Jun Horoskop Adakah Di Sini: Apa Pai Adakah Tanda Anda?

Planet-planet terus melakukan perkara mereka dan kami terus melakukan kami (… makan). Inilah sebabnya mengapa Pujangga Astro berada di sini untuk memberitahu anda mana pai untuk dipasangkan dengan semua keputusan hidup anda Jun ini.

june pie horoscopes aries
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Aries
Terdapat begitu banyak peluang baru yang mengejutkan yang akan datang dengan cara anda bekerja dan di bilik tidur. Dan sebagai tanda api bahawa anda, anda sentiasa mahu lebih banyak. Lebih banyak pencinta, lebih banyak perjalanan, lebih banyak wang (tentu saja), dan pastinya lebih banyak pencuci mulut. Kami mencadangkan anda memulakan dengan sepotong Lemon Marshmallow Pie. Golden, zesty, cahaya. Dan jangan menakutkan anda, tetapi anda benar-benar perlu merangkumi sifat-sifat itu pada musim panas ini. Kawan anda akan memerlukan anda untuk menjadi yang keemasan, orang yang selalu mempunyai lelucon yang paling pelik, paling tidak sesuai, Aries yang mengingatkan semua orang (termasuk diri anda) bahawa kehidupan adalah satu parti. Sama ada anda membakarnya (walaupun anda benci untuk memasak) atau memesan dari beberapa kedai roti mewah (kami tahu anda suka glamor), sudah tiba masanya untuk mendapatkan pai ini di dalam peti sejuk anda.

june pie horoscopes taurus
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Taurus
Mari kita letakkannya dengan cara ini: ia tidak akan memberi anda kebaikan untuk menjadi degil tentang cinta musim panas ini. Kami tahu anda akan mahu berpegang pada pola lama anda dan meninggalkan apartmen anda untuk tarikh hanya sekali seminggu, jika itu. Walaupun anda berada di sana, perkara paling seksi yang boleh anda bakar adalah Pear Pie dengan Wain Merah dan Rosemary. Itu betul. Ia adalah pai yang anda mahu menghantar tarikh anda ke rumah. Tidak terlalu manis, tidak sepenuhnya memanjakan, dan cara sempurna untuk dipamerkan. Resipi ini adalah untuk tanda-tanda yang benar-benar boleh mengesankan di dapur, dan itulah anda. Nasihat kami bukan untuk mengikat diri anda untuk bekerja atau projek anda terlalu banyak pada musim panas ini. Keluar dan bersenang-senang tanpa rasa bersalah, dan dengan semua pai yang anda inginkan. Hidup panjang.

june pie horoscopes gemini
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Gemini
Amaran semua orang: anda akan menjadi liar. Bulan ini akan menjadi cepat dan impulsif dan anda tidak akan menyesalinya tetapi sesetengah orang di sekeliling anda mungkin. Perhatikan siapa yang datang untuk menyelamatkan anda apabila anda memerlukannya dan kepada siapa yang menggalakkan anda dalam kebebasan baru anda yang baru. Pai yang kami fikirkan untuk anda adalah Strawberry-Rhubarb dengan kerak vodka. Ya, kami adalah salah seorang kawan anda yang menggalakkan anda menjadi liar! Ia adalah pai musim panas yang klasik. Dan dari semua tanda-tanda, anda mendapat manfaat yang paling banyak dari lencongan dan membiarkan longgar kerana semuanya dibina dalam pemacu anda untuk membuat. Berjalan melalui ladang dan pilih semua bunga, Gemini. Anda salah seorang daripada mereka.

june pie horoscopes cancer
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Kanser
Sesuatu yang ada di udara baik-anda sedang memikirkan soal-soal tertentu sedikit lebih daripada yang anda perlukan dan anda tetap mempunyai keinginan untuk menyusun semula semua perabot anda. Orang tua dan yang baru sentiasa berjuang untuk semangat anda. Tempat di mana kanser merasakan cinta ada di dapur. Ia adalah, dalam banyak cara, domain anda. Dan kita tidak boleh memikirkan pai yang lebih baik untuk menyesuaikan keperibadian anda daripada Sour Cherry. Sangat lembut (terdapat tepung badam di dalam adunan pastri), kedua-dua klasik dan asli, dan sedikit kek. Kami melihat anda membakarnya untuk banyak kawan, kawan kawan, dan kekasih yang kadang-kadang, tetapi apa yang kami benar-benar mahu anda lakukan ialah, untuk sekali, mintalah kepada anda sendiri. Lupakan orang-orang itu, bimbang tentang perabot anda dan masa depan yang akan datang.

