The Toothpicks Terbaik Adakah Minty dan Membuat Anda Rasa Seperti Koboi

Kesannya boleh menjadi sangat menyenangkan, terutamanya apabila mereka mudah sekali pakai, seperti penipuan baru kegemaran saya: mengunyah tisu minyak pokok teh. Batang mulut langsing ini biasanya diperbuat daripada kayu birch yang telah disemai dengan minyak pokok teh, mentol, dan kekurangan tahap koboi.

Toothpicks adalah kedua-dua aktiviti pengalihan (mengunyah) dan sangat baik apabila anda menginginkan rasa yang berbeza untuk bahagian dalam mulut anda. Anda berjalan dengan mulut sepanjang hari, sangat wajar untuk bosan dengannya. Saya sebahagian daripada jenama “Terapi Teh Pokok”, rasa pudina sahaja. Minyak itu konservatif dalam pelepasannya, meresap dengan perlahan semasa anda mengunyah atau menghisap. Ini seolah-olah berguna untuk penyelenggaraan nafas. Sama seperti ubat gigi berasaskan baking-soda, pengalamannya adalah antiseptik. Terdapat perasaan yang menyenangkan bahawa minyak membubarkan unsur-unsur bersaing yang lain, dan bukannya menutup. Anda seorang koboi yang sahih dan benar sekarang, ingat, jujur ​​dengan sumsum tulang anda.

Selain daripada rasa dan tekstur dan rawatan nafas, tisu gigi dihargai bagi saya untuk fungsi sosial mereka. The toothpick, saya menyedari, adalah kedua-dua perbualan-starter untuk orang lain dan ucapan-menghalang saya. Orang bertanya kepada saya mengenai tusuk gigi, tetapi saya mengunyah sesuatu supaya saya mempunyai alasan yang munasabah supaya senyap seperti yang saya mahu. Bagi saya, itu akan menjadi kehidupan sosial saya di syurga. Anda boleh didekati, tetapi tidak dapat diketahui. Anda boleh memberi isyarat dengan sedikit, menaikkannya dan menurunkannya, untuk menunjukkan anda memberi perhatian. Kehidupan seorang koboi adalah satu kemagnetan sosial dan penahanan sosial.

Apabila orang bercakap dengan anda mengenai tudung gigi anda, percayalah saya akan dibarisi, saya mendapat persoalan berulang mengenai sama ada saya pernah menjadi perokok. Betapa mendebarkannya kelihatan seperti biasa! Anda kelihatan seperti anda mungkin mempunyai masa lalu. Bagaimanapun, gigi gigi minyak pokok teh adalah bantuan pemberhentian merokok biasa. Mereka nampaknya lebih murah dan TMJ menggerakan daripada gusi, dengan rasa yang cukup mengganggu untuk menghalang kecenderungan. Ia meniru rokok dalam penempatan dan fuck-it ‘mentah.

Amaran, walaupun saya tahu anda tidak berpeluh, jika anda mengamuk walaupun sedikit terlalu garang, tusuk gigi akan berpecah. Juga, pastikan topi itu dijamin dengan ketat pada kotak, tumpahan tusuk gigi adalah pembersihan yang sangat terang.

Jangan sekali-kali lupa, walaupun ia berguna, tusukan gigi adalah penyokong kecil. Mengunyahnya, anda boleh mempunyai rasa bahawa anda seorang anak lelaki-of-a-bandit yang tegar, keras, berkuda, keras. Muncul dalam tingkap reflektif gelap, mungkin anda akan melihat bahawa anda tidak semestinya melihat cara anda rasa.

Lasso beberapa ubat gigi minyak pokok teh di sini

Anda akan memerlukannya selepas anda makan ini:

Sayap kerbau