Tuan rumah Barbeku Musim Panas Terbaik: Punca Daging Terbaik untuk Grill untuk Orang ramai

Inilah momen yang telah anda perancang sepanjang tahun: Anda telah memasak grill, menghirup bir, dan ditumpuk pada setiap bumbu yang dapat dibayangkan. Semua yang tersisa adalah memilih daging anda. Memilih daging yang sempurna untuk parti anda dari kalangan ramai, banyak luka di tukang daging atau pasar raya boleh terdengar menakutkan, tetapi ia tidak perlu merasa seperti misteri. Kami melawat Meat Hook, kedai makan daging kegemaran di Brooklyn, untuk bercakap dengan pemilik bersama Brent Young tentang beberapa potongan kegemarannya untuk panggang untuk kumpulan semua saiz. Dari potongan daging yang berpatutan Untuk keseluruhan brisket, berikut adalah daging yang akan meninggalkan setiap tetamu dengan baik dan gembira, tidak kira saiz orang ramai anda. Young mencadangkan untuk mendapatkan setengah pon daging setiap orang (walaupun tiada siapa yang akan menyalahkan anda kerana mendapat tambahan). Semua harga di bawah disediakan oleh Hook Meat, dan setanding dengan orang-orang lain yang diberi makan daging lembu premium rumput premium.


Daging Belanjawan untuk Saiz Mana-mana

Mudah dipertingkat dan sentiasa popular, burger dan sosej adalah taruhan terbaik anda untuk kumpulan semua saiz.

daging-hook-burger
Matthew J. Novak

Burger

Cari tukang daging yang anda percayai, memesan daging segar, dan anda tidak akan pernah salah dengan burger. Kami suka kami dengan 80 peratus daging dan 20 peratus lemak, yang menghasilkan burger berair yang tidak akan menyebabkan suar-up di grill apabila minyak yang berlebihan menyentuh arang.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Semua Saiz: Orang ramai yang menghiburkan tukang masak dengan cepat, tidak perlu panggang pada suhu yang berbeza, dan akan membuat anda kembali hanya beberapa dolar seorang untuk burger half-pound yang besar. “Mereka akan pergi terlalu puas,” kata Young. “Dan anda tidak perlu berbuat apa-apa selain daripada garam dan lada itu, panggangnya hingga sederhana, letakkan sepotong keju di atasnya, dilakukan.”
Apa Ia Kos: $ 6.99 / lb. ($ 3.50 seorang)
Bagaimana hendak masak: Grill burger di atas api yang panas sehingga perlahan-lahan hangus di bawah, kira-kira 4 minit. Flip, atas dengan keju (kami suka Amerika), dan panggang sekitar 4 minit lagi untuk medium. Biarkan selama 3 minit sebelum berkhidmat.
Tip Petua: Sebelum anda membuang patties anda ke panggangan, buat lekukan kecil di pusat setiap burger dengan ibu jari anda. Ini menyimpan burger daripada mengembara ketika memasak.
Dapatkan Resipi: BA Burger Deluxe

daging-cangkuk-sosej
Matthew J. Novak

Dari kiri: Sate Hook’s manis Itali, bit, dan sosej chorizo ​​hijau.

