Brand Dog Hot Supermarket Terbaik Anda Boleh Beli

Sama ada anda makan dengan saus tomat dan mustard, garam saderi dan jeruk, atau berkemah di peternakan ranch (itu satu perkara!), Anda cukup terikat oleh undang-undang untuk makan anjing panas pada 4 Julai. Untuk tidak melakukannya adalah untuk menjadi tidak Amerika! Tetapi tidak seperti lelaki, semua anjing panas pasti tidak Dicipta sama, seperti yang kita temukan selama satu jam minggu lepas ketika kita buta merasakan jalan kita melalui sembilan jenama pasaraya popular untuk mencari yang paling baik dari semua. Dua puluh tujuh anjing panas rebus kemudian, inilah yang kami dapati:

Peserta

Kami mencuba sembilan jenama anjing panas yang boleh anda dapati di kebanyakan pasaraya. Jimat untuk klasik Oscar Mayer, kami memilih anjing semua-daging lembu. Pilihan kami:

• Nathan’s Fractional Beef Fruits
• Wieners Classic Oscar Mayer
• Frank Franks Beef National
• Ibrani Kebangsaan 97% Fat Franks Percuma Lemak
• Sabrett Skinless Beef Frankfurters
• Ball Park Beef Franks
• Ketua Boar Head Frankfurters dengan Casing Asli
• Applegate The Great Hot Dog Daging Tidak Sihat
• Hanya FreshDirect 100% Rumput-Fed Organic Uncured Hot Dog Beef

Cara

Banyak yang mengejutkan ramai penguji rasa kami, Test Kitchen Diktator Pengurus Brad Leone berkeras bahawa kami mematuhi dasar tidak ketat, kerana takut ia akan berkompromi dengan kesucian ujian (Martin’s Potato Rolls, kami mencintaimu). Atas sebab yang sama, kami memilih untuk merebus anjing panas kami mengikut arahan pakej dan bukannya mengecilkannya, kerana apa-apa rasa udang yang terhasil boleh mencemari rasa kami-kata Brad. (Nota sampingan: Tidak ada apa-apa seperti menonton 10 periuk air anjing panas pada masa yang sama menggelegak di atas dapur.) Ketchup, mustard, relish, dan ‘kraut juga diharamkan dari ruang merasa, yang meninggalkan kami dengan tidak lebih dari sembilan plat dengan buasir anjing panas tanpa nama, sekotak tisu gigi, timbunan cawan air Dixie yang terlalu kecil, dan takut kepada Tuhan. Oleh itu memulakan perjalanan kami ke tempat yang kami tidak mahu lagi melawat. Bolehkah kita meneruskan dengan keputusan kami??

Frank Nathan’s Fruits

hot-dogs-nathans-famous-skinless-beef-franks

Pembungkusan hijau-dan-kuning akan segera dikenali kepada sesiapa yang membesar dalam jarak memandu yang paling terkenal di Coney Island. Malangnya, versi yang dibungkus itu hanya tidak berdiri untuk yang kita makan semasa berjalan di atas laluan boardwalk. Walaupun kami menyukai tekstur (ia mempunyai keanjalan yang bagus), kami sangat terkejut dengan perisa yang manis “kuat” asin yang menguasai anjing ini-serupa dengan cara dos MSG yang besar boleh menghantar sensor keseronokan anda menjadi berlebihan. “S U G A R,” tulis satu penguji. “Semua rasa,” menulis satu lagi.

Oscar Mayer Classic Wieners

hot-dogs-oscar-mayer-classic-wieners

Seperti kata pepatah, jika saya seorang wartawan Oscar Mayer, semua orang akan jatuh cinta dengan saya. Atau sesuatu seperti itu. Anjing-anjing klasik zaman kanak-kanak kita tidak mempunyai “snap” yang kita mendambakan dalam anjing panas sekarang bahawa kita dewasa dengan taring matang dewasa, walaupun ada di antara kita menjadi rasa yang sedikit berasap.

Hebrew National 97% Fat Franks Free Fat

hot-dogs-hebrew-national-97-fat free

Konsep anjing panas yang kurang lemak itu kelihatan kejam, tetapi kami merasakan kami terpaksa membungkus satu versi pakej versi Ibrani Ibrani yang tercinta ke dalam campuran untuk melihat bagaimana mereka ditumpuk. Katakan saja, kami akan melekat dengan versi asalnya, yang kami rasa mempunyai rasa yang unggul (ini mempunyai aftertaste yang agak lemoni) dan tekstur.

