Upoznajte viši suradnik web-urednika Rochelle Bilow

Od ex-line kuhara do bivših talentiranih talenata za talent, Bon Appétit osoblje je došao iz svih šetnji. Svaki tjedan, drugačiji zaposlenik će nam reći o tome što oni kuhaju, jedu, i općenito u sada. Danas je viši suradnik web urednik Rochelle Bilow. Želite još više slanja od našeg osoblja? Pratite nas na Instagramu.

Ono što radim Dobar tek: Kao viši suradnik web urednik, provodim većinu mojih dana pisanja domaće kuhanje i kako-to članke za bonappetit.com, ‘gramming preko na @bonappetitmag, i pokušava razmišljati o duhovit stvari za pisanje o krumpira na Twitter.

11084703_893668077322937_1780427004_n
Instagram / @ rochellebilow

# tbt do tog vremena hranjenja svinja bio je smiješan. Fotografija: Instagram / @ rochellebilow

U prethodnom životu bio sam: Poljoprivrednik! Prije dolaska BA Živio sam i radio na maloj farmi u središnjem New Yorku. Uzgojili smo povrće, uzgojili i zakupili sve naše životinje, proizvodili jaja i sirovo mlijeko. Uspio sam upravljati našim CSA i kuhani obroci za ostale farme (vjerojatno je bila mala komuna-y). Ovih dana, uglavnom, ne koristim rukavice moje košulje kao krpe. Bezbrižan čep: Napisao sam knjigu o tome, a možete ga kupiti ovdje!

Osnovni kuhinjski alat: Morat ću reći svoju kolekciju berba pregača. Tako su lijepo i funkcionalno, jer sam neuredan u kuhinji. Kravata sam svaki put kad kuham.

Posljednje što sam kuhala kod kuće: U ponedjeljak sam pirjala crvene leće u sirutku s kardamom, kuminom i cimetom. To sam ga zagrijavao i jedeo tijekom cijelog tjedna.

Najbolje jelo restorana koje sam nedavno imala:
Ovo je tvrd, jer kuham 99,9% moje hrane kod kuće. Iznimka je kruh: ja sam nemoćan protiv ražene ficelle iz Bien Cuita. Bilo je to srce, bučno i agresivno tamno. Jednostavno je savršeno.

creamed-Swiss-blitva-s-limun krušnih mrvica
Christina Holmes

Fotografija: Christina Holmes

Omiljeni pokušaj i pravi recept Bon Appétita: Nije seksi, ali opsjednut sam krznenom švicarskom bundom s Lemony Breadcrumbsom. Postoji samo dobra ravnoteža limunske kiseline na kremu, i neka bude pravi: svaki obrok koji uključuje hrpice kruha pržene u ulju dobar je obrok.

Sljedeća odredište putovanja: Island! Vratit ću se u veljači na vježbu joge. Iznimno sam uzbuđen zbog prirodnih vrućih izvora, Aurora Borealis i vinyasas uz glečere (znate, uobičajeno). Zašto sam odlučio ići na najhladniju godinu, pitanje je još jedno vrijeme …

malina-ricotta kolač
Nicole Franzen

Jaja gdje pripadaju: U kolač. Fotografija: Nicole Franzen

Sviđa mi se jaja: Gdje pripadaju, skrivene u tortu.

3 stvari u koje sam upravo sada:

  1. joga. Kao što će vam reći neki od mojih suradnika, ja svoj život razvijao oko sposobnosti da se probudim u 5 sati i prakticiram jogu. Nadam se da ću ove godine dobiti certifikaciju nastavnika. u međuvremenu, možete pronaći mene kako radim na mom podlaktici ravnoteže na Dharma Yoga na Manhattanu.

  2. Suite One Studio. Ako postoji nešto što volim više od dragocjenih malih ploča, to je … ništa. Tako su delikatni i volim da su svi jedinstveni. Od sada službeno tražim sve moje božićne i rođendanske darove u obliku malih posuđa.

  3. U posljednje vrijeme razmišljam o filozofiji Ahimsa, ili nenasilje i ne štete drugima. Očito je relevantan u današnjem svijetu, ali pokušavam pronaći načine kako ga prevesti u svoj svakodnevni život: Mogu li biti ljubazniji prema ljudima na podzemnoj željeznici i ulici? Mogu li biti strpljiviji kod moje obitelji i suradnika? Može li samilost biti moja emocija, a ne smetnja i frustracija?

Slijedite Rochelle na Instagramu.