La Mar oleh Gaston Acurio

YKami menghantar anda ke sebuah restoran yang mahal di sebuah hotel di mana parkir valet Lamborghini dan Bentleys berada di depan, dan di mana kasut tumit tinggi dan skirt pendek adalah semua tetapi wajib untuk wanita tempatan mengambil diri sendiri di hadapan Persaudaraan Insta dinding tumbuhan. Ini kerana chef Peruvian Diego Oka yang kelihatan dan ceria membuatnya cincin yang mati untuk Misi Makanan Cina Danny Bowien-membuat bosnya, Gaston Acurio, kembali di Lima. Ceviches moden dan tradisionalnya, nigiri (Bola nasi Jepun), antikuchos (Lidi Peru), dan masakan berasaskan format besar memanggil budaya negara Amerika Selatan, Cina dan Jepun. Keputusan? Sesetengah kombinasi renyah-pedas gila seperti sosej Cina dan daging babi panggang dengan omelet udang dan sos Nikkei.

TIP PRO: Tinggal di zon makanan laut dan dapatkan ganjaran. Perintahkan beberapa ceviches untuk meja-kami menyukai Mixto dan Chifa-dan berkongsi hidangan nasi yang anda masih tidak akan dapat menyelesaikannya. Dan anda mesti memulakan hidangan dengan masam pisco, sama ada ia klasik atau dipintal.

BUTIR-BUTIR: Dibuka setiap hari untuk makan tengah hari, 11:30 a.m- 3:30 p.m .; Brunch, Ahad siang-3: 30 p.m .; Makan malam setiap malam, 6-11 pagi.