Ia adalah Summer of Frosé

Tahun ini, ia bukan lagi musim panas George, tetapi musim panas frosé. Adakah anda suka Slurpees? Adakah anda suka rosé? Adakah anda seorang yang agak gembira yang biasanya menghargai cahaya matahari, memanggang orang lain, dan buaian? Kemudian yeah, anda akan suka frosé.

Frozen Rose: A Recipe How To Video

Pertama, anda tidak memerlukan satu juta dolar pengisar. Anda tidak memerlukan mesin ais krim, atau mesin Snoopy Sno-Cone. Walaupun mesin Sno-Cone agak sejuk, dan saya selalu mahukannya. Apa yang anda perlukan hanyalah sebotol berani, buah rosé-ini adalah TIDAK seketika untuk jenis malaikat rosak yang hampir jelas. Cari Pinot Noir atau Merlot roses, atau tanya lelaki kedai wain anda untuk sesuatu yang bertubuh penuh, berani, dan “agresif,” kata Rick Martinez, editor makanan kanan dan pencipta bev yang indah ini. Ia tidak roses yang biasanya anda minum seperti air. Ia kehilangan rasa apabila membeku, jadi pergi besar atau pulang ke rumah dan minum Crystal Light sebaliknya. Sebaik sahaja anda mendapat wain anda-dan dapatkan banyak botol atau kes keseluruhan kerana musim panas sebelum anda – membekukannya dalam dulang 13×9, atau apa sahaja dulang yang anda ada yang mempunyai kawasan permukaan paling.

TIDAK ICE CUBE TRAYS.
Mengapa? Kerana tekstur itu akan menjadi pecahan ais, dan itu adalah sakit di pantat untuk keluar dari dulang kubus ais kerana mereka tidak akan benar-benar pepejal. Manakala dalam kuali 13×9, ia mudah untuk mengikis dengan spatula. Selepas enam jam beku, Martinez berkata ia akan mengingatkan anda tentang Benteng Solitude Superman, “jika anda mendapat rujukan.”

Di suatu tempat sementara, cambuk beberapa sirap sederhana beri. Resep Martinez menggunakan strawberi, tetapi anda juga boleh menggunakan raspberi atau ceri-mereka hanya menukar warna merah jambu sedikit. Pergi dengan apa sahaja yang anda suka, atau apa sahaja nota yang anda rasa dalam wain jika anda ingin mengatasi masalah ini. Ia menang-menang. (Martinez juga berkata anda boleh pergi gila dan melontarkan beberapa Aperol.)

Bagaimanapun, anda akan menggabungkan shards rosé, sirap mudah, Jus lemon CRUCIAL, dan sedikit lagi ais sehingga teksturnya adalah Optimal Slush. Pada ketika ini, jika anda tergesa-gesa dan cip dan salsa membuat anda haus-mendapatkan selepas itu. Jika tidak, pergi untuk emas dengan membekukan semula lembaran itu selama 30 minit, dan kemudian menggabungkan masa kedua terakhir. Anda akan mendapati bahawa tekstur ini benar-benar mimpi-atau mungkin itu minuman keras bercakap.

Dapatkan resipi: Frosé

Untuk lebih: Tetap Hidrasi Dengan 15 Fruity, Fizzy, Boozy Summer Drinks