Saya Berikan 14 Joints Hot Dog Chicago Berbeza dalam 1 Hari

Ada perasaan menyesal yang tumbuh di perut saya semasa makan di Top 50 Best New Restaurant Giant di Logan Square Chicago. Bukan kerana makanan. Makanan itu mulia. Alasannya saya mula menjadi cemas ialah saya, atas sebab tertentu, menawarkan diri untuk membuat filem di mana saya harus makan di 14 buah anjing panas Chicago di satu hari. Objektifnya adalah untuk mencari anjing gaya Chicago yang terbaik di bandar. Ia adalah usaha yang mulia. Ia adalah untuk sains. Tubuh saya tidak siap.

Tapi rasa apa. Saya berjaya. Hati saya masih berdegup, walaupun jumlah natrium yang benar-benar tidak masuk akal, saya mengalaminya pada petang. Saya berjalan kaki berpeluh, mustard-bernoda, dan sakit secara sah. Saya tidak pasti jika saya berjalan pergi orang yang lebih baik, tetapi saya pasti berjalan dari orang yang berbeza. Ketika datang ke anjing panas bergaya Chicago, inilah yang saya pelajari:

chicgao hot dog delany lede

Saya, dan salah satu daripada banyak anjing panas saya makan (ini di The Wieners Circle).

Jangan Cuba Tekan 14 Hot Dog Bersama dalam 1 Hari

Mari kita dapatkan satu ini. Badan saya membenci saya. Saya berpeluh sentiasa, dan saya telah kering selama empat hari (serius). Ini bukan aktiviti yang saya cadangkan pada hari Sabtu pada bulan Ogos. Pergi berenang. Menunggang basikal. Selesaikan teka-teki. Jangan lakukan ini.

Chicago Bukan Hanya 2017 Restoran City of the Year

Ia juga bandar anjing panas abad ini. Kami melewati banyak tempat panas yang tidak kami berhenti, kerana kami terpaksa memukul semua tempat di editor projek khas Julia KramerSenarai (tatal ke bawah untuk itu). Mereka betul-betul di mana-mana.

chicago hot dog red hot ranch

Anjing, dibungkus dengan kentang goreng, di Red Hot Ranch

Kadang-kadang kentang goreng di Anjing

Nah, dibungkus kertas dengan anjing itu. Saya tidak pasti mengapa ini berlaku, atau jika saya suka ia berlaku. Tetapi di tempat-tempat seperti Gene dan Jude atau Red Hot Ranch ia tidak.

Senarai Ramuan Tidak Dogmatic

Secara semulajadi mengikat semua daging lembu Frank. Biji poppy bun. Bawang putih. Tomato. Pickle. Lada sukan. Garam saderi. Manis manis. Mustard kuning. Itu yang masuk ke dalam gaya klasik anjing Chicago. Tetapi seperti yang anda lihat, senarai ini terbuka kepada riffs dan tafsir semula, yang membakar kesetiaan orang ramai ke tempat yang berbeza. Saya juga pernah mendengar ada koktel dengan bahan-bahan tersebut. Tidak, Terima kasih.

Anjing Panas Adalah Snek Sempurna

Nampaknya pelik untuk mengatakan ini, kerana saya makan 14 daripada mereka, tetapi saya menyokong sepenuhnya anjing panas bergaya Chicago sebagai makanan ringan, bukan makanan. Ia memuaskan setiap keinginan. Ia adalah saiz yang sempurna.

chicago hot dog fatsos char dog

The dog char di Fatso’s Last Stand

Char Adakah Great

Vienna Beef klasik Frank direbus atau dikukus, tetapi beberapa tempat melakukan anjing char. Ini mengambil warna dan rasa yang sengit dari panggangan arang panas yang tinggi. Saya peminat besar rawatan ini.

Garam Saderi Harus Ada Lebih Banyak

Itulah perasaan saya. Saya menikmati banyak garam saderi.

Harmoni adalah Kunci

Ia dengan cepat menjadi jelas bahawa dengan begitu banyak perkara yang berlaku dalam anjing panas bergaya Chicago, ia mudah hilang. Tidak secara geografi, tetapi dalam anjing itu sendiri. Anjing yang terbaik, seperti Superdawg, Red Hot Ranch, dan Stand Last Fatso, semuanya mempunyai nisbah ke sains, jadi tidak ada ramuan yang dikuasai.

The Vienna Beef Brand Relish Adakah Warna Neon Hijau yang Sangat Aneh

Kerana mereka meletakkan pewarna biru di dalamnya. Ia adalah perkara yang aneh yang saya pilih untuk tidak bertanya.

The Whole No Ketchup Thing Bukan Life or Death

Dengar, saya tahu anda tidak sepatutnya. Saya tahu bahawa orang berkeras mengenainya. Tetapi anda tahu apa? Terdapat sebotol saus di hampir setiap tempat yang saya kunjungi, dan walaupun anjing gaya Chicago itu pasti tidak memerlukan sos tomato (saya percaya sekarang), saya mempunyai perasaan bahawa orang baik Chicago tidak akan membunuh anda jika anda mengambil keputusan untuk meletakkan beberapa di jujur ​​anda. Diharapkan.

superdawg beauty chicago
Gambar oleh Vincent Cross

Superdawg yang indah, megah

Superdawg Adakah Terbaik

Saya bukan dari Chicago. Saya akan mengambil haba untuk pilihan saya, tidak kira apa itu. Tetapi saya katakan ini, sebagai seseorang yang menulis dan makan untuk hidup: Superdawg membuat anjing panas bergaya Chicago yang saya makan sepanjang hari. Anjing itu sendiri dimasak dengan sempurna, dengan selongsong semula jadi yang lembut. Topping ada di sana, dalam keharmonian zen yang sempurna. Tomato itu dijepit, menyediakan cukup penyimpangan (dan briny tang) untuk menjadikannya menarik. Jeruk adalah rangup, roti bantal lembut, dan mustard diterapkan dengan sentuhan penyayang. Ia adalah anjing panas yang membuat saya benar-benar bahagia, dan pada penghujung hari, itulah yang perlu dilakukan oleh anjing panas.

14 anjing panas? Tidak begitu banyak.

Ini adalah tiga tempat teratas yang saya pergi ke:

1. Superdawg
2. Red Hot Ranch
3. Stand Last Fatso

Sebutharga Yang Berhormat: Kimski, yang sungguh baik, walaupun sosis polish, dihiasi dengan kraut kimchi, soju mustard, bawang merah, dan biji wijen pada bungkus panggang yang buttered tidak benar-benar anjing panas.

Selebihnya tempat: The Wieners Circle, Wolfy’s, Duk’s, The Duck Inn, Portillo’s, Mean Quality Publican, The Bakery at Nasi Lemak, Devil Dawgs, Gene dan Jude’s, dan 7 Eleven (ya, ya, demi perbandingan).

Lihat Panduan Bandaraya Chicago kami yang lengkap dan cari tahu mengapa Chicago adalah City of the Year 2017 restoran.

Lebih dari anjing panas? Sama. Bagaimana dengan burger?

BA Smash Burger