Cara Minum dan Snek Seperti Itali pada Percutian

Orang Itali memahami bahawa anda tidak boleh minum tanpa makanan ringan, dan anda tidak boleh mempunyai makanan ringan tanpa minuman. Tetapi apabila anda sedang bercuti, kedua-dua snek dan minum haruslah mudah dengan modal “E.”

Penyebaran perkara-perkara yang indah untuk menggigit adalah bukan tentang memasak; ia mengenai pengarahan. Anda mengambil produk terbaik yang boleh anda temukan-baik itu prosciutto di Parma, keju pimiento, atau ikan trout yang dicairkan-dan letakkannya dengan cara yang memudahkan kesegaran maksimum. Perlahan-lahan memanaskan buah zaitun. Meremukkan tombak melon-masak dengan tembikar dengan pedang ham. Susun beberapa potongan provolone dengan bawang mutiara pada tusuk gigi untuk memastikan semua orang mendapat gigitan sempurna. Lihat, makanan ringan menjadikannya semua mungkin. Mereka adalah apa yang anda fleksibel untuk melancarkan dengan makan tengahari ini di-tiga, makan malam-di-sembilan, tidak ada jadual-tetapi-anda-jadilah perkara. Mereka adalah kunci untuk memastikan bahawa Negroni kedua pada waktu petang tidak meletakkan sesiapa di bawah meja yang masih ada. Dan jika anda berkhidmat dengan cukup dari mereka, tiada siapa akan mengeluh apabila jamuan makan malam datang dan pergi.

Mungkin 2018 Ignacio Snacks 2
Gambar oleh Michael Graydon + Nikole Herriott. Styling Prop oleh Kalen Kaminski.

Sedang itu pada dasarnya … keju dan krim.

5 Idea Snek Sangat Mudah dan Mudah

  1. Lada jeruk kecil manis yang dibalut dengan ikan teri yang dibalut dengan zaitun? Briny dan cantik, ia adalah foil yang ideal untuk Campari dan soda yang tinggi dan manis.

  2. Keju, tolong! Nugget mozzarella di bufala susu dipasangkan dengan sebilangan besar buah-buahan yang dipelihara dengan sentuhan minyak mustard berapi-api untuk kajian berbeza.

  3. Bawang koktel kecil yang bagus adalah lebih baik daripada hanya Gibsons. Tambahkan kubus picolante provolone, sedikit pasli, dan beberapa grinds lada hitam, dan ia boleh dikatakan salad!

  4. Beberapa perkara merasakan seperti musim panas sebagai cantaloupe yang dipanaskan oleh matahari dan ditambah dengan keseronokan ham kering. Hanya gerimis dengan minyak zaitun dan makan. Ia adalah klasik kerana satu sebab.

  5. Fikirkan ini sebagai queso Italianate dip: lembut, pedas Gorgonzola dolce dihancurkan dengan sedikit krim berat sehingga ia mencapai konsistensi dippable ideal (lihat di atas).

italy spritz bar
Foto oleh Michael Graydon dan Nikole Herriott

Bar anda boleh kelihatan seperti ini di mana anda bercuti.

Dan sekarang koktel

Koktail bercuti hadir dengan teka-teki. Semua orang mahu mereka; tiada siapa yang merasa seperti mencampurkannya. Itulah jenius di belakang bar spritz: Berikan banyak ais, wain berkilauan, dan sebilangan kecil aperitif, dan biarkan orang pergi ke bandar. Ia adalah koktail DIY yang ideal kerana tidak ada cara yang betul untuk membuatnya. (Teruskan: Google.) Ini formula. Isikan gelas dengan ais, tambah kipas semangat pilihan anda, isikannya dengan cara yang penuh dengan limpah, dan atas dengan soda kelab. Slip di sekeliling kulit jeruk dan ambil sedikit. Terlalu bodoh? Lebih soda. Terlalu manis? Lebih banyak Prosecco. Sip, selaraskan. Sip, selaraskan. Spritz petang. Begini bagaimana anda perlu stok keranjang anda.

  1. Sama ada anda sedang spritzing, highballing, atau menghidrat, bekalan air yang banyak adalah kunci. Beli oleh kes itu.

  2. Satu jalur aromatik kulit jeruk (atau baji keseluruhan jika anda ke dalamnya) menjadikan minuman paling mudah merasa mewah.

  3. Wain berkilau yang berpatutan (berfikir Prosecco) adalah cuti tuangkan pilihan – menyimpan botol poppin ‘.

  4. Aperitif bittersweet seperti Campari dan Aperol adalah tulang belakang spritz- dan berguna untuk minuman yang kuat juga.

Ini adalah sebahagian daripada isu perjalanan Mei, yang ditujukan kepada Itali, melanggan di sini.

Cuba ini Rosé Aperol Spritz juga:

Ia seperti Pink sebagai Bubblicious dan ia adalah Minum Summer