Upoznajte web-uređivač Carey Polis

Od ex-line kuhara do bivših talentiranih talenata za talent, Bon Appétit osoblje je došao iz svih šetnji. Svaki tjedan, drugačiji zaposlenik će nam reći o tome što oni kuhaju, jedu, i općenito u sada. Danas je web urednik Carey Polis. Želite još više slanja od našeg osoblja? Pratite nas na Instagramu.

Ono što radim Dobar tek: Ja sam urednik Bonappetit.com. Imam svoje ruke na sve vrste digitalnih inicijativa, od upravljanja prometnim ciljeve programiranje naš podcast, uređivanje članaka na gazillion druge stvari koje je potrebno za pokretanje web stranice. Nikad se jednom nisam dosadio ovom poslu!

U prethodnom životu bio sam: Živjeti u Parmi, Italija, jedući neozbiljnu količinu sira i proučavajući kulturu i komunikaciju hrane.

Osnovni kuhinjski alat: Izraslo sam vrlo pričvršćeno na ovu spatulu. Čak sam dao mini verziju tijekom mog udavača stranke, ponovno prozvan „spatularette„.

Krem-ljeto-salata od kupus-646

Kremasto ljeto. Fotografija: Marcus Nilsson

Posljednje što sam kuhala kod kuće: Ovo je slabo. Izvrsno je, ali dovoljno za hranjenje vojske. Ja sam OD’ed na slaw.

Najbolje jelo restorana koje sam nedavno imala: Zaljubljena u pesto od oraha u Via Caroti prošli tjedan. Nadam se da se nikada neću razbiti s kokosovim sundama od ujak Boons.

Makaroni and Cheese
Alex Lau

BA najboljih makarona i sira. Fotografija: Alex Lau

Omiljeni pokušaji i istiniti Dobar tek recept: Mislio sam da je recept mojeg mlijeka za mac ‘n’ bio savršen dok nisam napravio BA’s Best verziju. A, ovaj odrezak je jedva recept budući da je tako jednostavno, ali to je ljeto tradicija.

Sljedeća odredište putovanja: Japan! Nikad nisam bio, a moj itinerer za jesti je agresivan.

kodirani Eggs
Fotografija Alex Lau

Jesu li ti jaja dovoljno mekana za tebe, Carey? Fotografija: Alex Lau

Sviđa mi se jaja: Lagano se nagrizao.

3 stvari u koje sam upravo sada:

veep
  1. Veep. Bio sam navijač od samog početka, ali samo se stalno poboljšava.

  2. Ne mogu proći kroz tjedan bez čitanja Draga mudrost. Zapravo sam ga pročitao svaki ponedjeljak, utorak i četvrtak. Čak i kad sam na odmoru.

  3. Ranije u osnovnoj sezoni, jedini način na koji sam mogao probaviti gledajući ništa o politici je kroz promatranje showtime emisiju, Cirkus. Vraća se u srpnju za konvencije i definitivno ću se uključiti.

Povezano: Careyjev vodič za tanjure za svaku prigodu