Ini Adakah Pisau Serrated untuk Menamatkan Semua Pisau Bergerigi

Sandwic tidak wujud tanpa (sekurang-kurangnya) dua keping roti, dan kepingan roti tidak ada tanpa pisau serrated. Matematik sandwic asas. Memohon harta dan booming transitif, sandwic tidak wujud tanpa pisau serrated. Q.E.D.

Tidak kira jika anda membina sandwic dari beguette yang meninggalkan serbuk dalam jejaknya, sebuah bojomu yang hangat yang boleh memberi seseorang gegar otak, atau roti putih yang sempurna, anda memerlukan pisau serrated untuk menjadikan satu unit menjadi gandaan. Ia harus dapat memecah kerak atas, meluncur melalui bahagian lembut, dan melewati kerak bawah dengan mudah dan kawalan. Pisau bergerigi yang mendapat pingat emas DAN pertandingan pengulas berikutnya di Olimpik Pemotongan Roti (Tara dan Johnny pisau, jika anda akan) adalah 8.5 “oleh Windmuehlenmesser, yang datang atas cadangan editor BA ketua Adam Rapoport.

Perkara pertama yang pertama: Pengarah Makanan Carla Lalli Music memberikan pisau kepada Rapoport sebagai hadiah percutian beberapa tahun lalu, jadi anda tahu ia mempunyai kredit dapur. Dia menggunakannya di rumah, kebanyakannya untuk memotong roti berkerak dan tomato musim panas, tetapi ia akan berfungsi dengan baik pada makanan yang sama yang jatuh ke dalam kategori yang kasar di dalam, yang halus di dalam, seperti pic masak dan ubi kayu halus gulung. “Ia adalah cahaya super tetapi sangat kuat, gabungan penting dalam memastikan bunyi sandwic anda berstruktur.”

Buatan tangan di Jerman, Windmuehlenmesser telah menunjuk gigi dan diperbuat daripada keluli tahan karat yang dipanaskan dan disejukkan dalam proses pembajaan dengan matlamat utama menjadikan bilah nipis, kuat, dan tajam. Selain itu, bilah mempunyai bentuk cembung yang sedikit untuk mengurangkan geseran, yang bermaksud pisau tidak akan terlekat prestasi pertengahan. Rapoport juga mengagumi ceri ceri-lancar, selesa, dan diiringi tetapi tidak menjadi lilin (faktor tambah besar).

Pisau bergerigi boleh menjadi niche, tetapi itulah sebabnya pelaburan dalam yang baik adalah berbaloi. “Anda tidak memerlukan pisau serrated untuk sangat banyak, tetapi yang ini sangat meyakinkan apabila anda menggunakannya. Anda tahu ia akan mendapat kerja yang dilakukan-ia mempunyai tujuan untuk beberapa perkara dan ia melakukannya dengan baik. “

Beli: Windmuehlenmesser 8.5 “Pisau Roti, $ 79 di Bernal Cutlery

Begitu banyak pisau

25 Pisau, 47 Kecekapan Pisau

Semua produk yang dipaparkan di Bonappetit.com dipilih secara berasingan oleh editor kami. Walau bagaimanapun, apabila anda membeli sesuatu melalui pautan runcit kami, kami boleh mendapat komisen affiliate kecil.