Standard Lido Bar and Lounge

Wtopi pantai bersamaan dengan koktel après-ski? Jika anda berada di Miami di Standard Spa-pada dasarnya Epcot jika anda berada dalam jus hijau dan urutan-jawapannya ialah Lido Bar. Di dalamnya, di luar lobi hotel, anda akan menemui sebuah kubah tengah-tengah kayu hangat, ke bawah kerusi-kerusi yang diilhamkan oleh Eames, malam khusus Bingo, meja ping-pong untuk dimenangi, dan koktail yang menyegarkan seperti roses beku (atau frosé, jika anda berasa mewah). Tapi ini Florida, tindakan sebenar berada di luar di Bayside Grill. Ia kelihatan di atas air, jadi tempat makan malam yang ideal untuk menghirup keju sangria yang lebih tua sambil menghidangkan kentang goreng artichoke, tuna poké pedas, atau hidangan kecil yang sihat yang dikeluarkan oleh chef hotel, Mark Zeitouni. Standard ini berhampiran dengan South Beach, tetapi tidak secara teknis di South Beach (ia terletak di Pulau Biscayne Bay), jadi anda merasa seperti anda adalah sebahagian daripada tempat kejadian tanpa ditenggelami oleh tempat kejadian; sejauh Miami pergi, itu a gembira sejuk cara untuk mengakhiri hari di pasir atau, mungkin, memulakan malam anda.

TIP PRO: Happy Hour benar-benar jam paling bahagia di sini. Di sebuah bandar yang terkenal dengan koktel yang mahal, anda boleh mendapatkan segelas $ 7 Prosecco atau $ 3 Peroni sambil menghisap keju $ 9 mewah nachos-melty, prosciutto, chiles-beach-body terkutuk.

BUTIR-BUTIR: Tetamu hotel mendapat rawatan yang lebih baik, sudah tentu, tetapi biasanya tidak terlalu kesakitan untuk mencari tempat duduk. Grill menghidangkan sarapan pagi dan makan tengah hari juga, jadi buka hari Isnin hingga Khamis dari pukul 7 pagi hingga 11 p.m dan Jumaat hingga Sabtu, hingga 11:30 p.m. Happy Hour adalah 4-7 p.m. dan termasuk pemandangan matahari terbenam percuma.