Shortcake Strawberry ini adalah pencuci mulut paling sempurna musim panas

Carian Google “shortcake strawberi” mengembalikan lebih daripada 10 juta hasil-tetapi kami akan memberitahu anda mengapa kami adalah satu-satunya yang penting. Selepas minggu ujian, editor makanan kanan Chris Maghribi mencipta apa yang kita anggap sebagai shortcake strawberi quintessential, dengan kek lembut sempurna, bantal krim disebat lembut, dan dua kali ganda rasa strawberi berkat kombinasi beri masak dan mentah. Begini bagaimana ia dilakukan.

The Berries

Bagaimana anda membuat rasa beri yang hebat lebih baik? Double ke bawah! Biarkan separuh mentah untuk rasa beri besar, dan masak separuh lagi kepada kompos yang subur. Apabila bersatu semula, mereka melompat ke überberry segar.

The Shortcake

Asas anda adalah segalanya. Kue span berubah menjadi bubur, sementara biskut yang tidak kenyal kekurangan serbuk untuk berdiri untuk buah berair. Kami mendapati tempat yang manis, mencapai kelembutan ultra melalui satu helah yang mengejutkan: kuning telur yang matang dalam adunan yang memelihara pembangunan gluten.

Kenaikan

Menggunakan ais krim es krim untuk membentuk doh membuat kubah yang padat dan mounded, membolehkan kue membuka ke atas sambil membakar bukannya meratakan. Sejukkan kek sejuk pra-ketuhar sehingga kesan ini.

Krim

Ia harus hampir tidak manis dan disebat sehingga lembut dan bantal-hanya cukup sengit untuk menyokong berat kekurangan atas tanpa tumpah di sisi.

Perhimpunan

Berhias seperti daun pudina hanya merumitkan perkara. Anda mahukan kekacang pecah, lapisan beri, dan mahkota krim disebat. Selesai.

Dapatkan Resipi: Strawberry Shortcake BA Terbaik

Bercakap tentang pencuci mulut musim panas epik:

Kek Ais Krim Pisang Split