The 10 Best Halloween Candies of All Time

Malah tukang masak yang paling sedar boleh memanjakan cuti. We’reruprupting petua dapur biasa kami kesihatan dengan beberapa posting tocelebrateHalloween (dan oleh “Halloween” kita maksudkan “gula-gula”).

Ikuti nasihat saya untuk menyimpan stail anda dan anda tidak perlu kostum Kate Gosselin untuk mencapai status selebriti Halloween ini.

  1. Hershey’s Krackel. Ini adalah sultan-sultan yang sukar difahami dari tas Hershey’s Miniatures. Bagaimanakah sedikit nasi teri yang sangat meningkatkan susu coklat? Ini gula-gula membuktikan bahawa Snap dan Pop telah lama menahan abang mereka yang berbakat.

  2. Labu Butter Reese’s Peanut. Walaupun rasa adalah sama dengan cawan klasik, bentuk labu bermakna terdapat sesuatu yang jarang berlaku dalam pegang tangan anda. Anda tidak boleh merawat mana-mana hari yang anda suka. Ia seperti Komet Halley-jika bukannya jisim gas beku dan habuk, ia adalah salah satu mentega kacang, minyak sayuran, gula, dextrose, dan garam. Yum!

  3. Ambil 5. Pada akhir tahun 2004, inovasi gula-gula memuncak apabila Hershey memutuskan untuk menggabungkan kandungan hampir semua bar gula-gula lain yang wujud (coklat, pretzel, karamel, kacang, dan mentega kacang) menjadi satu keajaiban yang renyah, kenyal, asin, manis -bar. Saya akan mengambil enam. * mengenyit *

  4. Rock Rock. Di sini, permen dan kimia berlanggar dengan memberi kanak-kanak sensasi menelan keropok api hidup manis. Anda akan menjadi sukar untuk mencari lebih banyak keseronokan dalam 4 “paket.

  5. Mana-mana masam atau panas (Warheads, Sour Patch Kids, Fireballs Atom, Hot Tamales). Lihat, anak-anak suka pengembaraan. Dan gula-gula ini pasti meletakkan “ow!” (dan keseronokan) dalam Halloween.

  6. Blue Razz Blow Pop.Blue raspberry tidak wujud di luar kilang-kilang. Tetapi kami bersedia mengabaikannya kerana gula-gula ini mempunyai gusi gelembung di dalamnya! Lollipop juga menjadikan warna lidah anda biru, jadi ia berfungsi sebagai salah satu pakaian yang paling berpatutan di dunia.

  7. Whoppers. Terdapat contoh yang sangat jarang berlaku apabila anda menggigit salah satu bola malt ini dan bukannya kerumitan ciri mereka, mereka menguraikan. Walaupun “Whopper puddin” yang terpencil ini adalah salah satu kekecewaan terbesar dalam kehidupan, masalah itu adalah satu-satunya sensasi yang paling memuaskan.

  8. Snickers. Saya pernah mendengar ini adalah bar gula-gula terbaik di dunia. Saya menyokong pengkompaunan wabak ini.

  9. Jagung Gula. Tidak ada permen melambangkan Halloween lebih daripada perlakuan triwarna yang berwarna-warni.Mereka melihat dan rasa seperti taring nektar dari unicorns.

  10. Apa-apa saiz penuh. Bar gula-gula Halloween selalunya berskala dan diberi kelainan nakal, “saiz yang menyeronokkan.” Untuk sesuatu yang benar-benar menyeronokkan saiz, ia mesti cukup besar untuk mendaki.

* Baiklah, sekarang bahawa anda tahu tentang 10 gula-gula terbaik, anda harus membaca tentang bertentangan mereka:

The 10 Worst Halloween Candies of All Time. *