Dapatkan Tahu Penyunting Senior Meryl Rothstein

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor kanan Meryl Rothstein. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

pola restoran-jubin
Ted Cavanaugh

Menentukan trend reka bentuk yang hebat dalam majalah kami? Terima kasih Meryl. Foto: Ted Cavanaugh

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Saya seorang editor kanan, yang bertanggungjawab ke atas bahagian permulaan yang didorong oleh trend majalah cetakan. Di sinilah kita meliputi makanan, minuman, orang, teknik, dan trend reka bentuk yang besar di dunia restoran sekarang.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Seorang editor majalah yang mengagumi makanan dalam masa lapangnya. Kini saya seorang editor majalah yang mengagumi makanan sepanjang masa.

microplane-zester-parut
Alex Lau

Alat dapur penting: Mikroplane. Memotong bawang putih> memotong bawang putih.

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Secara teknikal, oatmeal pagi ini. Saya mengaduk dalam mentega kacang (jika tidak, saya lapar lagi dalam masa 20 minit.) Ini juga lazat), benih chia, dan kayu manis. Kemudian saya mengatasinya dengan benih delima.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Tengkuk kambing di Llama Inn, di Williamsburg.

Rusa terbaik yang pernah dibakar

Ribut Barbeku Terbaik. Foto: Marcus Nilsson

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Ribut Barbeku Terbaik. Saya tidak boleh mengira bilangan kali saya telah membuatnya. Anda pada asasnya tidak perlu melakukan apa-apa, dan mereka ternyata begitu baik. Tiada apa yang saya lebih suka buat syarikat pada musim panas.

Destinasi perjalanan seterusnya: Adakah Lancaster, PA menghitung? Saya pergi ke sana hujung minggu ini untuk hari jadi bapa saya.

Saya suka telur saya: Sangat perlahan. Jika tidak dikenali di kalangan sahabat saya sebagai “telur ceroboh.”

3 perkara yang saya buat sekarang:

alabama-chanin-heath-ceramics-platter
Courtesy Heath Ceramics
  1. Ini diukir Alabama Chanin berkhidmat piring dari Heath. Saya telah berkahwin beberapa bulan yang lalu, dan semua hadiah hebat yang saya terima, ini adalah yang paling saya sukai (banyak terima kasih kepada Soules!). Saya sudah cukup merancang pesta makan malam supaya saya dapat menggunakannya.

  2. The People v. O.J. Simpson. Saya ketagih. Cerita ini lebih gila daripada saya teringat.

  3. Bercakap mengenai makanan sepanjang hari membuat anda berfikir tentang orang yang tidak mempunyai akses yang cukup kepadanya. Saya sangat menyukai Cinta Tuhan Kami Menyampaikan, yang membawa makanan berkhasiat kepada orang yang terlalu sakit untuk memasak untuk diri mereka sendiri.