Ini Popsicles Gin Akan Mendapatkan Anda Melalui Musim Panas

Dengan beberapa buah konsert musim puncak di tangannya dan lagu Snoop Dogg di dalam hatinya, Emily Spurlin, chef pastri di Bad Hunter Chicago, mula bereksperimen dengan idea-idea ais pop yang popular pada musim panas lepas, menetap pada Gin dan Juice treat. (Untuk rekod, epal dan jus lain juga berfungsi dengan baik.) Alkohol tidak akan membekukan pepejal, jadi anda hanya boleh menggunakan begitu banyak jika anda mahu popsikel anda tetap beku. Helahnya? Sediakan sirap sederhana dengan berry juniper untuk mencairkan minuman keras, yang menaikkan rasa gin tanpa membuat anda sia-sia. Setiap pop timbul mengandungi hanya kira-kira 2 jam. oz gin, yang bermaksud kebaikan dewasa ini tidak akan mencairkan lebih cepat daripada pop purata. Berikut ialah cara membuat kumpulan 10:

boozy concord grape ice pops
Michael Graydon + Nikole Herriott

Diharapkan, Snoop akan meluluskan

Toast ¼ cawan buah juniper dalam kuali kering yang kering di atas api sederhana, melambung seringkali, sehingga wangi dan kulitnya sangat berkilat, kira-kira 1 minit. Biarkan sejuk sedikit, kemudian hancur dengan mortar dan alu (atau, letakkan di dalam beg plastik yang boleh dimagarkan dan hancurkan dengan pin bergulung). Pindahkan beri ke periuk kecil. Tambah ⅓ cawan gula dan ¼ cawan air dan bawa ke dalam reneh, kacau untuk dibubarkan gula. Buang dari panas dan biarkan duduk 30 minit. Strain sirap juniper melalui penapis halus-mesh ke dalam mangkuk kecil; membuang pepejal. Letakkan mangkuk dalam mangkuk yang lebih besar air ais dan biarkan sirap juniper duduk, kacau sekali-sekala, sehingga sejuk, kira-kira 30 minit.

Kacau sirap juniper, 2 cawan sejuk jus buah Concord, ¼ cawan gin, dan 2 Tbsp. jus limau segar dalam gelas berukuran besar atau kendi sederhana; rasa dan menambah lagi jus limau jika diperlukan. Bahagikan campuran antara sepuluh 2-oz. acuan ais pop dan membekukan sehingga cecair mula menjernihkan, kira-kira 1 jam. Tutup dan masukkan batang (menunggu sehingga cecair langsir memastikan batang lurus), kemudian membekukan ais pop sehingga pepejal, sekurang-kurangnya 4 jam tetapi sebaik-baiknya 12 jam. Cetakan cetakan secara ringkas dalam air panas untuk melepaskan pop.

Anda boleh membuat ais ini muncul 1 minggu ke depan, selagi anda menyimpannya beku (duh). Dan ingat, pop ais hanya sama dengan acuannya. Onyx membuat stunners keluli tahan karat ini dalam satu set enam Ambil beberapa set dan dapatkan buzz popsicle anda sepanjang musim panas panjang.

Dapatkan Resipi: Boozy Concord-Ice Ice Pops

Lebih banyak Ice Pops to Check Out: