Apa Rapper 2 Chainz Makan untuk Sarapan

Selepas meninjau suasana di kawasan bawah tanah di Atlanta, sebagai sebahagian daripada Lingkaran Playaz, 2 Chainz pecah ke adegan kebangsaan dengan top 2012 Billboard Berdasarkan T.R.U. Kisah. Album susulan, B.O.A.T.S. II: Me Time, yang juga datang dengan “cookbooklet” yang dipanggil Meal Time, jatuh hari ini. Walaupun dia terlepas pesta makan malam yang kami merancang untuk membuangnya bulan lepas, kerana dia ditangkap di Oklahoma, dia membuat kami senarai main hebat ini ketika kami memasak. Sudah menjadi tiding kita sehingga kita boleh mendengar album baru. Dalam pada itu, 2 Chainz memberitahu kami sedikit tentang zamannya.

Saya biasanya tidak tidur hingga kira-kira pukul 7 pagi, jadi Saya cenderung bangun kira-kira tengah hari. Saya menjalani aktiviti pagi yang normal untuk mencuci. Saya tidak pernah minum sebatang kopi. Saya juga tidak makan daging lembu atau babi. Saya jarang makan makanan yang digoreng, walaupun saya suka makan seketika.

Posisi saya berada di dalam, sepanjang malam, melakukan persembahan langsung-banyak kad kardio. Pada dasarnya anda perlu dibina. Anda memerlukan minda seorang athelet untuk menjadi sebahagian daripada permainan ini. Jadi sangat penting bagi saya untuk mempunyai seorang tukang masak. Saya mengalami refluks asid bersama-sama dengan ulser. Ia adalah satu-dua whammy, jadi untuk saya, Saya bukan tentang terlalu penuh, atau terlalu lapar. Saya perlu mempunyai snek yang sihat di sekeliling, sama ada kacang atau buah. Saya juga cuba untuk minum banyak air. Saya tidak boleh berbaring tanpa sebotol air di sebelah saya. Apabila saya bangun saya kering, jadi saya memerlukannya dengan betul oleh katil saya.

Saya tidak mempunyai apa-apa jenis rutin yang kerap ketika datang ke latihan atau apa-apa, saya mungkin melakukan beberapa push-up, tetapi itu sahaja. Kemudian saya akan makan. Saya telah menghantar banyak apa yang saya makan di Instagram saya. Saya memanggilnya makan tengah hari, tapi itu kerana saya pergi tidur ketika orang lain bangun. Itu benar-benar sarapan pagi saya, tetapi peminat Instagram saya boleh, baik, sangat khusus mengenai bahasa, jadi saya memberitahu mereka bahawa ia adalah brunch.

Chef saya, Chef Aleem, sekali atau dua kali dia membuat saya penkek buatan sendiri, dan ia adalah masalah besar pada Instagram saya, tetapi untuk sebahagian besar dia membuat saya daging babi, oat, mungkin beberapa putih telur, sejenis buah, atau alpukat-jenis perkara.

Jika saya tidak berada di jalan, saya pergi ke studio. Saya tidak menulis, jadi saya mengetuai dan cuba untuk merangsang, merakam sesuatu supaya saya dapat memikirkannya. Saya mendengar instrumen yang berbeza dan apabila seseorang memberi inspirasi kepada saya Saya cuba masuk dan merasakan lagu dari sana.

Mengingati ayat-ayat, tidak menulis apa-apa, mereka seperti pull-up saya. Itu dan saya juga ingat semua nombor telefon keluarga dan kawan-kawan, semua orang yang paling dekat di sekeliling saya. Saya menggunakan fikiran saya dengan cara itu. Saya mempunyai, uh, tabiat yang tidak begitu baik tentu saja, yang membakar sel-sel otak, tetapi saya cuba mencabar mereka dengan mengingati nombor-nombor yang perlu saya ingat, dan juga menyimpan ayat-ayat di kepala saya.

Tiada siapa yang boleh mengingat nombor telefon lagi. Orang tidak boleh ingat nombor ibu mereka. Itu najis gila. Ia digunakan untuk menjadi keadaan di mana anda perlu mengingati semua perkara itu. Tetapi saya masih mendapatnya. Ia harus seperti itu dengan saya. Jika ada keadaan di mana telefon saya hilang, saya tidak mahu bimbang mengenainya.

Dan sudah tentu saya berdoa untuk berterima kasih kepada Tuhan setiap pagi bahawa saya membuat album ini [B.O.A.T.S. II: Me Time], dan saya cuba menjadi positif dan mengambilnya ke peringkat seterusnya. Saya mempunyai parti besar di Atlanta [untuk melancarkannya] pada 10 September, tepat sebelum hari lahir saya. Ia akan menjadi gila.