Anda Pikirkan Anda Tahu Liev Schreiber, Kemudian Dia Memberitahu Anda Berapa Banyak Dia Suka Brokoli

Liev Schreiber berada dalam keadaan lekat. The Ray Donovan Pelakon cuba mengajar anaknya-Sasha, 10, dan Kai, 9-bagaimana membuat sushi, tetapi mereka selalu ditutup dengan beras. “Memegang perhatian kanak-kanak sebaik sahaja dia mendapat beras yang tersangkut di seluruh jarinya, ia tidak mudah,” katanya mengakui dengan ketawa.

Baca terus untuk melihat apa lagi yang Isle of Dogs bintang memasak, pemilikan dapur berharga yang dia harus menjauhkan diri dari anak-anaknya, dan apa trio pelik makanan yang dia mahu makan selama-lamanya.

Apa hidangan biasa seperti di rumah Schreiber?

Kebanyakan makanan yang saya buat direka untuk kanak-kanak lelaki, jadi sukar. Salah satu makanan pergi makan kami hanya menggabungkan drumsticks, yang kami sangat suka lakukan kerana ia adalah makanan jari. Saya campurkan bersama minyak zaitun, halia, bawang putih, kicap, lada hitam, dan serpihan cabai merah dalam mangkuk dengan drumsticks sekitar 2 p.m. dan pop di dalam peti sejuk. Pada masa anak-anak selesai dengan kerja rumah mereka, anda hanya membakar mereka pada 350 ° sehingga rangup, kira-kira 40 minit. Kemudian saya berkhidmat dengan brokoli dan beras. Kami juga suka membuat pasta, dan kami cuba menguasai sushi. Kami tidak begitu baik lagi, tetapi kami banyak berlatih. Bahagian yang sukar adalah nasi walaupun.

Bagaimana anda memasak nasi??

Saya memasaknya dalam periuk, dan saya melakukan arahan asas beras Jasmine. Kadang-kadang masa meresap itu akan merosot, kerana saya berurusan dengan lelaki. Saya tidak pernah melekat cukup melekit! Mungkin saya perlu mendapatkan periuk nasi. Ada juga komponen cuka, bukan? Saya tidak pernah menambah cuka beras.

Bagaimana anda mengajar diri anda untuk melancarkan video YouTube-sushi?

Kami suka duduk di bar sushi di BONDST dan menonton orang-orang di sana. Mereka menjadikannya kelihatan lebih mudah daripada itu! Kami tidak pernah mempunyai pelajaran rasmi, tetapi kami melihatnya apabila seseorang memberi kami sushi-rolling mat sebagai hadiah. Saya fikir semuanya turun ke konsistensi padi, dan perkara yang anda katakan mengenai membasahi tangan anda.

Memuatkan

Lihat di Instagram

Anda menghantar gambar memancing di Instagram banyak. Apa yang anda ingin buat dengan tangkapan segar?

Apabila kebakaran itu berjalan Montauk, kami mempunyai goreng ikan goreng. Semua orang-bahkan Kai yang tidak makan ikan pun akan makan itu. Kami terkeluar dari sekelip mata mereka, menggelapkannya, masak dan masak dengan mayonis jagung dan sriracha. Itu hanya lazat. Bukan super sihat, tapi lazat.

Sekiranya anda terperangkap di pulau seperti ini Isle of Dogs, adakah anda fikir anda boleh bertahan dengan memancing sahaja?

Selagi saya mempunyai Sasha dan Kai dengan saya. Mereka adalah senjata rahsia saya. Dan mereka penipu yang menakjubkan. Mimpi Sasha terperangkap di sebuah pulau padang pasir, dan harus menanggung sendiri. Antara antara kerang dan ikan, saya fikir kita akan melakukannya dengan baik.

Apa yang akan menjadi lima ramuan dalam toolkit pulau padang pasir anda?

Minyak zaitun, bawang putih, serpihan chili, lemon, dan garam. Dan saya perlukan pisau terbaik saya.

Adakah anda mempunyai pisau kegemaran?

Anda perlu mempunyai pisau yang baik. Ia menjadikan masakan lebih mudah dan menyeronokkan. Abang saya mendapat pisau sushi Jepun yang sangat cantik untuk ulang tahun saya enam tahun lalu. Ia mungkin tidak mewah oleh piawaian anda, tetapi mengikut piawaian saya, ia adalah pisau terbaik di dunia. Ia adalah salah satu pisau yang saya tidak dapat mengambil ketika anak-anak berada di sekitar. Jika saya melakukan ikan, saya menggunakannya untuk membersihkannya. Saya tidak dapat membaca nama itu kerana ia adalah dalam bahasa Jepun, tetapi ia adalah pisau paling tajam yang saya miliki.

Adakah pemilikan yang paling berharga di dapur anda?

Tidak, ini akan menjadi cocotte saya, oven Belanda kecil saya. Sebenarnya, itu nombor dua. Pisau adalah yang terbaik. Ia boleh memotong apa-apa. Saya suka membuat pho kadang-kadang. Dan jika anda membekukan daging lembu, dan kemudian anda ingin mengirisnya dengan nipis yang nyata, ini akan terus menerus.

Jika anda hanya boleh makan satu makanan sepanjang hayat anda, apa yang akan berlaku?

Apabila saya masih kecil, ia adalah pisang. Dan ketika saya berumur 30 tahun, ia menjadi brokoli. Sekarang saya berusia 50 tahun, saya telah belajar untuk berkompromi. Saya fikir sejenis pisang brokoli pisang mungkin akan melakukannya. Superfoods. Jika anda tidak mempunyai pilihan, jika ia terus hidup, maka itu brokoli. Dan jika ia benar-benar apa-apa yang saya mahu, ia mungkin baguette yang segar dan panas. Itu mungkin satu perkara yang saya dapati yang paling tidak dapat dilupakan dalam hidup.

Saya beli saya di Parisi Bakery di Elizabeth Street. Saya pernah berjalan kaki anjing saya melewatinya, dan saya akan mencium bau mereka. Lelaki itu baik kepada saya, jadi dia akan memberi saya yang panas. Setelah mereka keluar dari ketuhar selama lebih dari dua atau tiga jam, ia benar-benar mengubah profil rasa dan segala-galanya. Tetapi jika anda boleh menyambung dengan salah satu dari mereka dengan serta-merta selepas ia keluar dari ketuhar, ia fikiran membingungkan. Sekiranya ia keluar dari ketuhar, ia tidak memerlukan apa-apa. Satu jam atau dua daripada oven, anda mungkin mahu sedikit mentega atau keju lembut yang bagus. Saya fikir saya akan mendapat satu sekarang.

Kedai roti ini mempunyai salah satu baguettes kegemaran kami:

Bakeri Rahsia Itu Salah satu yang Terbaik di New York