Sosej

Sosej adalah spesialisasi di Hook Meat, di mana mereka menjalin hubungan dengan rasa seperti “Franch Onion” (dengan bawang karamel dan keju Swiss) dan Banh Mi (dengan lobak merah, cilantro, dan sos hoisin). Ambil pelbagai di penjual daging atau pasar raya, ambil beberapa roti dan topping, dan biarkan orang membuat anjing panas mereka sendiri.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Semua Saiz: Young suka membuang sosis di panggangan kerana mereka adalah penyelenggaraan yang rendah, mudah dikongsi, dan jumlah penonton yang ramai. Tambahan pula, anda akan tertekan untuk mencari lebih baik untuk wang anda. Ada beberapa yang akan di panggang semasa petang atau petang berlangsung dan semua orang akan makan dengan baik dan bahagia.
Apa Ia Kos: $ 13-15 / lb. ($ 3.50 hingga $ 5 seorang)
Tip Petua: “Sentiasa dapatkan sedikit lebih daripada yang anda fikir yang anda perlukan-semua orang akan memakannya,” kata Young.
Bagaimana hendak masak: Elakkan hubungan pecah dengan mengusik sosej di atas api sederhana rendah dan tidak langsung. Hidupkan sekali-sekala sehingga dimasak, 15 hingga 20 minit, kemudian bergerak ke sisi panas panggangan untuk garing. Biarkan berehat selama 5 minit sebelum berkhidmat.


Daging untuk Kumpulan Kecil (Di bawah 6 Orang)

Untuk mendapatkan yang kecil dari empat tetamu atau lebih sedikit, sisihkan kentang goreng kecil dan mengeluarkan beberapa potongan daging yang besar dan mengagumkan untuk memanggang dan mengukir meja untuk dikongsi.

daging-hook-rib-eye
Matthew J. Novak

Mata Rib Ribut Kering

Jika anda akan membayar dolar atas untuk steak panggang untuk beberapa rakan (sangat baik), anda mahu beberapa mata rusuk yang kering, tulang rusuk. Potong yang kaya, gemuk, dan sebagainya, hampir sempurna untuk dimulakan, tetapi mata rusuk penuaan kering menambah rasa yang dikatakan Young adalah “seperti makan daging lembu yang dicampur dengan keju biru dan cendawan dan cendawan yang funky.” Tidak perlu untuk perkapalan atau menggosok di sini: Garam, lada, dan panggang yang hangat adalah semua yang anda perlukan untuk membuang segala-galanya yang dipotong ini.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Kecil: Oleh kerana harga semata-mata sahaja, anda tidak akan mencari mata ribut kering pada gril di pesta blok kejiranan. Tetapi untuk kumpulan intim 4 hingga 6, tiada yang lebih mengagumkan untuk dikongsi sebagai satu kumpulan.
Apa Ia Kos: $ 21.99 / lb. atau sekitar $ 50 setiap tulang dalam stik ($ 25 setiap orang)
Cara Memasak Ia: Searkan api panas yang tinggi, sehingga panas hangus, 3 hingga 4 minit setiap sisi untuk 2-lb. tulang rusuk mata. Beralih ke haba rendah sederhana, tidak langsung dan terus memanggang, membalikkan sekali, 3 hingga 4 minit setiap sisi. Gunakan tongkat untuk mengangkat stik dan isikan tepi (bahagian tulang dan bahagian topi lemak) selama 1 hingga 2 minit setiap sisi. Bakar sehingga termometer termometer segera mencatatkan 120 ° untuk jarang (stik akan membawa kepada 125 °, atau jarang-jarang, kerana ia terletak.) Biarkan berehat 10 minit sebelum menghiris.
Tip Petua: Biarkan daging anda datang ke suhu bilik kira-kira sejam sebelum memanggang. Ini memastikan daging memasak secara merata dan membantu mengelakkan lapisan abu-abu yang terlalu hangat di bawah kerak $ 50 steak.
Dapatkan Resipi: Mata Riben Garam dan Lada

daging-hook-denver-steak-mendatar
Matthew J. Novak

Denver Steak

Potongan marmer yang sederhana, sederhana dan lembut ini berasal dari chuck. Panggilan muda ini memotong stik “Selasa malam memanggang”: tidak matang, mudah, dan berpatutan. Steak Denver, juga dikenali sebagai stik underblade, biasanya sekitar setengah paun setiap satu, sehingga angka satu per orang.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Kecil: Steak Denver berada di sisi yang lebih kecil, yang bermaksud mereka memasak lebih cepat, jadi anda tidak mahu menjadi cenderung kepada 10 daripada mereka pada satu masa. Tetapi mereka juga seragam tebal, yang bermaksud anda tidak perlu risau tentang setiap stik memasak pada kadar yang berbeza.
Apa Ia Kos: $ 15.99 / lb. ($ 8 seorang)
Cara Memasak Ia: Young mencadangkan memanggang selama sederhana, haba langsung selama 6 hingga 7 minit setiap sisi.
Tip Petua: Steak Denver adalah potongan yang agak baru ke pasaran, jadi jika anda mempunyai masalah mencari, memakan daging anda.

