Kedudukan Definitif Thomas ‘Muffin English Flavors

Ide dolar berjuta-juta: membuat jam penggera yang membangkitkan anda dengan muffin bahasa Inggeris yang baru dibualkan dalam mentega yang mengisi nook dan cranny. Dan apabila anda memikirkannya, anda mungkin segera memaparkan muffin Thomas ‘Inggeris, pakej putih dan oren yang menyusun lorong roti di kedai runcit. Kebanyakan orang hanya mempunyai versi klasik, yang hebat dengan keju krim, sebagai sandwich sarapan, atau sebagai asas untuk telur Benediktus, tetapi Thomas sebenarnya mempunyai 10 rasa yang berbeza. Sememangnya, kita terpaksa mencuba mereka semua.

Di bawah ini, kami menduduki tempat yang kami dapat merasakan perasa tangan kami berubah secara bermusim, dan sesetengahnya hanya terdapat di rantau tertentu-semua dibakar dengan mentega, jelas.

9. Multigrain

Pendedahan sepenuhnya, ini adalah versi “cahaya” Thomas, memasuki pada hanya 100 kalori. Tasters membandingkannya dengan “tampal kertas dinding” dalam tekstur dan rasa dan menyamakannya dengan “roti gereja haus.” Satu lagi menyatakan bahawa walaupun ia mungkin nampaknya seperti pilihan yang lebih sihat, perbezaan pemakanan antara klasik dan berbilang gandum sangat kurang sehingga anda harus pergi untuk apa yang lebih baik.

8. Cranberry

Rasa ini bermusim, tetapi kami tidak akan menyarankan memburunya. Kesepakatan dari tasters adalah buah-buahan yang terasa terlalu palsu dalam muffin bahasa Inggeris dan ini secara khusus “rasa seperti mereka telah menyerap jus pelik.” Satu memanggilnya sebagai “alternatif yang baik untuk kismis kayu manis,” sementara superfan yang sesat menghargai “kekacauan dan sedikit jeruk.”

7. Blueberry

Seperti dengan cranberry, orang ramai telah ragu-ragu tentang rasa dan tekstur blueberry palsu. Ia “citarasa buatan” dan “seperti permen,” itulah sebabnya ia mendarat di bahagian bawah tiga. Mungkin kami mengesyorkan untuk mendapatkan Muffin asal dan menyebarkan blueberry Bonne Maman?

6. Gandum Keseluruhan

Anda pasti boleh memberitahu anda makan gandum di sini, tetapi tidak dalam cara yang berus gigi, kasar. Ia lebih seperti aftertaste gandum yang berlarutan yang lebih pahit daripada manis. Satu pencerita menyatakan ini mungkin “bertopeng dengan banyak jem” manakala yang lain mengadu bahawa ia “pelik kering, walaupun selepas memanggang.” Ia mempunyai lubang yang lebih luas dan lebih rata daripada nooks dan crannies yang biasa digunakan.

5. Madu Gandum

Seperti yang anda rasa, ini agak manis. Itu menyenangkan bagi sesetengah tasters, sementara yang lain fikir ia terlalu banyak seperti “bijirin manis” dan terlalu padat. Ia benar-benar membahagikan kumpulan itu, tetapi akhirnya menjadi kegemaran jenis yang “sihat”.

4. Tie: Jagung

Muffin bahasa Inggeris kuning terang ini bukanlah yang paling mudah untuk dicari, tetapi satu penyamar mengenangnya dengan jelas dari zaman kanak-kanaknya. Apabila kami membakar mereka, seluruh pejabat bertanya sama ada kami telah membuat kek kuning. Kami tidak. Seorang penyamar berkata ia seperti “jagung cerek,” dan yang lain berharap ia merasai lebih seperti jagung sebenar atau roti jagung. Ia jatuh di mana-mana di antara kek dan roti putih pada spektrum perisa, dan merupakan salah satu mufin yang paling lembut yang kita cuba.

4. Tie: Spice Labu

Setelah menguji rasa 25 buah produk rempah labu, kami akan meletakkan moratorium pada semua makanan panas yang dibumbui untuk musim ini. Kemudian rempah labu Thomas ‘Bahasa Inggeris muffin mengubah fikiran kita, maklum! Semua orang terkejut dengan suka seperti ini, dan seorang pengetip bahkan pergi sejauh berkata “Saya akan berkhidmat kepada anak-anak saya yang tidak wujud sebagai makanan ringan selepas bersekolah.” Terdapat beberapa masalah dengan aftertaste, tema yang lazim dalam ujian rasa ini, tetapi ramai memuji “ketebalan sedikit dan rempah halus” yang akan “menjadi fenomenal dengan keju krim dan piyama flanel.”

3. Sourdough

Dengan sedih, ini hanya boleh didapati di California. Tetapi jika anda boleh mendapatkan tangan anda pada mereka, mereka “jauh lebih baik daripada yang asal !!!!” Mereka sedikit masam kerana cuka yang ditambah bukannya penapaian, tetapi ia tidak buruk jika anda memanggilnya masam-ish. Pelukis yang dicadangkan menggunakan ini untuk sandwic burger atau turkey.

2. asal

Kami tidak perlu mencuba satu ini, tetapi entah bagaimana kita makan seluruh pek. The OG telah diperhatikan sebagai: “leeeeeegit” dan “ideal platonik muffin Inggeris.” Anak-anak ayam yang paling menonjol di sini-satu penyamar berkata dia boleh “menangkis mutiara di dalamnya.” Ia adalah “slate kosong” yang baik untuk apa-apa dari mentega kacang dan jeli ke keju cair untuk telur rebus dan hollandaise.

1. Kismis Kayu Manis

CURVEBALL: CINNAMON RAISIN ADALAH FAVORIT FAN. Malah pembenci kismis menghargai kemanisan, dan penguji dengan cinta untuk semua perkara gula menyatakan bahawa ia adalah cara yang sempurna untuk mempunyai kedua-dua “kek dan karbohidrat untuk sarapan pagi.” Ini adalah “nostalgia murni” dan “baik-baik-baik dengan buah-buahan kering yang mengejutkan” yang membuat satu penyamar memiliki krisis eksistensial yang sedikit. “Siapa di Bumi makan roti kismis kayu manis selepas umur 8 tahun? Mungkin kita perlu Mungkin kita semua harus …”

Tidak dapat mencari Thomas ‘? Berikut adalah resipi kami untuk Muffin Bahasa Inggeris Terbaik BA

Satu lagi kegemaran kayu manis nostalgia di sini:

Cara Membuat Roti Kentang Kayu Manis