Sabrett Skinless Beef Frankfurters

hot-dogs-sabrett-skinless-beef-frankfurters

Ini adalah jenama anjing panas paling polarisasi kami cuba. Beberapa daripada kami menyukai sabrett yang agresif, rasa asin dan ketegasan berbanding dengan jenama lain yang kami cuba. Seorang penulis menulis, “Inilah yang saya fikirkan sebagai ‘anjing panas.'” Tetapi beberapa orang yang berpaling, katakan saja, sangat dimakan oleh rasa. Kami akan membiarkan anda membuat panggilan, di sini.

Ball Park Beef Franks

hot-dogs-ball-park-beef-franks

“Jika anda baru-baru ini menjalani pembedahan mulut, ini bagus,” tulis satu penyunting. Itulah yang perlu anda ketahui tentang anjing panas yang licin seperti anjing ini. Walaupun kami bersetuju pautan-pautan yang licin ini mungkin merupakan pertaruhan terbaik untuk anak-anak, mereka terlalu mudah tersinggung untuk petualangan dewasa kami-anjing panas yang tidak memerlukan anda mengunyah sebelum menelan hanya merasa salah.

Applegate Anjing Hot Daging Tidak Sihat Organik Besar

anjing-anjing-anjing-anjing-anjing-yang tidak berselindung

Kebanyakan kita adalah peminat anjing-anjing hot-beef yang bebas-pengawet, 100% tanpa lemak, jika hanya merasa sihat untuk mengatakan “daging tanpa lemak yang bebas dari pengawet, 100%.” Tetapi rasa yang sangat asin agak mengingatkan pada kiub bouillon, dan sementara itu bukanlah rehat buat kami, kami merasakan anjing panas lain yang kami cuba dipegang lebih baik dalam kategori rasa.

Hanya FreshDirect 100% Rumput-Fed Organic Uncured Beef Hot Dogs

hot-dogs-just-freshdirect-uncured-beef

Perkara pertama yang kami perhatikan tentang anjing-anjing panas ini adalah bagaimana casing-casing yang menonjol dan tebal. Direbus, anjing-anjing ini kurang ideal untuk mengunyah, kerana casing menjadi sedikit plasticky dan sukar untuk mengunyah. Bagaimanapun, kita semua bersetuju bahawa ini mungkin akan dilemparkan ke atas panggangan.

Runner Up: Frank Franks Bahasa Ibrani

hot-dogs-hebrew-national-beef-franks

Hebrew National menikmati sesuatu status kultus dalam dunia frankfurter, dan untuk alasan yang baik. Ini 100% daging anjing kosher adalah pendahulu untuk pick # 1 kami. “YA !!!” salah satu penulis menulis dalam pujian tentang “rasa bersih panas anjing jernih.” Kami juga menjadi gumpalan besar dan keguguran umum. “Akan makan satu sama lain,” kata seorang penguji rasa – dan apabila anda menghabiskan satu jam mengisi muka anda dengan anjing panas, ini dimaksudkan untuk menjadi pujian dari kaliber tertinggi. Walaupun kami merebus anjing panas kami, kami fikir bahasa kebangsaan Ibrani akan membuat versi bakar pembunuh. Beberapa orang penentang kami menyangka rasa itu boleh menggunakan rangsangan, tetapi secara keseluruhannya, kami memberikan ini kelulusan segel hati.

Pemenang: Boar’s Head Beef Frankfurters dengan Casing Asli

hot-dogs-boars-head-beef-frankfurters-natural-casing

Anjing panas yang memenangi kami mendapat kepujian tertinggi dalam kedua-dua rasa dan tekstur di seluruh papan. Rasa semulajadi dagingnya datang tanpa rasa pedas atau pedas yang agresif, yang merupakan isu yang kita terus berlari dengan jenama lain. Pada dasarnya, itu adalah persis apa yang kita fikir anjing panas sepatutnya rasa. Kami juga menyukai teksturnya yang melenting dan lembut, yang kami fikir akan menjadikannya calon ideal untuk tujuan memanggang dan mengukus. Sebagai satu penulis menulis: “Ini adalah anjing panas rakyat !!!”

Terkait: 8 Kreatif Anjing Hot Baru Yang Menarik Ketchup dan Mustard untuk Malu

Daging pada tongkat:

Bagaimana Bakar Bacon