Svjetski serija izbornika

Neki ljudi misle da je bejzbol dosadno. Mislim da nisu pravedni. Kikiriki. Cracker Jack. Ti sladoledni kolači posluživali su kacige za bacanje kugle. I dok bih volio uživati ​​u ovim koncesijskim delikatesima na stadionu, rekli su mi da je teško dobiti karte za utrku u listopadu. Tako da izgleda kao da ću ovo otvoriti WorldSeries igrati pravu igru ​​doma.

Za sve vas rookie, ovdje je osnovna linija hrane:
* Cracker Jacks
* Načos
* Hot dog (ili dva)
* Pivo (ili, um, dva)
* Kikiriki
* Sladoled sladoleda

(To je puno, ali što očekujete od čovjeka čiji je omiljeni igrač odrastao imenom Chili Davis?)

Torecreate ovo iskustvo kod kuće, otpustimo s nekim Karamel-Almond Popcorn. To će trajati nekoliko izmjena dok Turska Chilaquiles (mislim nachos, samo bolje) korak do ploče. Tada smo u srcu reda s nekim pivskim pilićima s brašnom kiselinama. Možda slijedite to s nekim Cheddar psa s jabukama i jabukama. A ako tražimo srednju razinu, neki američki IPA-e trebaju nas provesti kroz dva dijela.

Pa što je ostalo, kikirikija i sundae? Vrijeme je da dovedete ina inačice: Hot-Tin-Roof Sundae s Chili-Lime Peanuts.Delicious, bez obzira na to je li poslužen u minijaturnom letvicu. Sada postoji samo još jedna stvar koju treba riješiti (osim serije, naravno). Kuhinja je nered, koji se bori za čišćenje?

Svjetski serija izbornika

  • Karamel-bademski kokica
  • Turska Chilaquiles
  • Psi-braisedHot Psi s brašćenom kiseli kupus
  • Psi za Cheddar s jabukama i jabukama od brašna
  • Američki IPA
  • Hot-Tin-krovni Sundae s Chili-Lime kikirikima

Barrett Baffert