Apa Justin Timberlake Makan untuk sarapan pagi

Selamat datang ke Rutin Pagi Saya, di mana kita melihat bagaimana orang memulakan hari itu. Dan oleh “orang” kita maksudkan selebriti.

(Kredit: Matt Duckor)

Ketika datang untuk menghibur, sedikit lebih baik daripada Justin Timberlake – di panggung atau di luar. Ia bukan hanya lawatan dunia yang dijual dan filem bajet yang besar, seperti filem baru Masalah dengan Curve dengan Clint Eastwood. Kami bercakap mengenai barbeku minggu semasa musim bola sepak yang memakan kualiti dan kemungkinan penghantaran burger lewat malam dari trak In-N-Out. Kami mendapat kurus pada semua itu dan lebih banyak lagi dari guru seni rupa / penyanyi / reka bentuk dalaman di sini. Di bawah, rutinnya pagi. –Mickey Rapkin

Saya berlatih di pagi hari dan saya akan makan dua sarapan pagi. Saya akan mempunyai wafel dengan biji flaks dan mentega badam dan satu telur bergegas. Kemudian saya akan bersenam dan sarapan pagi kedua – satu lagi telur atau goncang protein. Dalam masa setengah jam hingga 40 minit selepas bersenam, ketika itu anda ingin memuat protein. Saya kebanyakannya bersenam sehingga saya dapat makan secara religius. Saya seorang pemakan makanan. Satu-satunya cara saya boleh membuat diri saya berasa lebih baik tentang apa yang saya makan adalah untuk bersenam.

Saya seperti keperibadian Jenis A – ketika datang ke perjalanan jalan raya, saya merancang makanan saya setakat ini terlebih dahulu. Saya bergulung dengan lebih sejuk. Saya tidak kisah. Saya mahu mengelakkan makan makanan segera. Saya cuba untuk menjauhkan diri dari itu.

Dengan pengecualian sotong, saya tidak fikir saya telah memenuhi makanan yang saya tidak suka. Dan dengan cara ini, kadang-kadang saya suka seperti sotong. Saya tidak gila dengannya sendiri. Saya suka landak laut. Saya suka uni. Jika saya akan mati apa-apa, ia akan menjadi keramaian. Saya suka menikmati makanan dan wain. Tetapi apabila anda bertanya mengenai hidangan yang terbaik, fikiran saya pergi ke perjalanan ke Itali, dan ke restoran, Quinzi e Gabrieli. Mereka membuat langoustine yang luar biasa. Mereka melakukan pasta lobster dengan keju Pecorino yang … sangat diingati. Pasta yang dimasak di rumah di Itali adalah salah satu perkara yang paling sempurna. Jumlah bahan pengawet yang kami masukkan ke dalam makanan kami – ia mencecah anda apabila anda melakukan perjalanan ke luar negara.

(Kredit: Peggy Sirota)

BERKAITAN
Pengintip Eksklusif di Justin Timberlake’s Stuff
Rutin Pagi Saya