daging-hook-porterhouse
Matthew J. Novak

Porterhouse

Potongan tenderloin yang cukup besar ialah set porterhouses tebal dan lezat selain stik T-tulang lain. Kegemaran steak ini juga memasarkan NY Strip yang beraroma. Sebuah rumah porter biasanya berjenis dalam sekitar dua hingga tiga paun untuk stik 2-2½ “.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Kecil: Dengan kumpulan yang lebih kecil, anda mempunyai lebih banyak masa dan tumpuan untuk mendedikasikan kepada luka yang lebih hebat seperti rumah porter, kata Young. Grill beberapa ini untuk berkongsi, dan sama ada tetamu anda lebih suka jalur chewier atau filet tenderer, semua orang akan mendapati sesuatu yang mereka suka.
Apa Ia Kos: $ 24.99 / lb., Atau kira-kira $ 60 setiap tulang dalam stik ($ 30 seorang)
Cara Memasak Ia: Dalam kebakaran dua zon, panaskan dengan api langsung sederhana tinggi, sering berubah, sehingga kekuningan yang diinginkan. Pindahkan stik ke panas tidak langsung, kedudukan sehingga tenderloin adalah paling jauh dari sisi panas panggangan, dan masak hingga medium-rare dan termometer cepat baca 120 °.
Tip Petua: Cari porterhouses yang sekurang-kurangnya 1½ “tebal (2” ke atas adalah lebih baik). Ini memastikan anda akan mempunyai masa yang mencukupi untuk membangunkan bahagian luar yang baik dan berkerak tanpa terlebih dahulu memotong tenderloin yang lebih kecil.
Dapatkan Resipi: Porterhouse Slate-Grilled, Sayuran Musim Panas, dan Roti Sourdough


Daging untuk Kumpulan Pertengahan (6-10 Orang)

daging-hook-ny-strip-steak-2
Matthew J. Novak

Strip Steak

Stik jalur dipotong dari pinggang pendek belakang belakangnya. Ia agak lembut dan marmer, tetapi mempunyai lemak yang kurang daripada mata rusuk, yang menjadikannya mudah dipotong untuk dikongsi. Strip steak juga dijual sebagai New York Strip dan Kansas City Strip, antara nama-nama lain.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Pertengahan: Jika anda mencari steak yang lebih menarik yang masih terasa terjangkau untuk pihak di bawah 10 orang, tiada apa-apa pun yang dikenakan. Sangat mudah untuk memasak dan mudah untuk memasak dan bahagian untuk sekelompok, walaupun kos boleh mula menambah untuk perhimpunan yang lebih besar.
Apa Ia Kos: $ 19.99 / lb. ($ 10 seorang)
Cara Memasak Ia: Bakar stik di atas api panas sederhana tinggi, beralih beberapa kali sehingga ringan hangus dan sederhana jarang dan termometer baca segera mendaftarkan 120 °. Biarkan berehat selama 10 minit sebelum menghiris.
Tip Petua: Tanya tukang daging anda untuk steak strip dalam tulang (juga dikenali sebagai steak shell). Mengapa? Young berkata: “Memanggang dengan tulang lebih menyeronokkan!”
Dapatkan Resipi: Strip Steak dengan Sos Hidung Jepun

