The Meat Cleanse (Arti, Suka, Tidak Daging)

Dalam Bloggers Cook BA kami, lihat bagaimana resipi kami ternyata di dapur tukang masak lain. Setiap minggu kami memilih hidangan yang dibuat oleh beberapa blogger makanan dan menampilkannya di sini dengan foto dan pautan. Kongsi pengalaman anda sendiri; hantar blog anda.

RECIPE: Barley Hitam, Adas, dan Radish Salad
Selamat menjamu selera, Jun 2012

Fantasi Rumahtangga: “Ini mungkin salad bijirin yang terbaik yang pernah saya ada. Resipi tidak memerlukan tweaking.Ia cukup mudah untuk dibuat, selagi anda merancang lebih awal daripada masa, dan jus jeruk anda untuk berpakaian, yang dengan cara , adalah benar-benar menyegarkan, memancarkan salad ini dan memberikannya rasa summery. “

Ia Tidak Bisa Semua Dior: “bawang jeruk bekerja dengan cemerlang sebagai pengganti zaitun … Terima kasih lagi, bekas gadis yang tinggal di rumah baru saya untuk tidak membatalkan langganan Bon Appetit anda!”

THE RECIPE: Rajas Poblanas
Selamat menjamu selera, Jun 2012

Makan Malam Dengan Aura: “Jessie, Carrie dan saya menumpuk tortillas segar dan panas dengan pilihan topping kami dan digali. Makan hebat dengan syarikat yang hebat untuk menutup percutian Weekend Memorial!”

Makanan Keluarga Segar: “Saya membuat pengisian vegetarian (untuk kecewa Paul) tetapi memasak periuknya sedikit dengan menambah bawang jeruk dan salsa yang benar-benar pedas … Dia juga mempunyai banyak pujian untuk koki selepas memakannya!”

Selamat menjamu selera, Jun 2012

Gorging George: “Seluruh makan malam itu mungkin di dalam pinggan saya dalam masa 30 minit. Ini adalah hidangan makan malam yang hebat yang akan kita putarkan ketika kita ingin makan malam dengan tergesa-gesa.” Delicious eaten with zucchini balsamic grilled. “

Pengacara yang menganggur Ibu: “Ini sangat mudah untuk disatukan dan membuat bau rumah hebat … Bagaimanapun, ini adalah makan malam yang cukup bagus, …”

RECIPE: Salad Beras Hitam dengan Mangga dan Kacang
Selamat menjamu selera, Jun 2012

Beberapa Cerita Dapur: “Salad, salad yang lazat, sihat, visual yang menakjubkan, ada sesuatu yang begitu Thai tentang salad ini, Lime Peanuts Mango Cilantro.”

Misi Kuliner saya: “Saya suka mangga! Itulah yang menarik saya kepada resipi ini bersama-sama dengan gambar cantik yang menunjukkan warna-warna cerah dari mangga, jeruk, dan cilantro terhadap nasi hitam.”

Jika anda pernah mengalami mabuk daging, anda tahu bahawa tidak ada yang menyembuhkan tetapi pantang. Musim panas musim panas adalah sekitar sudut, yang bermakna anda perlu menambah hujung minggu rib-tsatic dengan beberapa makanan vegetarian. Berikut adalah satu pembongkaran keindahan yang tidak dimakan dari isu Jun ini, seperti yang disediakan oleh blogger, untuk hari-hari selepas malam yang mempunyai satu-terlalu-banyak-hamburger. Dan bagi anda tidak makan daging di tempat pertama, berikut adalah beberapa lagi resipi untuk ditambah kepada repertoar anda. —Joanna Sciarrino

BERKAITAN

Tayangan Sala Tali Tanpa Meatless