Kami Mempunyai Reka Bentuk Resep Baru dan Kami Menari di Pejabat

Cue Taylor Swift. Atau Beyoncé. Atau, anda tahu apa? Masa Jock Jams. Inilah sebabnya kami dipam:

Kami mempunyai reka bentuk baru untuk halaman resipi kami dan kami sukakannya!

Kami sangat menyukai bahawa kami hanya menggunakan font berwarna, seolah-olah kami remaja mendapat semua Tumblr-y. Lihatlah betapa hebatnya resipi Kembang Lavender ini kelihatan. Kita benar-benar boleh pergi untuk beberapa kekurangan sekarang.

Dengan susun atur baru ini, lebih mudah untuk memasukkan resipi kepada Pinterest. Butang “pin” ada di sana, bagus dan besar, di sudut kanan bawah foto.

Pinterest adalah cara yang luar biasa untuk menjejaki resipi yang anda mahu masak. Oleh itu, kami ingin memaklumkan bahawa Kotak Resapan semasa kami tidak akan lagi tersedia selepas 10 Disember kerana Ziplist, syarikat yang memaparkan kotak-kotak, sedang ditutup. Untuk lebih lanjut mengenai bagaimana untuk menyimpan dan mengeksport resipi semasa anda, lihat Soalan Lazim Ziplist di sini. Tetapi jangan risau! Ziplist memudahkan anda untuk memuat turun resipi anda ke fail Excel atau pindahkan kotak anda ke Epicurious. Berikut adalah cara anda melakukannya. Anda boleh menghubungi [email protected] jika anda memerlukan lebih banyak maklumat atau bantuan.

Sebaik sahaja anda telah memasak resipi, hanya peringatan bahawa ia adalah sangat mudah untuk memberi komen. Kami benar-benar ingin tahu bagaimana anda memasak resipi kami dan apa yang anda fikir. Butang komen betul di bawah foto utama.

Berikut adalah satu lagi pukulan skrin percuma untuk reka bentuk baru, kali ini di mana anda dapat melihat semua ramuan dan langkah penyediaan. Halo, stik.

Lihat mod skrin penuh, yang menawarkan arahan resipi langkah demi langkah. Anda boleh menemui mod skrin penuh tepat di bawah kotak “Tip Resipi” di sebelah kiri.

Juga, sekarang anda boleh mencari resipi berdasarkan isu yang mereka muncul di dalam majalah. Masa menggembirakan:

Semasa anda sedang menatal menerusi semua ciri-ciri baru ini, pastikan anda mendaftar untuk surat berita Resipi Hari kami untuk disimpan dalam gelung semua resipi kegemaran kami. Ini hanya permulaan. Pada bulan-bulan akan datang, harapkan banyak perkara yang lebih kerap berlaku di Bonappetit.com. Kami tidak sabar untuk menunjukkan kepada anda (dan berasa bebas untuk mencadangkan lagu yang perlu kita dengar ketika kita melancarkan lebih banyak ciri tetapi serius, Jock Jams cukup tepat).