Kenapa Pergi ke Bar Apabila Bar Dapat Datang Kepada Anda?

Anda mengucapkan “Maafkan saya!” di atas bar yang sesak, secara mania melambai tangan anda untuk mendapatkan perhatian bartender-perjuangan sebenar di kebanyakan bar. Tetapi itu tidak pernah berlaku di Bilik Coklat Cherry, yang terletak di dalam Chicago Athletic Association Hotel, berkat gerai bar vintage yang mengetengahkan minuman untuk meja bar-penonton. Pelarasan yang mudah, membina bar pada roda, adalah pièce de résistance dalam mewujudkan tempat dengan dekorasi yang bergaya dan baik, perkhidmatan lama dunia, seperti jalan Paul McGee-Terawan di belakang Three Dots & A Dash, Lost Lake, dan kini Cherry Circle Room-menginginkannya.

ruang lingkup cherry-circle-room
Clayton Hauk / Jabatan Tanah & Laut.

Diangkut ke kelab makan malam sekolah lama di Bilik Cherry Circle Chicago. Foto: Clayton Hauck / Jabatan Tanah & Laut.

Hari Makan Minum Halus

Memiliki gerai bar roving seperti menyerahkan seorang pelayan bar peribadi kepada setiap orang yang memerintahkan minuman-kemewahan sebenar. Cara McGee melihatnya, tidak peduli betapa terampil pasukan bar itu berada pada perhatian individu, “tidak ada setaraf dengan tahap perhatian yang dapat anda tawarkan dengan penyediaan koktail meja.” Dia mahu “harken kembali ke era kelab makan malam dan makan malam” awal tahun 1900-an. Kerana, mengapa berjalan ke bar, apabila anda boleh mendapatkan bar untuk datang kepada anda?

Ia juga tidak menyakitkan bahawa kereta itu sendiri mencolok, memalingkan kepala (dan menimbulkan Instagrams) semasa mereka melancarkan. McGee mengatakan bahawa ia adalah vintaj, tetapi “mendapat keuntungan dari sedikit sup, ihsan tukang kayu di dalamnya.” Baldi ais vintaj dan penyepit menambah bakat sedikit balik. Gelas itu sendiri bukanlah vintage, dan banyak alat bar berasal dari Cocktail Kingdom.

ruang lingkup cherry-circle-room-chicago-bar-library-interior
Clayton Hauck / Land & Sea Dept.

Tiada detail yang tidak diendahkan di Bilik Lingkaran Cherry. Foto: Clayton Hauck / Jabatan Tanah & Laut.

Untuk Old Times ‘Sake

Para tetamu yang memilih untuk bar kereta boleh memilih dari salah satu dari tiga koktail berputar, variasi pada martinis, Manhattan, dan Old Fashioneds. Seperti yang diterangkan oleh McGee, “Koktel klasik adalah inspirasi untuk resipi yang begitu banyak, dan suasana Cherry Circle Room memerlukan pemilihan koktel yang mudah dan tidak berguna membantu menamakan semula kelebihan Midwestern.” Dan tidak ada yang mengatakan Midwestern sekolah lama seperti menghidupkan semula kelembutan makan malam tujuan.

Apa yang paling menggembirakan McGee ialah bagaimana kereta bar mengubah pengalaman tetamu. Bukan sahaja ia sangat sejuk untuk berasa seperti anda mempunyai bartender sendiri-walaupun ia hanya untuk satu bulat-tetapi bar bar mengubah cara orang berinteraksi dengan minuman keras yang ditawarkan. “Orang ramai berasa lebih selesa bertanya soalan mengenai ramuan dan persediaan yang saya fikir mereka mungkin terlalu malu untuk bertanya di bar,” jelasnya, jelas menjelaskan mengenai idea membantu mencipta peminat koktel yang berpelajaran. “Banyak tetamu kami kerap membuat koktel di rumah dan ingin memeriksa untuk memastikan kemahiran mengasah dan mengukur mereka setanding.”

Dan jika pelanggan dapat menyerap beberapa petua dan helah yang dia lalui bersama antara gambar snek, McGee merasakan dia melakukan tugasnya.

Naikkan bar pada bar anda, uh, rumah. Ini adalah botol yang anda perlukan.

Anda kelihatan seperti anda layak martini.

Cara Membuat Martini Klasik