Dapatkan Tahu Editor Foto Bersekutu Emily Eisen

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor foto bersekutu Emily Eisen. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Saya adalah editor foto bersekutu, yang bererti saya menghasilkan, mengedit, dan mengonsepkan pukulan foto untuk majalah. Saya menghabiskan masa yang sama seperti yang saya lakukan di pejabat. Saya bekerja rapat dengan jurugambar, stylists makanan, dan stylists prop yang kita gunakan untuk membuat majalah kelihatan lazat.

russ-and-daughters-cafe-platter
Alex Lau

Kelihatan baik, kan? Sebahagian daripada pasukan Emily yang membuatnya menjadi kenyataan. Foto: Alex Lau

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Bermain pakaian-up. Saya digunakan untuk membantu stylist fesyen, Nicola Formichetti, bekerja pada kempen editorial dan pengiklanan, dan dengan Lady Gaga. Saya bekerja pada lawatan Monster Ball beliau, pakaian sehari-hari, dan pelbagai video muzik.

Alat dapur penting: Seseorang lain untuk mencuci pinggan mangkuk.

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Riff pada sup sauerkraut dari Bar Tartine buku masak. Buku itu sangat memberi inspirasi. Saya makan sup dengan roti dari High Street di Hudson, di atas mentega kefir. Yum.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: The uni and ikura donburi di Kokage. Ia datang dengan sedikit acar nuka (bran padi fermentasi), daikon jeruk, kubis napa, dan kombu direbus, dan sup miso merah mini. Saya boleh makan ini setiap hari.

darah-oren-dan-campuran-kacang-salad-dengan-kecambah
Gentl & Hyers

Foto: Gentl & Hyers

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Saya benar-benar masuk ke dalam Jeruk Darah dan Salad Kacang Campuran dengan Taufik dari isu Februari. Ia adalah tidak salad kacang ibu anda! Rasa begitu segar dan cerah.

Destinasi perjalanan seterusnya: Di mana sahaja di senarai ini.

TELUR IN A BASKET (10 of 10)
Alex Lau

Foto: Alex Lau

Saya suka telur saya: Dalam lubang. Roti goreng + kuning berair adalah apa yang saya mahukan setiap pagi musim sejuk.

3 perkara yang saya buat sekarang:

  1. Saya sedang menyusun semula musim pertama The O.C.
  2. Hook hooking. Saya sedang bekerja di atas bantal muka smiley!
  3. Muzium Barnes. Saya melawat untuk pertama kalinya hujung minggu lalu. Lengkap beban deria. Saya tidak sabar untuk kembali.

Ikuti Emily di Instagram, jika anda belum lagi.