Anda Perlu Menggunakan Kacang Kalian Kalengan untuk Membuat Hummus yang Sempurna

Terdapat cara yang lebih baik untuk mencapai kesempurnaan hummus berkrim, berkhasiat di rumah, dan whisperer chickpea Michael Solomonov ingin membantu anda sampai ke sana. Bersama dengan rakan perniagaannya, Steve Cook, koki berasaskan Philadelphia dan NYC telah mengukuhkan status trendi hummus di kanon makan murah melalui hummusiya Dizengoff (dan membuka beberapa sendi yang berjaya sepanjang perjalanan). Pada episod podcast hari ini, pasangan itu masuk dalam masakan Israel, cabaran-cabaran menyesuaikan perniagaan berganda, dan satu tempat cheesesteak yang anda tidak mampu terlepas apabila di Philly.

Rasa terinspirasi untuk mencambuk kumpulan hummus anda sendiri sekarang? Solomonov mempunyai beberapa tips:

• Kacang timun kalengan bukan sahaja boleh diterima, mereka mungkin lebih baik pilihan yang lebih baik daripada kering. Melainkan jika anda membeli kacang chickpea kering dari penjual yang bereputasi dengan perolehan yang tinggi, dapatkan barangan kaleng yang terbaik yang anda mampu (lebih baik organik).

• Benar-benar asli hummus gaya Israel bergantung kepada tahini, bukan minyak zaitun, untuk membina tulang belakang yang kaya rasa dan tekstur. Jadi cari tahini yang berkualiti (atau tehina, dalam Solmonov-bercakap) anda boleh mencari. Di Dizengoff, mereka menggunakan jenama Soom Foods; kami juga menyukai jenama Whole Foods ‘365.

• Lawan keinginan untuk membuang tan jus lemon dan bawang putih di sesetengah kacang goreng dan memanggilnya sehari. Hummus yang dibuat dengan betul tidak boleh meninggalkan anda dengan nafas bawang putih atau sakit perut-tahap asid-anda cuba untuk menyeimbangkan.

• Air ais adalah senjata rahsia anda. Menggabungkan beberapa dengan tahini dalam pemproses makanan sebelum menambah kacang ayam yang dimasak memberikan pewarna bijan yang dipanaskan, ultralight whipped consistency-itu yang membuat hummus Solomonov tidak seperti yang lain.

Sekarang ambil sudu terbesar anda dan dapatkan swooshing!

Lebih banyak merawat menunggu di panduan bandar Philly kami

Dapatkan resipi: Hummus Gaya-Israel

Mahu lebih banyak idea chickpea? Cuba rebus gaya India yang cepat ini:

Bagaimana Membuat Bayam-Gaya Bayam dan Chickpeas