak rumah yang sihat) Sarah McLachlanRutin pagi pagi sepenuhnya pergi ke periuk ketika dia sedang dalam perjalanan. Pada masa ini, dia memukul 31 bandar di Amerika Utara untuk album barunya, Menyinari. Dia melakukan di Nashville hari ini, menuju ke Atlanta esok, dan di antara mungkin akan memanjakan banyak kopi dan granola buatan sendiri yang lazat.

Rutin pagi saya dalam lawatan adalah jenaka. Apabila saya mempunyai gadis-gadis dengan saya, kita bangun dan saya mungkin mempunyai tiga espresso. Segala-galanya harus menjadi padat super di dalam bas pelancongan, jadi saya membawa mesin Nespresso kecil saya. Kami makan sarapan pagi di dalam bas, kebanyakannya dari rumah. Saya membuat granola saya sendiri, dengan badam, pecan, biji labu, biji wijen, dan kelapa tanpa gula yang dicincang, dan kemudian saya campurkan setengah minyak kelapa, setengah sirap maple, dan satu tan kayu manis. Kemudian saya akan meletakkan beberapa biji rami atau rami, dan sama ada buah kering atau blueberries segar. Itu dan beberapa yogurt Yunani dan anda ditetapkan untuk beberapa jam. Gadis-gadis saya tidak begitu mencabar, jadi anak kecil saya makan sedikit granola saya, tetapi biasanya yang lebih tua menegaskan pada Cheerios atau Flakes Jagung atau bagel dengan keju krim. Dia ke dalam karbohidrat. Kami sungguh-sungguh menyebarkan penyebaran mentega kelapa organik ini, yang tidak masuk akal. Ia seperti retak. Kami meletakkannya pada segala-galanya. Kami mempunyai Bullet Magic di dalam bas, juga, yang bagus. Saya akan membawa Vitamix saya, tetapi kemudian saya suka, okay, itu sedikit besar.

Di atas benar-benar hari yang baik, apabila saya tidak terburu-buru, perkara pertama Saya akan mengambil dua sudu minyak kelapa dan kacau di mulut saya selama 15-20 minit semasa menjawab e-mel. Saya melakukan lebih banyak di rumah daripada ketika saya berada di jalan raya, kerana keseluruhan rutin saya pergi ke periuk ketika saya sedang dalam perjalanan. Tetapi ia menakjubkan. Ini mungkin TMI, tetapi saya mempunyai poket berlebihan dalam molar dan kadang-kadang ada perkara yang tidak dapat keluar. Apabila saya melakukan penarikan kelapa, ia membasuh semua kekotoran. Mereka mengatakan ia menarik toksin keluar. Siapa tahu? Saya akan cuba apa-apa. Anda perlu menyukai rasa minyak kelapa, dan saya suka. Saya meletakkan pada kulit saya, rambut saya, apa-apa. Ia melibatkan bangun awal sebelum sesiapa menjangkakan sebarang jawapan daripada anda.

Di dalam bilik persalinan saya ada beri buah, buah segar, dan lemon serta madu untuk teh. Acara 2½ jam itu, dan sayangnya saya tidak boleh makan banyak sebelum ini, jadi datang jam 10:30 atau 11 malam, saya rasa dahsyat. Kami akan mempunyai salad sihat, tetapi kemudian ada pizza. Dan sudah tentu saya suka, ‘Berikan saya pizza!’ Yang benar-benar di luar, kerana saya belum makan gandum selama beberapa bulan yang lalu. Saya terbiasa habis pada sebelah petang dan mempunyai satu lagi espresso berganda. Tetapi saya benci menjadi ketagih. Saya benar-benar cuba mengurangkan kafein. Itu sudah … okay.

[Semasa saya di New York] ABC Kitchen adalah restoran kegemaran saya. Ia begitu baik. Keju kepiting sangat menakjubkan; salad bit dan yogurt sangat hebat. Itu salad lobak merah pedas. Saya biasanya pergi untuk kira-kira 15 pembuka selera. Pada musim gugur mereka ada roti panggang kabocha, dimasak dengan sedikit rempah dan mungkin beberapa gula atau sirap maple, dan mereka meletakkannya pada roti tukang roti yang indah dengan ricotta segar. Saya boleh makan sepanjang hari itu.

Ini memalukan, tetapi pada hari yang lain, saya berada di sebuah restoran yang sangat mewah, dan mereka memberi saya dada ayam organik ini, dan itu menjijikkan. Ia sudah matang. Saya terlambat dan saya tidak akan mempunyai apa-apa peluang lain untuk makan, jadi saya katakan, bolehkah anda membuat saya paillard ayam? Koki mengeluarkannya, dan ia benar-benar baik! Saya makan, makan, makan, dan saya perasan, ini tidak benar-benar merasakan seperti ayam. Teman lelaki saya mengambil gigitan dan dia suka, sayang … itu anak lembu. Oh tuhan, yuck! Saya tidak pernah makan daging lembu. Ia menyeberangiku.

Apabila saya pulang ke rumah, saya akan memasak lebih banyak. Pada musim panas, saya biasanya mempunyai orang ramai dan kami melakukan makanan perkauman yang besar ini. Saya telah mencuba tangan saya untuk membuat coklat. Saya membuat cawan mentega kacang mewah ini dengan mentega kelapa kelapa dan itu benar-benar menyeronokkan. Saya suka coklat yang sangat gelap dengan garam laut di atas. Saya perlu cawangan keluar dan meletakkan karamel pahit di atas. Apa-apa sahaja dengan coklat, karamel, dan kelapa untuk saya, saya akan mengambilnya.