Beg Merah Giant Cold Trader Trader Joe, dan Lebih Banyak Lagi Musim Panas, Ditinjau

Usaha saya untuk mencuba semua yang baru di Trader Joe akan menjadi hebat, terima kasih kerana bertanya. Saya telah menulis hampir 8,000 perkataan, dan kami telah memotretkan begitu banyak makanan ringan yang, saya perlu membina halaman kedua untuk bahagian 2 agar tidak berlebihan daripada sistem kami. Bagaimana pula dengan memunggah badan saya? Nope, mustahil. Baru-baru ini minggu-minggu musim panas di TJ’s: ayam pre-spatchcocked vs ayam pra-dihiris, beg teh minuman raksasa sejuk, warna Neapolitan Joe Joe, dan sebilangan besar keju besar.

tjs cold brew bags

Beg Kopi Serbuk Sejuk, $ 5.99

Barista Joe menjadikan minuman sejuk buatan sendiri satu langkah lebih mudah dengan meletakkan alasan ke dalam beg teh bersaiz kelapa yang anda curam dalam semalam. Kerusi-kerusi beg kacang kecil ini bermaksud semua kekecohan di mana anda memaksa alasan diri anda diambil dari persamaan, tahap keselesaan kasut Velcro. Dan saya suka Velcro! Kopi kuat seperti neraka, tanpa kepahitan kopi TJ yang dibakar panas. Nota: terdapat hanya empat beg dalam setiap pakej dan mereka mengesyorkan dua beg setiap periuk. Adakah matematik buat kali pertama dalam sepuluh tahun. Tidak pasti jika ini menambah kesepakatan yang baik. Tetapi beg kacang!!!

tjs organic chicken

Strawberry Chicken Breastlessless Organic, $ 6.99 / pound

Ayam dipotong untuk anda.

tjs asiago cheese wedge

Asiago Keju, $ 7.99 / paun

Ingat bagaimana revolusioner bagel asiago di Einstein Bros Bagels? Bayangkan kejutan dan kekecewaan saya apabila saya berpindah ke New York hanya untuk mengetahui bahawa mereka tidak mencuba keju di atas bagel mereka. Sedikit gizi asiago-sepupu Parmesan yang lebih lembut – telah berkembang secara perlahan dalam populariti pada dekad yang lalu, dan di sini semuanya dengan sendirinya dalam baji sedikit berminyak yang saya parut ke dalam malfatti (idea yang bagus). Tekstur yang rapuh, dekat-rubbery bermakna saya akan menyebarkannya untuk plat keju; ia adalah mesin pencincang sepanjang jalan.

tjs party cheese tray

Baki Parti Keju, $ 5.49

Bercakap tentang piring keju yang saya akan lulus, dulang parti ini mengandungi segi empat segi lurus swiss, cheddar, jack lada, dan jack colby. Mereka adalah keju SANDWICH, bukan keju pihak, JOE. Di mana trim GD triple ?! Ketika mereka duduk di dulang plastik hitam sesuai untuk pesta di ruang istirahat peniaga kereta, satu lapisan peluh keju yang dibentuk, yang memberikan setiap kepingan yang tajam. Tidak seperti seseorang yang telah mengkaji semula produk Trader Joe selama lapan bulan.

tjs vanilla sheet cake

Kek Lembaran Mini $ 4.49

Kek Ooooh! Seseorang meniru saya di Instagram bahawa mereka menyukai kue lembaran Vanilla Bean Chantilly Cream sehingga mereka mengesan kedai roti asli dan menugaskan mereka untuk membuat versi yang lebih besar untuk perkahwinan mereka. Bukankah itu luar biasa ?! Dan saya dapat melihat mengapa: frosting yang menarik di luar pusat adalah manis dan mentega dengan busuk vanila sebenar, sementara kue lembab ringan dibumbui. Yang mengingatkan saya! Saya juga lupa memberitahu anda bahawa saya baru-baru ini melihat pasangan yang bahagia hari perkahwinan, membuat peniaga Trader Joe dalam perjalanan ke Dewan Bandaraya. Saman, gaun pengantin, semuanya !! Mereka berjalan di lorong (TJ) dengan sejambak bunga, berseri-seri dengan kebahagiaan. Semua orang di barisan checkout mengucapkan tahniah kepada mereka. Ia adalah momen istimewa-untuk keju keras ini.