daging-cangkuk-sirloin
Matthew J. Novak

Sirloin atas

Potong yang lembut dan lembut ini berasal dari tempat yang manis di mana otot kaki memukul pinggang. Steak Sirloin pada dasarnya berasal dari kawasan yang sama dengan New York Strip, tetapi dari kawasan belakang yang lebih dekat ke belakang. Stik ini lebih kecil, sekitar satu paun setiap stik, tetapi mudah dihiris.
Mengapa Ia Baik untuk Orang Ramai: Stik sirloin Juicy mudah dimasak, mudah dikongsi, dan alternatif ekonomi tetapi setanding dengan pemotongan tender prabayar seperti tenderloin.
Apa Ia Kos: $ 17.99 / lb. ($ 9 seorang)
Cara Memasak Ia: Dalam kebakaran dua zon, panaskan pada api yang sederhana tinggi, teruskan sehingga ditenun, kemudian bergerak ke haba tidak langsung dan masak sehingga termometer yang dibaca segera mencatatkan 120 ° untuk jarang, atau kepada dermaan yang dikehendaki. (The Hook Meat mencadangkan steak sirloin memasak untuk jarang atau sederhana jarang untuk kelembutan maksimum dan juiciness.)
Tip Petua: Cuba untuk membeli stik yang kira-kira saiz yang sama supaya mereka semua memasak pada kadar yang sama.

daging-hook-tenderloin
Matthew J. Novak

Keseluruhan Tenderloin

Daging tenderloin daging, atau filet mignon, adalah apa yang kebanyakan orang fikir apabila mereka mendengar kata-kata “stik mewah.” Ia berharga untuk tekstur menteganya, walaupun ia mempunyai rasa “berdaging” yang kurang jelas daripada luka seperti mata rusuk atau porterhouse.
Kenapa Baik untuk Kumpulan Pertengahan: Satu besar, tenderloin keseluruhan adalah pemandangan yang dilihat di panggangan. Ia sedikit terlalu banyak daging untuk kumpulan yang lebih kecil, tetapi ia sesuai untuk kumpulan pertengahan. Bentuk log tender ini menjadikannya serpihan untuk para tetamu untuk memotong dan melayani diri mereka sendiri.
Apa Ia Kos: $ 34.99 / lb.
Cara Memasak Ia: Dalam api dua zon, gosok semua empat sisi tenderloin ke atas, haba langsung sederhana, kira-kira 2 minit setiap sisi. Pindahkan tenderloin ke panas tidak langsung, grill penutup, dan masak sehingga termometer yang cepat membaca 125 °.
Tip Petua: Tenderloin akan menjadi salah satu pilihan paling lembut untuk memanggang. Jika anda menyukai daging anda untuk mengunyah lebih sedikit, pertimbangkan stik stik.


Daging untuk Parti (10+ Orang)

Mempunyai orang ramai untuk urusan sehari-hari? Pastikan mudah dan berpatutan dan kebimbangan terbesar anda adalah di mana untuk mencari bir sejuk terdekat.

daging rusuk-tulang rusuk pendek
Matthew J. Novak

Riben Pendek

Sayang musim kemarau musim sejuk juga membuat pilihan hebat untuk panggangan. Mereka adalah ultra-lemak, yang membantu melindungi mereka dan mencegah terlalu banyak. Ribut renyah panggang tidak akan masak untuk kelaparan saudara-saudara mereka yang direndam, jadi anda mahu mereka memotong nipis, kata Young. Tanya tukang daging anda untuk tulang rusuk yang mengalir, yang dipotong di atas tulang rusuk dan mempunyai beberapa bahagian tulang di setiap keping. Rusuk yang digambarkan di atas adalah ¾ “tebal, tetapi anda boleh menjadi kurus sebagai ¼” tebal, seperti Korea kalbi.
Mengapa Ia Baik untuk Orang Ramai: Murah, mengisi dan cepat masak, rusuk pendek mempunyai semuanya.
Apa Ia Kos: $ 9.99 / lb. ($ 5 seorang)
Cara Memasak Ia: Bakar ke atas api langsung sederhana, panas sekali, pusing sekali, sehingga ringan dibakar dan dimasak melalui (kira-kira 2 minit setiap sisi untuk ¼ “tulang rusuk yang kecil-jarang).
Tip Petua: Sekiranya anda pernah mempunyai barbeku Korea, anda tahu: Gaya goreng flanken pendek tulang rusuk adalah sangat lazat selepas pengasam cepat.
Dapatkan Resipi: Soya dan sesame ribs pendek

