Dapatkan Tahu Pengurus Dapur Test Brad Leone

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, pengurus Test Kitchen Brad Leone. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di BA: Saya adalah pengurus dapur ujian, yang bermaksud saya bertanggungjawab untuk mendapatkan semua ramuan dan peralatan dapur kami. Saya juga menguruskan belanjawan, membantu pada pucuk foto, dan secara amnya menyelaraskan semua bahagian yang bergerak untuk memastikan dapur kami berfungsi.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Burung helang merah.

Alat dapur penting: Pisau.

brad-leone-ramen
Instagram / @ brad_leone

Brad Leone: Ramen tuan. Foto: Instagram / @ brad_leone

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Kornet daging lembu dan ramen kubis.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Ikan ravioli di Itali di Locanda Martinelli. Koki luar biasa, dan sangat bagus!

roti mentah
Danny Kim

Foto: Danny Kim

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Roti Flaky.

Destinasi perjalanan seterusnya: Costa rica.

chile-and-olive-oil-fried-egg-with-avocado-and-sprouts
Peden + Munk

Foto: Peden + Munk

Saya suka telur saya: Semua cara, tetapi yang BA Goreng keras dalam minyak zaitun selalu padat.

3 perkara yang saya ke kanan sekarang:

  1. Berselancar. Ia adalah perkara terbaik yang saya pernah menjadi sebahagian daripada. Saya selalu mempunyai hubungan yang mendalam dengan lautan, dan tidak dapat melihat diri saya terkunci.

  2. Memancing, memburu, dan ketam adalah hobi yang sangat besar saya. Terdapat sambungan dan penghormatan sebenar antara anda dan makanan yang anda perlu untuk memburu dan mengumpulkan diri anda. Saya rasa kebanyakan orang tidak terputus dari makanan mereka-saya cuba untuk tidak menjadi salah seorang daripada mereka.

brad-leone-bloodroot
Paige French

Brad, yang menjauhkan diri. Foto: Paige French

  1. Saya benar-benar suka mencipta logam lebih. Saya suka membuat pisau dan alat logam lain, tetapi pada masa ini saya tidak mempunyai persediaan untuk menjalin (lagi!).

Ikut Brad di Instagram. Dia makan banyak ramen.