Cara Minum (dan Makan) Seperti Rusia pada Malam Tahun Baru

Ini adalah minum parti bukan a makan malam parti. Tetapi itu tidak bermakna tidak akan banyak makan. Pada Malam Tahun Baru di Rusia, jadual ditutup hujung-ke-akhir dengan memaparkan paparan makanan-tart, roti, salad, kaviar-beberapa buatan sendiri, yang paling dibeli. Tembakan vodka berais dituang, dibakar dengan betul (Za vas!), dengan penuh dendam, dan dikejar dengan makanan ringan.

Di Portland, Kachka, tukang masak Oregon Bonnie Morales menanam tepat pada malam ini. Dia mahu anda dan sekumpulan rakan permainan anda untuk menikmati menu dia zakuski (berfikir tapas Rusia) cara kerabat Belarusianya akan. “Ia mengenai banyak pengulangan sedikit,” katanya. Ia adalah kitaran yang curang dan ceria: Roti bakar. Minum. Makan. Ulang. Adakah terdapat lagi simbolik atau perayaan untuk menandakan penggulingan satu tahun ke depan? Nyet.

Cara Minum Seperti Rusia (The Kachka Crew Explains)

1. Sekiranya anda ingin minum banyak vodka, anda mesti makan banyak makanan. Isi penyebaran dengan roti yang dihiris (cuba challah, rai, atau roti lapis lepyoshka), mentega, dan campuran jeruk. Makan dan minum selari pada waktu malam.

2. Membekukan vodka anda. Bawa keluar botol itu hanya untuk menuang ke dalam periuk kecil atau cermin mata sebelum setiap roti bakar.

3. Apa yang anda perlukan adalah ditembak gelas. Trik tuan rumah yang bertanggungjawab: Dapatkan yang terkecil yang anda boleh.

4. Berikut adalah toasts. Mengekalkan irama: Selepas roti bakar yang tulus, semua orang menimbulkan gelas dan minuman mereka. Kemudian datang makan, maka prosesnya berulang. Dua tambahan: Tidak minum tanpa toast, dan tidak minum antara toast!

5. Gunakan vodka yang berpatutan untuk membuat; tuangkan barangan yang baik (cuba Standard Rusia) lurus.

Dikenakan Vodka yang Dikandung Rosemary

Morales menegaskan ia bukan satu parti Rusia tanpa salad makanan laut retro ini

] (http://www.bonappetit.com/recipe/shrimp-olivier) di atas meja. Di Kachka, mereka membuat mayo untuk salad ini dari awal. Tetapi Hellmann’s (a.k.a. Best Foods) akan berbuat baik-baik saja.

[#### Udang Olivier

] (http://www.bonappetit.com/recipe/shrimp-olivier)

Pergi dengan Roe: Beberapa petunjuk untuk menghidangkan kaviar dengan gaya

Pelbagai. Kaviar hanya merujuk kepada telur sturgeon. Nasib baik, terdapat pelbagai telur ikan yang enak dan murah, atau roe (pilihan kami untuk penyedia domestik termasuk Blis, Browne Trading Company, dan Tsar Nicoulai Natural). Dapatkan 2-3 oz. bagi setiap orang.

Ibu segala mutiara sudu adalah standard emas untuk berkhidmat, tetapi Morales juga suka sampel plastik yang digunakan di rumah ais krim. Pastikan anda mengelakkan perak atau keluli.

Untuk pergi luxe, tetapkan blinis, challah, chives dicincang, menyebarkan kuning telur rebus, dan mentega berbudaya atau crème fraîche. Untuk persediaan kasual, letakkan mentega, roti putih, dan roe.

Ais hancur membuat persembahan yang bagus, tetapi ia tidak perlu.

[#### Raksa Blinis

] (http://www.bonappetit.com/recipe/yeasted-blinis)

➤ Beet jeruk memberikan pengisian yang sempurna dalam telur-telur ini sebuah tang sambutan yang berbeza dengan hebat dengan semua hidangan yang kaya berperisa di atas meja. Apabila membuat ini, #### simpan kuning telur yang rebus

untuk kaviar kaviar anda.

Telur Beet-Filled