Los Fuegos

Lmemasak dengan api yang paling asas dan teater-sedang dipamerkan di sini restoran mandiri sepenuhnya, yang memaparkan makanan chef Argentina yang terkenal, Francis Mallmann, lelaki yang buku masakannya memasak seekor lembu yang disembelih kelihatan seperti sesuatu yang anda perlukan untuk mencuba. Hotel Faena tidak membebankan kos untuk membolehkan Mallmann membawa gayanya ke Miami-semua kemahiran memanggangnya dipamerkan di restoran luar, di mana pandangan anda hanya kadang-kadang terganggu oleh patung emas mammoth oleh Damien Hirst. Jika anda telah memasak dari bukunya Seven Fires, anda akan mengenali gurita la plancha, kentang domino, sos herbi, pemotongan daging seperti stik rok, yang berkembang di sini untuk memasukkan Wagyu dan 48-ons ekstrem $ 195 stik tomahawk, yang perlahan-lahan dimasak dengan menggantung di atas arang. Walaupun ia kelihatan jarang berlaku, ia adalah sempurna, dimasak dimasak. Seolah-olah perlu berkata, orang-orang yang menonton adalah perdana juga.

TIP PRO: Tidak boleh perut harga makan malam? Datang pada makan tengah hari, apabila anda boleh mempunyai sandwic daging lembu untuk $ 16 atau stik rok untuk $ 24.

BUTIR-BUTIR: Makan tengahari setiap hari dari tengah hari-5 p.m .; makan malam Ahad-Khamis, 6-11 p.m .; Jumaat dan Sabtu, 6 petang-tengah malam.

los fuegos miami francis mallmann empanadas
Diberkati oleh Los Fuegos