Memberi Pan Steel Steel ke Besi Cast Obsesif dalam Kehidupan Anda

Tandai kata-kata kami: Griddle keluli karbon ini akan menjadikan seseorang dalam hidup anda sangat, sangat gembira. Khususnya, ia akan menjadikan orang itu dalam hidup anda yang suka besi tuang mereka sangat gembira. Anda tahu, orang yang mempunyai tiga saiz yang berbeza dan yang menjaga standard 9 mereka “di atas dapur kerana mereka sering mencapainya. Orang yang tidak pernah berhenti bercakap tentang bagaimana mereka akhirnya dapat menemui perkara yang sempurna untuk menggosoknya, jadi benar-benar ada tidak ada alasan untuk tidak memasak segala-galanya. Lihat, periuk ini mempunyai rupa dan fungsi yang serupa dengan besi tuang, tetapi ia dibina dengan cara yang berbeza-beza yang menjadikannya berani kita berkata-lebih baik. Kelebihan suka; kami menyukainya. Inilah sebabnya mengapa orang yang menerima hadiah ini akan juga.

Boleh Berdiri Haba
Panci keluli karbon merobek panas yang panas dan mengekalkan haba sama rata, hanya apa yang anda perlukan untuk mendapatkan kerak rangup di luar burger smash anda atau luar coklat keemasan lempeng yang dimasak dengan sempurna. Dan, seperti besi tuang, anda boleh melekatkannya ke dalam api yang membakar kayu atau di atas panggangan anda.

rangup fried egg beauty
Gambar oleh Ted Cavanaugh

Lihat saja pinggir-pinggir ini yang semakin rangup

Pelayaran yang lancar
Lelaki ini datang tanpa kayu, jadi anda tidak perlu bimbang tentang perasa. Sebaik sahaja anda mendapatkan ini, anda boleh menggoreng telur dengan segala kemudahan di dunia.

Lif Angkat
Besi besi berat. Bergantung kepada kekuatan badan atas anda, mereka boleh mendapatkan rumit untuk memasak apabila anda menarik ayam panggang keluar dari ketuhar. Griddle keluli karbon lebih kurus, dan oleh itu lebih ringan. Ia juga mempunyai banyak bahagian bawah, yang bagus untuk menggunakan spatula anda di sana dan mendapat di bawah, katakan, quesadillas atau filet ikan.

Beli Ia: Lodge Carbon Steel Round Griddle (11 inci), $ 47.12 di Amazon

Terkait: Cara Penjagaan Kerana Karbon Keluli Karbon Yang Anda Bawa

Perlu Lebih Ide Hadiah? Semak Ini 4 Pisau Cantik yang Membuat Hadiah Besar