Bertemu Penolong Pengurus Pengeluaran Alex Delany

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, ia adalah pembantu pengurus pengeluaran Alex Delany. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Sebagai pembantu pengurus pengeluaran, saya lelaki yang menyakitkan editor kami, jabatan foto kami, dan pereka kami-jadi, semua orang. Pada asasnya, saya bertanggungjawab untuk menarik bersama majalah kami dan memastikan ia kelihatan, berfungsi, dan mencetak cara yang sepatutnya.

Saya juga boleh didapati pensampelan dan menulis tentang bir, dan juga mengambil apa sahaja yang tersisa yang menjadi tergantung di Kitchen Test dari tangan editor makanan kami.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Tergesa-gesa tentang lebar tali leher dan kain baju di Philadelphia Powerhouse yang sesuai. Saya juga menjalankan operasi memotong rumput separa berjaya di sekolah menengah (saya hanya mempunyai satu pelanggan, tetapi dia dan saya fikir saya melakukan kerja yang sangat baik).

masam-utama
Danny Kim

Foto: Danny Kim

Alat dapur penting: Gelas tulip yang sempurna untuk menempatkan mereka yang sangat istimewa. Langkau kaca pint; ia membuat perbezaan.

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Aset pekat, drizzled dengan minyak zaitun, dan ditaburkan dengan garam laut feta dan flaky. Klasik.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Itulah tekanan yang terlalu banyak, jadi saya pergi dengan dua orang. The Squid Fried, Bawang Spring, Lemon, dan Basil di Wildair di Lower East Side sangat terkenal. Ia dihidangkan dengan aioli dakwat cecair dan banyak mencairkan di dalam mulut anda. Saya juga perlu memberi cintakan kepada Tandoori Lamb Chops di Babu Ji di Alphabet City. Ini adalah cawan kambing terbaik yang saya boleh ingat mempunyai selama-lamanya, dan itu datang dari seorang lelaki yang makan terlalu banyak daging kambing.

sambal-chicken-skewers-ss
Peden + Munk

Foto: Peden + Munk

Kegemaran cuba-dan-benar Selamat menjamu selera resipi: Sambal Chicken Skewers-Saya panggang ini di pesta tamat pengajian kolej saya. Saya telah memanggang ini pada bumbung, di halaman belakang, dan pada tarikh. Saya telah memanggang ini pada bulan Julai, dan saya telah memanggang ini pada bulan Januari. Sangat mudah. Sial sangat baik dengan beberapa api.

Destinasi perjalanan seterusnya: Secara realistik, saya pulang ke rumah untuk Philly untuk cuti (dan menghabiskan berjam-jam di kedua-dua Zahav dan Tangan Lelah). Di dunia lain, saya ingin membuat langkah untuk melakukan tur yang berpanjangan di Scandinavia.

telur-dalam-satu-lubang-sandwich-dengan-bacon-dan-cheddar
Nicole Franzen

Kebahagiaan telur-keju-daging. Foto: Nicole Franzen

Saya suka telur saya: Goreng, nongkrong dengan sebahagian besar Taylor Pork Roll dan keju Amerika, antara roti roti Kaiser. Pelajaran utama dalam kesederhanaan berminyak untuk sarapan pagi.

3 perkara yang saya buat sekarang:

  1. Gres Artisanal Ales – Berasaskan di Brooklyn (tetapi mengembara ke minuman berapi di mana sahaja mereka boleh menemui tangki terbuka), Joe dan Lauren Grimm menyusun beberapa bir yang paling indah di negara ini, IPA, Goses, Stouts, dan Wild Ales termasuk.

  2. Skateboarding secara umum selalu menjadi sebahagian besar hidup saya, memandu kreativiti dan ekspresi, tetapi satu jenama skate yang saya tidak dapat cukup sekarang Polar Skate Co., seorang krew Sweden yang benar-benar membunuh papan dan pakaian mereka. Kerja reka bentuk yang hebat. Really rad vibes.

  3. Maksud saya … jika anda fikir saya tidak akan pergi ke Philly hujung minggu ini untuk melihatnya Star Wars: Pasukan Awakens dengan seluruh keluarga saya, anda akan menjadi salah. Ya, Star Wars. Selalu Star Wars.

Ikuti Alex di Instagram untuk masa yang baik. A.k.a. pasta dan bir. Dan cari dia di Snapchat di alex_delany.