Simpan Malam Mudah Ini dengan Sosej dan Sayuran yang Renyah ini

Selamat Datang ke Cooking Without Recipes, di mana kami mengajar anda cara membuat hidangan yang kami sayangi, tetapi jangan terlalu risau tentang butiran resipi yang menarik, jadi anda boleh membuat putaran anda sendiri. Ini adalah pengurus Kitchen Test Bradly’s makan malam sosej makan malam.

Saya tidak merancang makan malam saya pada awal minggu. Oleh kerana tugas saya sebagai pengurus Kitchen Test memerlukan saya memukul pasaran petani Union Square dan pelbagai kedai runcit dan khusus setiap hari, saya mendapat inspirasi makan malam semasa lawatan ini. Membiarkan pasar dan musim mengetuai makan malam saya bermakna saya tidak pernah bosan atau tergoda untuk membuat pesanan. Saya simpan dengan mudah-saya ingin membuat sesuatu yang berkhasiat dan mengisi, dan tidak mahu melakukan gundukan hidangan kotor. Begitulah cara hidangan hijau dan sosis ini mudah dan enak. Berikut adalah cara saya melakukannya:

kale-cabbage-sausage-roast-cooking-without-recipes

Panaskan ketuhar hingga 350 °. Keluarkan batang dari sekumpulan Tuscan kale dan merobek daun menjadi 1 “keping (mustard greens, collards, bayam, dan chard juga hebat). setengah kepala kubis hijau. Campurkan sayur-sayuran dalam hidangan penaik besar dan tambahkan 4 cengkeh bawang putih yang dihiris tipis. Menambah beberapa bawang merah dan cendawan shiitake pada ketika ini adalah pilihan, tetapi amat disyorkan (saya akan menyalakan bawang dan cendawan dalam hidangan penaik besi di atas dapur sebelum menambah sayur-sayuran). Coat sayuran dengan beberapa minyak zaitun dan tuangkan ½ cawan ayam atau sup lebih dari segalanya. Tutup piring dengan foil dan bakar sehingga sayur-sayuran dimasak, kira-kira 15 minit. Keluarkan kerajang dan musim dengan garam dan lada. Teruskan untuk membakar sehingga kubis lembut, kira-kira 20-25 minit lagi.

Sementara itu, panas sedikit minyak zaitun dalam kuali besar di atas sederhana. Prick empat sosis Itali yang manis dengan garpu dan masak sehingga ditenun pada semua sisi dan dimasak, 10 hingga 12 minit. Apabila sayur-sayuran sudah siap, iris sosej dan tuangkan ke dalam sayur-sayuran dengan percikan kegemaran anda cuka (Saya suka sherry atau wain merah).

Berkaitan: Ramen segera … salad?!

Adakah sosej sisa? Hidupkan tacos sarapan pagi (!!!)

Cara Membuat Tuscan Sate dan Telur