Dapatkan Tahu Polis Carey Polis Web

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor web Carey Polis. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Saya pengarang Bonappetit.com. Saya mempunyai tangan saya dalam segala macam inisiatif digital, daripada mengurus matlamat trafik untuk memprogram podcast kami, menyunting artikel kepada perkara lain yang diperlukan untuk menjalankan laman web. Saya tidak pernah merasa bosan dengan tugas ini!

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Hidup di Parma, Itali, makan keju yang tidak suci dan mempelajari budaya dan komunikasi makanan.

Alat dapur penting: Saya telah berkembang sangat melekat pada spatula ini. Saya juga memberikan versi mini semasa pesta bachelorette saya, yang digelar semula sebagai “spatularette.”

Creamy-summer-slaw-646

Slaw Creamy Summer. Foto: Marcus Nilsson

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Luncur salji ini. Ia bagus, tetapi cukup untuk memberi makan kepada tentera. Saya telah OD’ed pada slaw.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Jatuh cinta dengan pesto walnut di Via Carota minggu lepas. Dan saya harap tidak pernah berpecah dengan sundae kelapa dari Uncle Boons.

Macaroni and Cheese
Alex Lau

Macaroni dan Keju Terbaik BA. Foto: Alex Lau

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Saya fikir resipi keju ibu saya ‘n’ adalah sempurna sehingga saya membuat versi BA Terbaik. Dan, stik ini hampir tidak resipi kerana ia begitu mudah, tetapi ia adalah tradisi musim panas.

Destinasi perjalanan seterusnya: Jepun! Saya tidak pernah dan jadwal makan saya adalah agresif.

Scrambled Eggs
Foto oleh Alex Lau

Adakah telur ini cukup lembut untuk anda, Carey? Foto: Alex Lau

Saya suka telur saya: Lembut hancur.

3 perkara yang saya buat sekarang:

veep
  1. Veep. Saya telah menjadi peminat dari awal tetapi ia terus menjadi lebih baik.

  2. Saya tidak boleh melalui minggu tanpa membaca Prudence yang dihormati. Sebenarnya, saya membacanya setiap Isnin, Selasa, dan Khamis. Walaupun semasa bercuti.

  3. Terdahulu dalam musim utama, satu-satunya cara saya boleh perut menonton apa-apa mengenai politik adalah melalui menonton pertunjukan Showtime, The Circus. Ia kembali pada bulan Julai untuk konvensyen dan saya pasti akan menyesuaikan diri.

Berkaitan: Panduan Carey untuk plat keju untuk setiap kesempatan