daging-hook-man-steak
Matthew J. Novak

Man Steak (Pin-Bone Sirloin)

The Meat Hook menyeru penghargaan ini sebagai “Man Steak,” tetapi anda boleh menemui sirloin pin-tulang di tempat lain. Ia mempunyai empat potongan daging yang berlainan (tri tip, sirloin atas, tenderloin, dan tri-tip seperti pequeña) dalam satu steak, yang menjamin ada sesuatu untuk semua orang. Plus, ia besar-tidak ada cara anda tidak akan bersenang-senang memanggang stik ini.
Mengapa Ia Baik untuk Orang Ramai: Young berkata, Man Steak Steak terkecil yang dijual menjual berat sekitar lima pound, yang masih akan memberi banyak makanan. Keindahan potongan ini adalah semua bahagian yang berbeza memasak pada kadar yang sama. “Anda boleh minum bir anda, sambil merenung sekeping besar daging, tanpa bimbang tentang terlalu banyak,” katanya..
Tip Petua: Hubungi tukang daging anda terlebih dahulu untuk potongan tertentu ini. Minta stik dipotong sekurang-kurangnya 2 “tebal.
Cara Memasak Ia: Musim steak dengan banyak garam dan lada (anda mahu dapat melihatnya) dan berikan sekurang-kurangnya dua jam sebelum memanggang. Bakar ke atas api sederhana, langsung, membuang setiap 2 hingga 3 minit, sehingga termometer bacaan segera mencatatkan 125 ° hingga 135 °. Biarkan berehat selama 5 minit sebelum mengiris.

daging-cangkul-cangkul
Matthew J. Novak

Penyangkut Seluruh Seluruh

Di Meat Hook, tag untuk brisket di belakang kes daging itu berbunyi, “Potong suci yang tinggi untuk BBQ.” Potongan ini berasal dari payudara lembu atau dada yang lebih rendah, dan termasuk otot-otot yang bekerja keras yang menyokong sebahagian besar berat badan haiwan. Ia dibungkus dengan banyak tisu penghubung yang melegakan selama tempoh masa memasak yang panjang sebelum sampai ke keadaan euphoric melty, lemak, daging mulia.
Mengapa Ia Baik untuk Orang Ramai: Pasti, merokok secara keseluruhan, 12-lb. daging lembu brisket adalah projek. Ia akan membawa anda sepanjang hari, beberapa peralatan tambahan khas, dan mata dekat. Tetapi ia akan memberi makan kepada tentera, dan wajah wajah setiap orang seperti yang anda letakkan di atas potongan daging yang sangat berkulit akan membuat semuanya bernilai.
Apa Ia Kos: $ 10.99 / lb. ($ 5.50 setiap orang)
Bagaimana hendak masak: Panduan kami untuk membuat penyambungan salai gaya Texas mempunyai segala-galanya yang perlu anda ketahui tentang cara memasak pemotongan mulia ini di gril gas, gril arang, atau perokok.
Tip Petua: Hubungi tukang daging anda dari masa ke masa untuk membuat pesanan khas untuk keseluruhan kedai roti – ia tidak biasanya dijual secara keseluruhan di pasar raya.
Dapatkan Resipi: Texas-Style Smoked Brisket

Tonton editor kami Adam Rapoport grill burger yang sempurna:

Dapatkan dipecat untuk musim memasak dan beli salinan terbitan Jun kami.