Dapatkan Tahu Editor Eksekutif Christine Muhlke

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor eksekutif Christine Muhlke. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Edit teratas semua kisah majalah, mengendalikan projek khas, dan pastikan perkara yang menarik masuk.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Pemandu lori ais krim. Kecuali saya makan semua keuntungan saya di bar WWF dan Bom Pop.

Alat dapur penting: Tenang.

dashi
Peden + Munk

Dashi: Blok bangunan penting masakan rumah Jepun. Foto: Peden + Munk

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Pergi dari Jepun dari isu Januari: Air dalam dashi, salmon teriyaki, dan “sempurna” nasi beras.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Ribeye kering pada Lowlife. Bolehkah saya menyebutkan kebocoran mereka dengan kaviar hackleback dan mencukur ais susu mentah juga?

walnut-cake-646
Ditte Isager

Kek Walnut. Foto: Ditte Isager.

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Kue Walnut Nadine Redzepi. Dia benar-benar menipu suaminya!

Destinasi perjalanan seterusnya: Itali untuk persidangan chef Centomani.

Saya suka telur saya: Roti goreng atau lembut.

3 perkara yang saya buat sekarang:

mcrow-and-co-sourdough-starter
M. Crow & Co.

M. Crow & Co. menjual vials dari starter awal berusia 111 tahun ini.

  1. M. Crow & Co. di Howard Street untuk hadiah dan pemeriksaan, sama ada ia adalah papan pemotong yang “tidak sempurna”, hidangan mentega seramik beruang, atau botol permulaan awal (!).

  2. Blog Apiece Apart: seni bina, seni, makanan, dan fesyen. Satu-satunya perkara yang boleh menjadikannya lebih sempurna akan menjadi kereta vintaj. Seorang gadis boleh bermimpi. [Ed. nota: Christine baru-baru ini dipaparkan di blog. Baca di sini.]

Memuatkan

Lihat di Instagram

  1. Deep-menyelam ke oolong di Syarikat Té. Tidak boleh menunggu siri makan malam bulanan mereka bermula.

Mempunyai makanan, restoran, atau pertanyaan perjalanan? Christine mendapat jawapan.