Rak Dish Perfect untuk Dapur (Sangat) Kecil

Anda tahu anda hampir 30 apabila anda teruja dengan rak pinggan mangkuk. Kemudian tuliskannya. Tetapi di sini saya, sangat bersemangat untuk berkongsi penemuan saya dengan rak hidangan terbaik untuk dapur kecil: Rack Smart Circle Full Circle yang boleh dilipat. Ia “Pintar” kerana ia lipatan, bukan kerana ia mengingatkan pada perbualan anda dan memberi mereka kembali ke NSA.

Atau inikah?

Sama ada cara, rak hebat. Ia memegang sejumlah hidangan makan malam termasuk semua plat salad lazat yang tidak sepadan, dan kemudian lipatan dalam satu tangkapan untuk kembali ke belakang oleh keran ke dinding di mana ia hidup. Dilipat, ia mengambil masa seperti lebar satu inci dan setengah-tidak ada apa-apa.

Sekiranya anda mempunyai sebuah pangsapuri kecil, atas sebab tertentu pilihan yang paling popular, kedai-kedai Internet dan peralatan rumah tangga adalah: rak pinggan mangkuk yang lebih kecil! Tetapi hanya kerana dapur saya kecil tidak bermakna saya tidak memasak besar. Saya masak SANGAT BESAR. Saya perlukan rak pinggang dewasa, bukan perkara yang kelihatan rumput yang comel untuk botol bayi dan sporks.

Terdapat juga rak rak bas dua tingkat yang dipasarkan untuk ruang kecil-dan jika pada ketika ini anda fikir saya terlalu menilai semua ini, anda betul-tetapi itu perlu hidup di kaunter anda sepenuh masa. Ia tidak semudah mudah untuk melipat dan menepisnya. Dan dua kali harga! Sekiranya anda memerlukan ruang counter untuk mencincang sekurang-kurangnya tiga jenis keju, anda tahu apa yang saya bicarakan. Tiada inci di kaunter berharga terbuang dengan peralatan tetap.

penuh circle dish rack sink
Jean Luc Mege untuk Rumah Buluh Penuh

Dilipat! Juga: bukan dapur saya.

Kontraksi Bulatan Penuh adalah tiga bahagian: satu perkara asas yang mengumpul air yang mengalir ke wastafel, bahagian utama untuk semua piring dan cawan cenderahati yang baru, dan bahagian cawan 4 bahagian untuk garpu, pisau, dan penyadap koktail. Jadi saya meletakkan cawan di tepi tenggelam, dasar di belakang keran dengan dulang rata di belakangnya. Oh! Saya juga tidak menyebut fakta yang keren yang dibuat daripada “bahan mesra bumi.” Hei, itu bagus.

Saya harap saya telah menggunakan semua kemahiran bertulis esei persuasif yang saya ajarkan pada gred keempat untuk meyakinkan anda ini adalah THE BEST DISH RACK FOR SPECES. Saya akan membuang sekolah itu pada awal pagi, kafeteria harus melayani makanan yang lebih baik, kerja rumah adalah bodoh, dan kod pakaian adalah konspirasi yang mendapat keuntungan Big Khaki Pants.

BELI IT: Rack Smart Circle Rak Dilengkapi Penuh, $ 27.20 di Amazon

Saya terpaksa meletakkan video di sini jadi mari kita buat beberapa frosé:

Frozen Rose: A Recipe How To Video