Dapatkan Tahu Penyunting Web Associate Kanan Rochelle Bilow

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor web bersekutu kanan Rochelle Bilow. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Sebagai editor web bersekutu senior, saya menghabiskan sebahagian besar hari saya menulis rumah memasak dan bagaimana artikel untuk bonappetit.com, ‘gramming over at @bonappetitmag, dan cuba memikirkan perkara-perkara yang cerdik untuk menulis tentang kentang di Twitter.

11084703_893668077322937_1780427004_n
Instagram / @ rochellebilow

#tbt pada masa itu memberi makan babi lucu. Foto: Instagram / @ rochellebilow

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Seorang petani! Sebelum datang ke BA Saya tinggal dan bekerja di ladang kecil di Central New York. Kami menanam sayuran, menaikkan dan menumbuhkan semua haiwan kita sendiri, dan menghasilkan telur dan susu mentah. Saya berjaya CSA kami dan memasak makanan untuk seluruh petani (ia diakui sebagai komune-y). Hari-hari ini, saya kebanyakannya tidak menggunakan lengan baju saya sebagai kain. Palam tanpa malu: Saya menulis buku mengenainya, dan anda boleh membelinya di sini!

Alat dapur penting: Saya akan katakan kutipan vintaj vintaj saya. Mereka sangat cantik dan berfungsi, kerana saya berantakan di dapur. Saya mengikat satu setiap kali saya memasak.

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Pada hari Isnin, saya merapikan lentil merah dalam whey dengan kapulaga, jintan, dan kayu manis. Saya telah memanaskan semula itu dan memakannya sepanjang minggu.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini:
Ini adalah yang sukar, kerana saya memasak 99.9% makanan saya di rumah. Pengecualian adalah roti: Saya tidak berkuasa melawan rai ficelle dari Bien Cuit. Ia sungguh hangat, sengit, dan agresif gelap. Ia, dalam satu perkataan, sempurna.

creamed-swiss-chard-with-lemony-breadcrumbs
Christina Holmes

Foto: Christina Holmes

Resipi Bon Appetit yang dicuba dan benar: Ia tidak seksi, tetapi saya terobsesi dengan Creamed Swiss Chard dengan Breadcrumbs Lemony. Hanya ada keseimbangan yang tepat dari asid lemoni kepada krim, dan mari kita nyata: Makanan apa saja yang membabitkan roti roti goreng dalam minyak adalah makanan yang baik.

Destinasi perjalanan seterusnya: Iceland! Saya akan menuju ke sana pada bulan Februari semasa berundur yoga. Saya tidak teruja untuk mata air semulajadi, Aurora Borealis, dan vinyasas di sebelah glasier (anda tahu, biasa). Mengapa saya memilih untuk pergi pada tahun yang paling sejuk adalah soalan untuk masa yang lain …

raspberry-ricotta-cake
Nicole Franzen

Telur di mana mereka berada: Dalam kek. Foto: Nicole Franzen

Saya suka telur saya: Di mana mereka tergolong, tersembunyi dalam kek.

3 perkara yang saya buat sekarang:

  1. Yoga. Kerana mana-mana rakan sekerja saya akan memberitahu anda, saya menyusun kehidupan saya sekitar keupayaan untuk bangun pukul 5 pagi dan mengamalkan yoga. Saya berharap mendapat pensijilan latihan guru saya tahun ini; Sementara itu, anda boleh mencari saya bekerja di keseimbangan lengan saya di Dharma Yoga di Manhattan.

  2. Suite One Studio. Jika ada apa-apa yang saya suka lebih daripada plat kecil, kecil, itu … tiada apa-apa. Mereka sangat halus dan saya suka bahawa setiap orang adalah unik. Mulai dari sekarang, saya secara rasmi meminta semua hadiah Krismas dan hari jadi saya adalah dalam bentuk tembikar mini kecil.

  3. Akhir-akhir ini, saya banyak berfikir tentang falsafah Ahimsa, atau tanpa kekerasan dan tidak membahayakan orang lain. Ini jelas relevan di dunia hari ini pada umumnya, tetapi saya juga cuba mencari jalan untuk diterjemahkan ke dalam kehidupan seharian saya: Bolehkah saya menjadi lebih ramah kepada orang-orang di kereta bawah tanah dan jalan raya? Bolehkah saya lebih bersabar dengan keluarga dan rakan sekerja saya? Bolehkah belas kasihan menjadi emosi saya, bukannya gangguan dan kekecewaan?

Ikuti Rochelle di Instagram.