june pie horoscopes leo
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Leo
Drama, drama, drama. Anda mengatakan bahawa anda membencinya tetapi anda mungkin memulakannya bulan ini. Lihat, kami tahu anda terkejut dengan perubahan yang melebihi kawalan anda, tetapi cuba menghentikan atau menjangkakan apa yang akan datang tidak akan membantu. Anda perlu bertenang pada bulan Jun ini. Kedua-dua keluarga dan rakan anda mengalami perubahan yang memberi kesan kepada anda, tetapi kebanyakannya mengenai mereka. Cuba untuk menyokong mereka tanpa ego anda dalam perjalanan. Kami benar-benar fikir ini adalah bulan yang anda keluarkan dengan sepotong Pai Krim Terbaik Kelapa BA. Ia ringan dan menyeronokkan, dan jika anda masih suka drama: anda boleh menyedutnya. Ya, betul. Dapatkan semua kecemasan yang keluar dari sistem anda dan obornya. Dan kemudian menempah penerbangan di suatu tempat dengan seorang sahabat lama yang boleh bercakap dengan anda tentang semua perubahan yang anda ketahui dalam waktu malam.

june pie horoscopes virgo
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Virgo
Selepas berbulan-bulan menjaga kepalanya dan bekerja keras dalam apa yang kelihatan seperti hampa, akhirnya anda akan mula diberi ganjaran kewangan dan emosi pada bulan Jun ini. Anda seorang pekerja keras Virgo, anda tidak berbuat apa-apa. Anda juga seorang kawan yang sangat baik dan kami akan memberi petunjuk kepada rakan-rakan anda di sini dan meminta mereka untuk membakar Sweet Potato-Miso Pie dengan Chocolate-Sesame Crust. Mengapa? Kerana ia gurih, manis, mengisi, dengan twist yang tidak dijangka (dan lazat). Bunyi seperti sesiapa sahaja yang anda tahu? Apa yang kami juga ingin memberitahu anda ialah percintaan dengan orang yang berapi, mungkin tanda api (Aries, Leo, Sagittarius) adalah di masa depan anda. Walaupun anda boleh melawannya pada mulanya.

june pie horoscopes libra
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Libra
Libra, salah satu perkara yang membuat anda sangat tertekan adalah keupayaan anda untuk menggunakan pesona dalam semua bidang kehidupan anda: situasi sosial, senario kerja, dan tentu saja, percintaan. Anda boleh bercakap manis kebanyakan orang ke dalam apa-apa sahaja. Kadang-kadang ini boleh menjadi bumerang, walaupun, kerana awan itu berkilau ajaib, anda boleh melupakan apa yang anda mahukan. Jun ini anda akan ingat kestabilan keluarga. Dan bulan ini anda akan lebih bersedia untuk berada di sana untuk mereka, kerana mereka bersedia untuk berada di sana untuk anda. Jadi, semasa anda sedang melepak dengan keluarga, bagaimana membakar Strawberry-Lemon Lattice Pie untuk dikongsi? Ia bergaya dan klasik, keseimbangan yang harmoni manis dan masam, dengan pemandangan desa di mana-mana meja. Ia akan membimbing anda untuk hidup bulan ini, berpusat dan tenang.

june pie horoscopes scorpio
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Scorpio
Anda telah baik untuk masa yang lama, Scorpio. Anda telah menjadi sahabat yang sah, seorang kekasih yang setia, dan telah terus bekerja sepanjang bulan ini. Sekarang bahawa pada bulan Jun, anda mungkin mula melihat bahawa anda telah memperoleh ruang untuk tidak melakukan apa yang bersesuaian, tetapi apa yang menghubungkan anda dengan pemacu dalaman anda. Ya, kita bermaksud semangat. Bulan ini melakukan perkara-perkara yang memberikan anda perasaan yang kuat tentang kemungkinan hidup. Nikmati Pai Walnut Malted, dengan nada yang berlapis graham, coklat putih, walnut, dan barli yang akan memberi anda kekuatan untuk mengejar apa yang anda mahukan. Dalam kes anda, ia akan menjadi orang yang anda tidak dapat mengusir dari fikiran anda, tidak kira betapa kerasnya anda cuba. Jadi makan seluruh kue, kecuali satu keping, dan bawa kepada mereka. Ia boleh menjadi permulaan percintaan musim panas yang mulia, atau sesuatu yang lebih banyak lagi.

