Bertemu dengan Penyunting Makanan Associate Kanan Claire Saffitz

Dari tukang masak bekas untuk bekas penerbit bakat fesyen tinggi, kakitangan Bon Appétit telah datang dari semua tempat. Setiap minggu, pelawat yang berbeza akan memberitahu kami tentang apa yang mereka memasak, makan, dan secara amnya sekarang. Hari ini, editor makanan bersekutu kanan Claire Saffitz. Ingin lebih banyak penghantaran dari kakitangan kami? Ikuti kami di Instagram.

Apa yang saya lakukan di Selamat menjamu selera: Saya bekerja di Kitchen Test, memasak (dan makan) banyak resipi di majalah setiap bulan untuk memastikan mereka bekerja untuk pembaca kami di rumah.

Dalam kehidupan sebelumnya, saya adalah: Seorang pelajar grad belajar sejarah kuliner dan membaca buku masak lama.

0318-Go-Live-Rhubarb-Cake-3.jpg

Kek Coklat Rhubarb

Alat dapur penting: Spatula mengimbangi mini dan tuala kertas.

fig-and-walnut-bostock
Eva Kolenko

Bostock! Foto: Eva Kolenko

Perkara terakhir yang saya masak di rumah: Sudah semenjak saya memasak apa-apa di rumah, tetapi saya membuat pastri bostock (brioche dua kali dibakar) untuk kelab buku saya.

Hidangan restoran terbaik yang saya baru-baru ini: Saya pergi ke Rucola, ideal platonic dari restoran kejiranan di Boerum Hill, Brooklyn. Mempunyai sekeping skate yang indah yang dimasak dengan kacang pusaka.

burger-spiced-lamb-burger
Peden + Munk

Burger Lamb Spiced. Foto: Peden + Munk

Resipi Bon Appetit yang dicuba dan benar: Terdapat banyak (sudah tentu, saya fikir mereka semua dicuba dan benar). Dalam menjangkakan musim panas, saya pasti saya akan membuat burger kambing yang dibumbui itu lagi. Juga, tidak ada kue cip coklat lebih baik daripada yang ini. Dan sup pangsit ini banyak kerja (18 pelukan!) Tetapi kegemaran tangan-down dari ibu jurugambar Alex Lau. Terima kasih, Puan Lau!

KillerPoBoysDSC_5380
Rush Jagoe

Keadaan di Killer PoBoys di New Orleans. Foto: Rush Jagoe

Destinasi perjalanan seterusnya: New Orleans-saya tidak boleh percaya saya tidak pernah! Ia perjalanan yang terlambat dan saya merancang untuk makan setiap budak yang telah ditawarkan oleh bandar.

Saya suka telur saya: Dalam setiap cara, bentuk, dan bentuk. Goreng goreng dalam minyak zaitun dengan kuning berair, rebus, lembut … tidak pernah bertemu dengan telur yang saya tidak suka.

3 perkara yang saya buat sekarang:

putih-kimchi
Eva Kolenko

Fikirkan kimchi! Foto: Eva Kolenko

  1. Ini adalah penapaian crock impian saya. Ia keluar dari bajet saya, tetapi fikirkan kimchi! Saya menghabiskan banyak masa saya memikirkan mikrobiotik saya dan cara untuk makan lebih banyak makanan yang ditapai.

  2. Berjalan– ia membuatkan saya seimbang, bertenaga, dan bersedia untuk pengambilan pasta.

  3. Tin mini ini Garam Jacobsen Salt Co.. Saya membawa mereka dalam dompet saya setiap masa dalam keadaan kecemasan garam!

Sekarang tonton Claire membuat Skittles gourmet:

Percubaan Chef Pastry Membuat Skittles Gourmet