Dapatkan Tahu Penyunting Makanan Senior Rick Martinez

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor makanan kanan Rick Martinez. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Masak. Tulis. Makan. Ini benar-benar pekerjaan terbaik yang pernah ada. Dikelilingi oleh orang-orang yang menyukai makanan, yang merupakan tukang masak yang luar biasa dan mengajar saya sesuatu setiap hari. Belum lagi fakta bahawa saya dapat merasakan makanan yang menakjubkan dan mendapat bayaran untuknya, seperti sepotong pai epal yang saya makan untuk sarapan pagi. Ya, ia tidak menyedut.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Pengiklanan Man Mad. A Donald Draper yang menghabiskan sebahagian besar masa luangnya memikirkan makanan dan apa yang saya masak pada hujung minggu.

Alat dapur penting: Pisau saya. Saya mendapat pisau chef Masamoto VG Gyutou 10 untuk Krismas dan saya sukakannya. Saya sangat rosak sekarang. Saya mengambilnya di mana sahaja saya pergi.

musim sejuk-squash-and-short-rib-enchiladas
Alex Lau

Rick membangunkan Skuasy Winter dan Rib Enchiladas Ribut untuk edisi Februari kami. Foto: Alex Lau

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Miso kimchi ramen. Mmmmm.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Pomme purée mentega coklat dari Serpico di Philly. Saya telah duduk di kaunter tukang masak yang menonton pinggan memasak plat stik kering kering berusia dengan monyet purée coklat keemasan ini. Selepas menonton beberapa dozen plat ini keluar, stik saya akhirnya tiba. Dan sementara itu benar-benar baik, bintang itu pastinya purée. Dengan mentega yang begitu banyak, kentang tidak dapat menahan bentuknya. Mereka sangat kaya dan lazat, saya memberitahu salah seorang tukang masak bahawa jika periuk purée tiba-tiba hilang, itu bukan saya. Tidak, betul …

kek spiced-pear-upside-down
Christopher Testani

Spiced Pear Upside-Down Cake. Foto: Christopher Testani

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Penyunting makanan dan rakan sekutu kanan Claire Saffitz, membuat Kek Spiced Pear terbalik ini untuk kisah pencuci mulut musim gugur pada Oktober lepas. Saya cukup bernasib baik untuk hadir setiap kali dia membakarnya, dan setiap kali ia terus menjadi lebih baik dan lebih baik. Anda akan fikir saya akan mendapat penat untuk memakannya tetapi resipi ini tidak pernah mengecewakan.

Destinasi perjalanan seterusnya: Bandar Mexico. Semua kegembiraan dan tenaga NYC tetapi dengan budaya pedas dan makanan Mexico. Saya tidak boleh tunggu!

Saya suka telur saya: Scrambled. Perlahan-lahan. Dan jika beberapa kentang chorizo ​​dan goreng tiba-tiba jatuh ke dalamnya, saya tidak akan mengadu.

3 perkara yang saya buat sekarang:

  1. Opera
  2. Canelé
  3. Barbacoa

Memasak beberapa hits terbesar Rick:

Enchiladas, Tiga Cara
Mengetuk Butternut Squash Soup
Chili Colorado
Brie dibakar herba
Coklat Panas Terbaik BA
Donat Cider Apple Terbaik BA