Di dalam Show Food Fancy Chaotic, Di mana Kedai Runcit Pergi ke Kedai Runcit

Segala-galanya menyakitkan dan saya berdiri dengan sampah apabila saya mendengar seorang lelaki yang bekerja untuk mengawal loogie besar. Ia seperti guruh bergulung di bahagian belakang kerongkong berlendir, atau trak dengan masalah muffler bermula. Hrrrrackkkkk. Alhamdulillah ada semua tong sampah yang ada di sekeliling dalam kelompok yang ditempatkan secara strategik di seluruh pusat konvensyen yang berseri-saraf ini kerana dia hanya mendapat tempat untuk memanjakannya, pfooft! betul di sebelah saya. Saya menonton lanyard lanyardnya ke sisi ketika dia meneruskan jalan sibuknya.

Selamat datang ke Pameran Makanan Fancy! Di mana kedai runcit datang ke kedai runcit. Di mana pengedar datang untuk membuat tawaran, kedai-kedai gourmet mengamati marshmallow ceruk terkini, peniaga rempah menjual rempah, papan tenusu memeriksa keju, dan satu tan randos memakan sampel untuk alasan apa pun. Oh, dan di mana para editor untuk pelbagai saluran media makanan pergi untuk mengetahui apa yang sejuk, atau sangat tidak sejuk. Terdapat banyak jabat tangan. Terdapat banyak blazer, jeans, dan kasut berlari. Semua orang lassoed dengan tag nama lanyard yang mendedahkan gabungan kami dalam SEMUA CAPS. Apabila saya menemui dua orang lelaki dari kampung halaman Houston yang dikasihi H-E-B, saya teruja dan berkata, “H-E-B! Kedai runcit terbesar di Bumi! “Tetapi mereka zum melepasi saya, dua baju polo dalam angin.

Ia adalah pertunjukan perdagangan tiga tingkat yang besar, di pusat Javits 840,000 kaki persegi di New York, dan saya tidak boleh lebih teruja berada di sini. Kerana saya suka makanan ringan.

mewah food show 12
Cole Wilson

Perkara yang anda lihat di Pameran Makanan Fancy. Saya maksudkan baju polo dan seluar khaki.

mewah food show 01
Cole Wilson

Man memotong ham.

Yeah, jelas memilih untuk meletakkan beg tote berat saya-tidak pasti mengapa saya sangat mengambil sebotol air Oxigen, yang seberat air biasa-di sebelah salah satu daripada banyak, banyak sampah sampah yang bodoh. Tetapi saya telah tiga jam jauh ke dalam perkara ini dan badan saya terasa sakit, deria saya terharu, dan saya fikir ia akan menjadi lucu untuk melihat apa yang dibuang orang. Mereka membuang semuanya. Cawan sampel plastik sedikit mie suam di salah satu daripada seratus jarot jarot. Sudu kertas salmon tomatillo berair. Genggam granola yang tidak enak. Segala-galanya mula kabur menjadi satu perdagangan yang adil, mesra alergen, tidak ada gula tambahan, backstory dramatik, pakej penjimatan bumi baik sahaja. Sukar untuk membezakan kebaikan dari meh dari yang lazat, tetapi wartawan anda yang biasa-biasa saja mempunyai mata untuk perkara ini. “Adakah anda tahu apa pokok renek itu?” Mereka bertanya. Neraka memang saya lakukan. Oleh itu, percayalah panduan anda semasa saya memandu anda melalui 10 makanan ringan yang ketara:

RIND Snacks

Ini adalah kulit buah kering, jadi sebelum saya menjanjikan apa-apa kepada anda, tahu bahawa ia adalah kulit buah kering. Walau bagaimanapun, rasa kiwi yang tajam sangat menarik di mulut saya. Inilah yang saya tulis di dalam nota saya: “Menarik di mulut saya.” Biji kiwi kecil seperti bom chia, dan mereka menjadi tusuk dan masam. Pasti bagi orang yang pergi untuk Sour Patch atas Sno-Caps di filem.

mewah food show 08
Cole Wilson

Williwaw Salmon Cracklet

Saya tertanya-tanya berapa tahun di belakang cip kulit salmon Chile ini adalah dari banyak ikan salmon di pasar sekarang. (Mereka tidak lagi terdapat di Amerika Syarikat, tetapi sampler di hadapan saya terus kembali, jadi mungkin … tidak lama lagi?) Kulit dehidrasi lebih tajam daripada Dorito purata anda, dan neraka banyak ikan, dengan sentuhan manis. Pas pada rasa pesto, dan merangkul kucing merapikan nafas.

mewah food show 06
Cole Wilson

Kimino Yuzu Soda

Seorang lelaki yang sangat kecokelatan menuangkan saya soda yuzu yang bergelora: “Lakukan anda tahu apa yuzu? “dia bertanya kepada saya, nampaknya seorang idiot bermata lebar. Saya lakukan, dan dia kecewa. Apa lagi yang boleh dikatakan? Dia melihat saya menelan soda sitrus manis. “Apa maksud Kimino?” Saya bertanya. Dia tidak tahu. (Ini bermakna “dibuat untuk anda.”)

mewah food show 07
Cole Wilson

Asap Suci Asap Minyak Zaitun dan Madu

Terdapat SELAMAT HERBA yang dihisap, sirap asap, dan coklat merokok di FFS. Itulah bagaimana anda tahu trend sudah berakhir, saya diberitahu oleh pemilik kedai khusus yang tepat. Di gerai Asap Kudus, Shia LaBeouf kelihatan sama seperti Kyle atau Max memakai topi memancing dan mempengerusikan empayarnya yang asyik. Tusuk kerut roti yang dicelup dalam minyak zaitun ini seperti menjilat api unggun.