tjs chocolate sheet cake

Keluarkan Chocolate Ganache Gelap, kecuali jika anda mempunyai seluruh galon susu pada siap untuk mencucinya.

tjs mediterranean salad kit

Salad Gaya Tradisional Mediterranean, $ 3.99

Tidak ada bau brokoli yang mentah, dicincang yang dilepaskan dari beg plastiknya. Nota saya baca: “farty.” Hei, itulah yang mereka katakan, saya tidak boleh melapisi gula itu. Atau boleh saya? Perhiasan cuka anggur merah manis pasti akan. Kit salad ini, seperti semua yang lain, menanam lebih banyak beg plastik dengan betul semasa anda memotong yang seterusnya. Ada yang berpakaian, satu lagi sepotong kulit kasut tomato yang rosak, satu untuk perkara renyah, satu untuk keju feta. Walaupun semua seni dan kerajinan, saya suka radicchio dan romaine confetti, yang saya makan lebih dari kale mentah setiap hari dalam seminggu. Saya membiasakannya dengan zaitun hitam dan membuat makan tengah hari setengah beg.

0818 TJ update 5

Neapolitan Joe-Joe, $ 2.99

Rasa ais krim tiruan buatan melampau mengatasi sebarang harapan untuk keseimbangan dalam cookies bukan-Oreo triwarna yang bercita-cita tinggi ini. Apa yang saya maksudkan adalah: hella strawberry. Saya melihat rakan sekerja saya Emily Schultz membedah Joe Joe, menggunakan cookie vanila untuk mengikis creme strawberi simen seperti mengisi kuih coklat, yang dilipat seperti Fun Dip. WHO RAISED YOU, EMILY? Orang lain mengambil curang dan berjalan pergi. Saya makan empat berturut-turut. Anda sama ada, atau tidak.

0818 TJ update 2 copy
0818 TJ update 4 copy

BBQ berpengalaman Spatchcocked Chicken, $ 3.99 / paun

“Itulah cabul,” kata Andy Baraghani ketika melihat ayam spatchcocked itu akan difoto, anggota badan terbuka untuk melihat dunia. Walau bagaimanapun, ia adalah titik jualan genius-cara yang menakutkan untuk memasak ayam keseluruhan (inilah cara untuk melakukannya di rumah), tulang belakang dikeluarkan dan sayap terselip di bawah untuk memanggang renyah berkulit kering. Atau memanggang-saya memasaknya dalam ketuhar pada besi tempa. Sekiranya mereka menjual ayam spektrum yang biasa, bukannya orang yang sudah berpengalaman (ada juga lemon-rosemary), kerana rasa seperti cip kentang goreng, berat pada sirap maple dan paprika.

0818 TJ update 1 copy

Biji Benih Organik, $ 2.99

Editorial sihat Amanda Shapiro bersalaman dengan pendapat profesionalnya mengenai bar ini, yang “kenyal tetapi tidak juga kenyal, “dan” rasa tidak seperti apa-apa. “Ada ya memilikinya, orang-orang. Pemanis agave adalah halus; satu-satunya rasa yang anda rasakan adalah gigitan kecil dari blueberry beku-kering.

0818 TJ update 3 copy

Wain yang sederhana Chardonnay Too Uncanny. $ 2.99

Tunggu ke visor pantai velor anda! Kerana Chardonnay bergabung dengan barisan kaleng TJ rosé musim panas ini. Aroma syampu epal hijau dipasangkan dengan baik dengan kiub ais saya tambah. Terdapat nota orang yang peduli-anggur, dan papaya-saya rasa? (Marissa Ross, adakah saya melakukan hak ini?) Ini agak berasid, tidak misteri, Chardonnay bahawa saya tidak akan fikiran memasak di dalam beg saya untuk dibawa ke filem.

Baca lebih lanjut: Semua Produk Baru di Trader Joe pada 2018, Bahagian 1

tjs-party-cake-1.jpg

Produk Terkini Trader Joe pada 2018, Ditinjau (Bahagian I)