june pie horoscopes sagittarius
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Sagittarius
Api berkemungkinan, apa yang akan kita lakukan tanpa anda? Tanpa anda, enjin dunia tidak akan berjalan, segala-galanya akan terhenti kebosanan dan kecewa. Optimisme anda memberi panduan kepada semua orang di sekeliling anda dan kebanyakan masa, ia memberi panduan kepada anda juga. Walau bagaimanapun, beberapa minggu yang lalu anda telah membiarkan beberapa pemikiran negatif masuk. Kami mempunyai nasihat untuk anda: makan pai! Mempunyai sepotong Blueberry-Ginger Double Crust Pie, yang menyoroti buah musim panas kegemaran anda dengan memasangkannya dengan zing halia. Tendangan pedas akan cukup untuk merangsang pemikiran positif anda kepada tindakan, hanya apabila anda memerlukannya. Nasihat lain untuk anda adalah untuk mencari cinta pada bulan ini. Pergi ke tarikh, pergi ke pihak, pergi ke taman, keluar untuk berjalan kaki. Lihat sekeliling dan yang paling penting: flirt, flirt, flirt! Sama seperti optimisme, bermain-main membuat dunia menjadi bulat. Kami tahu anda bersetuju.

june pie horoscopes capricorn
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Capricorn
Kami tahu anda telah menunggu beberapa berita baik, jadi di sini adalah: perkara-perkara yang menarik untuk anda Jun ini! Anda telah bergelut dengan beberapa minggu yang lalu dengan tenaga berkurang dan beberapa ketidakamanan dengan projek kerja atau kreatif anda. Tetapi bulan ini anda akan mula mempercayai suara anda sendiri dan perkara-perkara hebat yang boleh dibawa. Mungkin masa untuk meraikan, tetapi untuk anda, ini tidak bermakna bercuti sepenuhnya, kerana itu bermakna masa tanpa merancang langkah besar anda yang akan datang. Anda sekurang-kurangnya boleh mengambil sedikit rehat untuk mempunyai beberapa Pai Labu Brûléed Bourbon-Maple. Campuran labu dan cokelat yang ganjil pada musim panas ini akan menggembirakan anda dan kerongkongan top brulee akan membuat anda ketawa. Kami tahu bahawa anak batin berada di sana! Biarkan mereka keluar.

june pie horoscopes aquarius
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Aquarius
Apa yang boleh kita katakan – kadang-kadang orang mengklasifikasikan anda sebagai seorang penyendiri. Tidak begitu banyak yang anda suka bersendirian-itu sahaja yang anda sering menghargai pekerjaan dengan baik dan berhadapan dengannya, selalunya pekerjaan yang dilakukan dengan baik adalah yang dilakukan sendiri. Tetapi Jun ini, anda perlu membuat lebih banyak masa untuk dunia sosial. Ini termasuk keluar dengan rakan-rakan, tetapi ia juga bermaksud menjadi proaktif untuk meminta orang ramai untuk bekerjasama dengan anda di tempat kerja. Cuba tanya orang yang anda tidak biasanya berpaling, dan sebaliknya mencari penglihatan lain seperti diri anda. Anda juga boleh membawa pai untuk mempermanis perkongsian baru ini dan kami mengesyorkan Pai Key Lime Key Terbaik. Lapisan kelapa menyimpan cahaya dan zip kapur akan memberi inspirasi kepada idea-idea baru dan cara-cara untuk menjadi, yang merupakan sesuatu yang anda selalu menghargai.

june pie horoscopes pisces
Ilustrasi oleh Tatiana Viquez

Pisces
Kami telah memberi amaran kepada anda pada masa lalu untuk memastikan anda tidak membiarkan ketidaksabaran anda untuk sesuatu yang sempurna menjadikan anda tidak mengalami terlalu banyak masa sekarang. Anda akan menyelesaikan sesuatu yang telah lama anda kerjakan dan ia tidak akan merasa sempurna, tetapi ingatlah, perkara yang selesai adalah lebih baik daripada perkara-perkara yang belum selesai. Satu petang sejuk bulan ini, keluar dan cuba sepotong Pee Sesame-Banana Pudding Pie. Ini citarasa pisang yang dipanggang dan nada wijen akan membawa anda ke ruang mental yang selesa di mana anda boleh bermimpi pengembaraan dengan minat cinta yang baru. Mungkin seseorang yang akan bertemu pada bulan Jun!

Dorothea Lasky adalah pengarang buku puisi yang akan datang Susu (Gelombang Buku), serta beberapa koleksi puisi lain, termasuk ROME (Liveright, W.W Norton).

Alex Dimitrov adalah pengarang koleksi puisi Bersama-sama dan dengan Kami, dari Copper Canyon Press.

Tatiana Viquez adalah ilustrator dan pengukir es di Pasadena, CA. Lihat lebih banyak kerja dia di sini.

Baca horoskop koktail bulan lalu

Pai epal hidangan dalam artinya semua orang mendapat lebih banyak pai:

Pai Apple Dish Deep Best