mewah food show 04
Cole Wilson

MySnacks Chips Veggie

Tema besar di FFS ialah: bengkak. Ambil bijian, benih, apa sahaja, dan puff dengan udara untuk menjadikannya snek. Pada awal hari, saya berkata ya kepada cip cendawan shiitake kering yang dibuat oleh MySnacks yang berpangkalan di California, yang tidak peduli untuk Instagram, penjenamaan mewah, atau e-dagang. Tidak ada backstory di sini, tiada apa-apa tentang gluten atau alergi, hanya sebahagian besar funghi dan allium yang kering. Saya mengikuti cendawan kaya dengan cengkih bawang putih yang kering. Kedua-duanya sangat funky, dengan tekstur sejuk yang menarik, dan saya sangat ke dalamnya. Apabila seorang wanita di gerai berhampiran mempamerkan dirinya ke dalam gelembung peribadi saya, bertanya “ADAKAH ANDA A PENGUJIAN” Saya menggunakan nafas saya sebagai perisai, “Nooooooo!”

mewah food show 05
Cole Wilson

Keluarkan rasa coklat susu biasa.

Undercover Quinoa

Ini seperti bar Hershey Krackel yang sihat, disajikan dalam ketulan tidak teratur. Backstory adalah klasik: seorang ibu menyedari anak-anaknya mempunyai ____ (penyakit seliak) dan dia tidak dapat mencari apa-apa _____ (gula coklat) yang bebas gluten, jadi di sini kita. Sebenarnya, anak-anak perempuan hadir dan menyumbang, menyerahkan sampel dari bakul jerami. Mereka adalah susu bersalut coklat dan berkrim, dengan pop quinoa (amaran bengkak!) Yang menarik untuk dimakan. Saya rasa ini, sukar. Begitu juga Whole Foods.

mewah food show 09
Cole Wilson

Cruncha-Mame

Anda meneka-edamame itu. Pembungkusan trippy mengingatkan saya untuk cuba memahami The Backyardigans, dan kemudian saya masih ingat saya dewasa dan tidak perlu. Mereka menambah bayam kepada edamame (entah bagaimana?), Yang anda boleh benar-benar rasa dalam cara yang hijau, tanah. Tetapi kemudian dos serbuk rasa di atas bergabung dengan parti, yang merupakan gangguan ranchy. “Edamame! Itulah yang kita makan dalam saya rumah, “kata seorang sampler dengan rambut berwarna biru. Semangatnya mendapat sampel percuma kedua, dan saya kagum.

mewah food show 14
Cole Wilson

Cannoli Chips

Segitiga-segitiga cecair kerepek wafel gula dicelup dalam krim cannoli padat. Apabila anda membeli dalam talian ini, Walmart mencadangkan produk berkaitan berikut: beg gula tebu yang tulen. Di gerai sudut pilihan mereka, saya mendengar seorang wanita di bahagian atas yang seketika memberitahu wakil jualan, “Saya pernah menjadi £ 600! Harap saya tidak berulang-ulang. “

mewah food show 15
Cole Wilson

Cookies Cracked secara sah

Di bawah penghinaan nama, kami mempunyai garam dengan satu sisi bersalut dalam coklat dan mereka memberikan apa yang dijanjikan: asin-manis-renyah, jika tidak rapuh. Rempah-rempah semua bagel menambah nota bergelut bawang putih kering.

mewah food show 13
Cole Wilson

MY BROS!

Sap! Air Birch

“Adakah anda tahu … Evan Delany?” Seorang lelaki muda bertanya ketika dia melihat tag nama saya. Bro, anda maksudkan Alex Delany? Saya tanya. Kami ketawa tentang campuran. (Evan adalah abang Alex, yang tahu Sap! Bros). Sap! Bro menawarkan saya rasa seluruh baris seperti yang dilihat di Shark Tank Sap! Air, kegemaran saya ialah air Birch. Ia kelihatan seperti batang pokok! Ia rasanya kayu, tanah dan manis, lebih beraroma daripada air sap asal, yang mempunyai sedikit maple jadi halus yang anda tertanya-tanya apakah itu semua di kepala anda. “Ia tinggi di mangan” kawan baru saya memberitahu saya, dan kami berdua bertanya-tanya apa sebenarnya, mangan itu.

mewah food show 02
Cole Wilson

Makin ‘tawaran.

Phewph! Itu hanya segelintir dari tingkat pertama pertunjukan-terdapat lebih daripada 2,600 syarikat di pameran itu, jadi saya tidak melihat mereka semua. Di tingkat atas, saya mencicipi makanan ringan beras Korea yang kotor (lebih banyak puff), Kewpie yuzu kosho dressing, vegan jerky (chewy), satu ton matcha, dan pancake beku yang sangat dibekukan. Terdapat beratus-ratus syarikat besar, antarabangsa dengan setup mewah dan lebih banyak roda raksasa parm daripada yang saya boleh menghitung, ditambah dengan “pavilion Jerman” di mana bir akan ditemui, dan pasangan menyanyikan cawan plastik wain merah dari gerai Rao. Saya akan pergi dengan kata-kata perpisahan yang saya dengar dari seorang penjual tuna yang ditahan: “Kami telah menguji 400 paun tuna kami dan kami tidak pernah mati.” Dan bukanlah sesuatu yang?

mewah food show 11
Cole Wilson

Tidak pasti apa yang berlaku di sini tetapi selamat untuk mengatakan mungkin CHICKEN VR!

DIY makanan mewah anda sendiri:

Nori Doritos