Upoznajte Senior Food Editor Rick Martinez

Od ex-line kuhara do bivših talentiranih talenata za talent, Bon Appétit osoblje je došao iz svih šetnji. Svaki tjedan, drugačiji zaposlenik će nam reći o tome što oni kuhaju, jedu, i općenito u sada. Danas je glavni urednik hrane Rick Martinez. Želite još više slanja od našeg osoblja? Pratite nas na Instagramu.

Ono što radim Dobar tek: Kuhati. Pisati. Jesti. Doista je najbolji posao ikad. Biti okružen ljudima koji vole hranu, koji su nevjerojatni kuhari i svaki dan me podučavaju. Da ne spominjem činjenicu da dobivam pažnju na nevjerojatnu hranu i plaćam se, kao onaj slatki kolač od jabuka koji sam samo jeli za doručak. Da, ne usisava.

U prethodnom životu bio sam: Oglašavanje Mad Man. Donald Draper koji je proveo veći dio svog slobodnog vremena razmišljajući o hrani i što sam kuhala tog vikenda.

Osnovni kuhinjski alat: Moj nož. Imam Masamoto VG Gyutou 10 “kuharov nož za Božić i volim ga. Sada sam tako razmažen. Uzimam ga svugdje gdje idem.

zima-tikvice-i-kratki-rebra-enchiladas
Alex Lau

Rick je razvio ove Winter Squash i Short Rib Enchiladas za našu veljaču. Fotografija: Alex Lau

Posljednje što sam kuhala kod kuće: Miso kimchi ramen. mmmmm.

Najbolje jelo restorana koje sam nedavno imala: Smeđi maslac pomme pire od Serpica u Phillyju. Sjedio sam na šalteru šalice promatrajući kako linija kuhara poprska surovu odresku odreske s ovom misterioznom zlatno-smeđom pire. Nakon što je nekoliko desetaka ploča izašlo, moj odrezak napokon je stigao. I dok je bilo jako dobro, zvijezda je definitivno bila pire. S toliko smeđim maslacem, krumpir nije mogao ni držati svoj oblik. Bile su tako bogate i ukusne, rekla sam jednoj od kuhara da, ako se umak od purice odjednom nestane, nisam ja. Ne stvarno…

začinjen-kruške naopako kolač
Christopher Testani

Začinjena kolača s okusom kolača. Fotografija: Christopher Testani

Omiljeni pokušaji i istiniti Dobar tek recept: Viši stručni suradnik hrane i prijatelj Claire Saffitz, napravio je ovaj nevjerojatan kolač od začinjenog kruškog sjemena za prošnju listopad prošle desetljeće. Bio sam dovoljno sretan što sam bio prisutan svaki put kada je pekla, i svaki put je to sve bolje i bolje. Mislila bi da bih se umorila od toga jesti, ali ovaj recept nikada ne razočarava.

Sljedeća odredište putovanja: Grad Meksiko. Sva uzbuđenja i energija NYC-a, ali s pikantnom kulturom i hranom Meksika. Ne mogu čekati!

Sviđa mi se jaja: Izokrenut. Tiho. A ako su neki krumpiri i prženi krumpiri iznenada pali u njih, ne bih se žalili.

3 stvari u koje sam upravo sada:

  1. Opera
  2. Canelé
  3. Barbacoa

Pripremite neke od najboljih Rickovih hitova:

Enchiladas, tri načina
Krušna butternut juha od squash
Chili Colorado
Herbed Baked Brie
BA najbolja vruća čokolada
BA najboljih jabukovača jabukovača