Tidak Masuk Baking untuk Kesyukuran? Kami Mencuba 75 Pai Mel-Pesanan (Anda Dihubungi)

Pada pertengahan musim panas, kami semakin serius mengenai ayam belanda. Hari itu adalah hari yang panas, tetapi kami menghidu oven dan menyelam ke dalam resipi Thanksgiving dengan kekuatan penuh. Seperti yang kita tawarkan tentang idea-idea untuk resipi pemadat dan kentang tumbuk dengan lebih banyak mentega, saya ditugaskan dengan tugasan mimpi-mencari pai pesanan pesanan terbaik dari seluruh negara.

Lagipun, bagaimana jika orang tidak mahu membuat pai mereka sendiri tahun ini (kerana mereka akan membuat Cran-Apple Jellies sebaliknya)? Bagaimana jika mereka mahu perintah mereka? Di mana mereka boleh mendapatkan pai benar-benar baik yang dihantar dalam mel? Ini adalah idea yang baik. Dan ia bermula dengan tidak sengaja. Apel Belanda yang unggul dari California? Harus cuba! Walnut wiski terbaik dari Wisconsin? Panggil ia! Tetapi tiba-tiba, terdapat 75 pai dalam perjalanan ke pejabat kami. Saya menyedari bahawa saya mungkin berada di atas kepala saya … dan selera saya. Dan ya, saya menyedari ada perkara yang lebih buruk daripada ditekan oleh pai.

Syukurlah, sesetengah rakan setia, tidak berani, dan agak lapar sanggup membantu (mengejutkan!) – selepas semua, ini bukan kali pertama kita menilai pertandingan makanan. Kami membahagikan citarasa ke dalam dua pusingan yang dianjurkan oleh kategori melayan musim bunga yang logik: Labu, epal, dan jenis buah beri pada hari pertama; pecan, kustard, dan “lain-lain,” seperti s’mores dan krim Boston, seterusnya. Dengan banyak garpu siap, kami berani menggali.

Steadily kami makan melalui 20, 30, 40 pai yang berbeza (satu keping masing-masing adalah lebih lagi daripada cukup untuk empat orang untuk mencuba beberapa kali, jika perlu), berhenti untuk membincangkan, mengisi semula cawan air kami, dan bernafas. Selera kami telah lelah, perut kami kecewa, dan kami sedang menunggu kemalangan yang tidak dapat dielakkan dari gula yang sangat serius. Tetapi bahagian yang paling sukar adalah tidak melangkah diri atau memastikan untuk menjimatkan bilik untuk kategori seterusnya (kami menyimpan pecan untuk lepas?!).

Tidak, bahagian paling sukar memilih hanya enam dari sekumpulan keseluruhan. Tetapi kami mengagumkannya ke kegemaran kami dan semua pai, termasuk pemenang, telah dimakan dengan sangat dan dibawa pulang oleh rakan-rakan kami yang tidak mencicipi. Bahagian paling mudah dari semuanya, walaupun? Bersumpah untuk tidak menyentuh kue lain sehingga Thanksgiving seterusnya.

Pilihan Utama kami

Sour Cream Apple Walnut dari Little Pie Company
Makan dengan tart Granny Smiths, $ 30

Labu dari Sweetie Pies
Krim musim gugur yang terkenal, $ 30

Bourbon Pecan dari Two Fat Cats Bakery
Tidak terlalu manis, tidak terlalu mabuk, $ 22.50

Buttermilk dari Porch Pies
Pengisian kustard adalah licin seperti beludru, $ 30

S’mores dari Butter and Scotch (gambar di atas)
Hei, rintangan dewasa adalah sia-sia, $ 35

Michigan 4-Berry dari Achatz Pies
Pecah dengan blueberries tempatan, ceri, dan banyak lagi, $ 24

Cara Pilih Pai Teratas

Dengan begitu banyak pilihan hebat di luar sana, bagaimana anda memilih pai impian anda? Anda tidak perlu mencuba 70 jenis yang berbeza (walaupun jika anda lakukan, antacids berada di tab anda, bukan milik kita). Sebaliknya, tanya diri anda soalan berikut:

Adakah saya mahu pergi secara tradisional atau kreatif?? Anda boleh menenggelamkan idea tentang pai s’mores, tetapi adakah keluarga anda akan membuang anda dari meja Thanksgiving jika anda muncul tanpa labu di belakang? Adakah anda akan kecewa jika anda melangkau pecan tradisional memihak kepada pai pretzel? Adakah saya mahu satu kekisi atau topping serbuk? Hanya anda (dan keluarga anda) boleh menjawab soalan-soalan ini.

Apa gunanya harga saya? Pilihan kami berkisar dari $ 22,50 hingga $ 30, tetapi anda pasti dapat mencari pai di atas dan di bawah titik harga itu. Faktor dalam penghantaran, ditambah dengan kos ais krim dan krim disebat sebelum membuat keputusan akhir anda. Bagi sesetengah tukang masak di rumah, dibebaskan dari tugas mengeluarkan adunan pai tidak ternilai.

Apa yang membuatkannya istimewa? Apabila anda memesan dalam talian, mulut mulut yang baik membuat semua perbezaan. Baca ulasan dan dapatkan nasihat pelanggan terdahulu. Apa yang mereka suka tentang pai? Adakah kerak yang lebih licin? Adakah pengisian mengandungi jumlah pala yang sempurna? Anda membeli buta dan bukannya baking buta (heh, heh), jadi lakukan sebanyak mungkin penyelidikan. Atau, anda hanya boleh mengambil perkataan kami untuk …

Aplikasi Thanksgiving kami mempunyai resipi baru yang menakjubkan, video, dan petua dan kiat yang akan membantu anda membuat makan malam Thanksgiving yang semua orang akan ingat. Muat turunnya hari ini!