Apa Chef Bobby Flay Makan untuk Sarapan Setiap Hari

Selamat datang ke Rutin Pagi Saya, di mana kita melihat bagaimana orang memulakan hari itu. Dan oleh “orang” kita maksudkan selebriti.

Anda tahu Bobby Flay. Dia adalah Chef Iron Pemenang Emmy dengan semua rancangan TV, buku masakan, dan restoran (dan Burger Palaces) di seluruh negara, seorang lelaki yang membawa tiga permulaan cerobong ke barbeku belakang rumahnya, dan seorang lelaki yang, walaupun menjadi salah satu makanan terbesar selebriti di sana, masih dapat menahannya di salah satu restoran paling sibuknya, Mesa Grill Las Vegas. Dan sekarang, anda akan mengenali beliau dengan Rutin Pagi. Lelaki itu suka yogurt, suka beri, dan mempunyai hubungan dengan kopi yang teruk.

Saya biasanya bangun antara jam 5:30 dan 6:30, mempunyai beberapa air mineral rata, kemudian bersenam. Ia biasanya berjalan di atas treadmill atau berlari menuruni Lebuh Raya Barat Sampingan, atau kelas Siklus Jiwa, yang saya telah masuk selama setahun dan setengah.

Kemudian saya makan sarapan pagi. Ia biasanya terdiri daripada sesuatu seperti yoghurt Yunani dengan beberapa buah beri segar dan madu atau buah delima. Atau saya akan membuat smoothie dengan yoghurt Yunani dan blueberry. Licie kegemaran saya sangat mudah: yogurt Yunani, banyak buah segar, dan di Whole Foods mereka mempunyai jus ini, ia adalah jus currant hitam, dan itulah yang saya gunakan dalam smoothie saya.

Dan saya pasti menggunakan buah segar untuk kegunaan saya, tidak beku, dan Saya peminat berry besar secara umum. Kegemaran saya adalah beri hitam, tetapi saya suka blueberries untuk smoothie kerana mereka tidak mempunyai banyak biji di dalamnya. Tetapi saya makan semuanya. Blueberries, raspberi, beri hitam. Gooseberries.

Setiap sekali-sekala saya akan mengubah keadaan dan berbelanja hebat jika saya mempunyai mesyuarat sarapan pagi atau sesuatu. Saya hanya suka telur dan bacon tebal. Tetapi saya cuba untuk tidak melakukannya dengan kerap.

Tetapi Saya sangat suka yoghurt Yunani. Saya suka kekayaan dan ketebalannya, dan keburukannya, dan saya masih seperti itu ketika saya memakannya saya sihat. Dan pendedahan penuh, saya melakukan kerja dengan Fage, tetapi saya telah makan yogurt Yunani sejak ia datang di tempat kejadian kira-kira 5 tahun yang lalu. Apabila mereka meminta saya melakukan kerja untuk mereka, ia seperti, “Tidak ada masalah sama sekali!” Saya sudah menyukai barangan itu.

Saya minum sedikit kopi sekarang, mungkin 90 peratus teh hingga 10 peratus kopi. Masalah saya dengan kopi ialah, apabila saya mula meminumnya, saya minum banyak daripada itu. Dalam tiga tahun yang lalu, saya benar-benar melepaskannya. Saya sering minum kopi, tetapi saya akan mengatakan bahawa 90 peratus masa itu, saya tidak. Ia tidak menyeronokkan sekalipun tanpa itu, walaupun, saya boleh mengatakan begitu banyak. Jadi, saya minum banyak teh sarapan Inggeris hari ini, dengan sedikit madu dan percikan susu.

Saya suka jalan pagi lebih daripada waktu malam. Saya seorang lelaki pagi. Menjelang jam 11, saya hampir tidak dapat membuka mata saya, tetapi saya suka bangun awal. Rasanya seperti permulaan baru – apa yang akan berlaku pada hari itu. Oleh itu, rutin harian saya kebanyakannya berkisar pada waktu pagi, kerana ia seperti menetapkan saya untuk sepanjang hari. Itulah sebabnya saya bekerja lebih awal, jadi saya boleh mempunyai tenaga untuk menangani perkara-perkara yang saya perlukan untuk menangani. Selepas sarapan pagi, selepas pukul 10 pagi, hari saya boleh pergi dalam banyak arahan yang berbeza, sama ada saya memasak di salah satu restoran saya atau terbang ke salah satu restoran saya atau menangkap rancangan TV atau bekerja di buku masakan, ia benar-benar berbeza setiap hari. Tetapi yang berterusan hidup saya adalah pagi. Walaupun saya berada di jalan raya atau di hotel, ia pada asasnya sama.

BERKAITAN
Arkib Rutin Pagi Saya
Bobby Flay Masih Boleh Memasak di Barisan
Nasihat BBQ dari Bobby Flay