7 Kaedah Ketuhanan Ketuhar Ketuhar Pejabat untuk Ikut Jadi Rakan Kerjasama Anda Tidak Benci Anda

Terdapat tempat yang istimewa di neraka untuk orang yang memancung ikan di pejabat. Baru-baru ini saya melihat bencana tiga kali ganda: kari udang microwaved yang meletup dimana – mana, meninggalkan bau yang tinggal selama hampir 24 jam, dan ditinggalkan dengan 0:04 detik yang tersisa pada jam. Kenapa ?! WHO RAISED YOU? Saya tidak pernah mengetahui siapa pun yang berlaku, tetapi kini saya memasuki dapur pejabat dengan berhati-hati, takut apa yang mungkin saya lihat atau bau. Sistem kereta bawah tanah New York City cukup buruk-saya tidak perlu menahan nafas saya dan menutup mata saya di tempat kerja.

Sudah tiba masanya untuk berhenti bersikap sopan dan mula menjadi nyata tentang perkongsian struktur dapur pejabat. Sisa-sisa yang dipanaskan semula tidak begitu mendebarkan, tetapi jika saya menghabiskan masa makan-prepping, saya ingin dapat memanaskan makanan saya tanpa menyaksikan bencana yang tidak wajar. Kami hanya mempunyai tiga gelombang mikro di seluruh lantai kami, jadi terdapat sedikit kumpulan sokongan yang terbentuk di kalangan rakan sekerja, berkongsi pelanggaran etika melampau yang telah kita lihat. Ini adalah perintah yang harus anda ikuti jika anda tidak mahu mempunyai surat kirmizi pada anda di pejabat.

1. Anda Tidak Akan Memberi Ketuhar Ketuhar

Anda tahu bahawa makanan beku yang mengambil masa tujuh minit? MAKE IT FOR DINNER INSTEAD. Sekiranya ia mengambil masa lebih daripada tiga minit, anda tidak boleh melakukannya! Tiga minit adalah maksimum mutlak yang anda perlukan menggunakan microwave yang dikongsi. Untuk satu, anda tidak mahu sesuatu meletup atau membakar mulut anda dengan segera, tetapi juga mungkin ada barisan di belakang anda. Sama seperti dalam filem seram, sentiasa lihat di bahu anda-jika ada garis yang membentuk, keluar dari sana.

2. Anda Perlindungan Gunakan Pemercik

Sos merah? Sup tomato? Oatmeal? Tutup bekas anda. Mereka akan sentiasa memercik dan meninggalkan dinding ketuhar seperti pameran seni abstrak. Gunakan tuala kertas, pinggan, atau penutup kiri di atas untuk memastikan letupan berlaku. Oatmeal adalah salah satu penyebab yang licik yang akan menjadi gelembung dan mustahil untuk membersihkan. Ya, plat gelombang mikro menjadi panas, tetapi menggigit peluru dan membersihkannya jika anda membuat keadaan huru-hara yang besar.

0817 murray mancini salmon farro grain bowl
Gambar oleh Laura Murray, gaya oleh Judy Mancini.

Bowl bijirin salmon farro ini dihidangkan COLD, satu-satunya cara yang boleh diterima untuk mendapatkan ikan untuk makan tengah hari di pejabat.

3. Anda Harus Hindari Makanan Bau

Ikan masa max boleh dalam microwaved dalam 30 saat, sebelum ia mula panas dan bau. Ia adalah perjudian untuk meletakkan apa-apa jenis makanan laut dalam gelombang mikro di ruang yang dikongsi. Sekiranya meja seseorang berada betul-betul di sebelah dapur, mereka akan perlu menahan penyegar udara, tetapi walaupun orang beberapa baris jauh mungkin akan menciumnya selama-lamanya. Ikan bukanlah satu-satunya penyebab, walaupun brokoli, kembang kol, dan pucuk Brussels adalah pesalah yang berulang. Kesihatan adalah penting, tetapi pada kos apa? Anda hanya dikecualikan daripada peraturan ini jika dapur berada jauh atau pejabat mempunyai penapis udara yang luar biasa berkesan.

4. Anda Bersih. Itu. Pemasa!!!!

Oh, makanan anda telah dilakukan dalam masa lima saat daripada yang anda jangkakan? CANCEL HIT. HIT CLEAR. Jangan tinggalkan masa pada jam! Biarkan diri anda diselamatkan oleh loceng seperti Zack Morris. Dan jika anda atas sebab tertentu letakkan gelombang mikro pada “mod kuasa rendah,” putarkannya kembali tinggi apabila anda selesai. Itu akan membantu orang lain daripada mematuhi peraturan No. 1.

5. Anda Akan Betulkan Apa Yang Patah

Adakah DJ berjalan dari meja putar yang patah? Tidak, dan tidak sepatutnya. Jika sesuatu yang ditumpaskan dalam ketuhar gelombang mikro yang anda boleh membetulkan, seperti turntable tidak berputar, hanya mengurusnya. MacGyver atau meminta bantuan untuk seseorang. Karma ketuhar gelombang akan kembali menggigit jika anda tidak.

6. Anda Tidak Akan Berjalan

Inilah kali pertama anda harus melawan lirik “Walk Away” Kelly Clarkson. Jangan pergi dari gelombang mikro melainkan jika anda pasti anda akan kembali sebelum bunyi bip tidak terkawal. Mungkin rakan sekerja anda Sharon akan memberitahu anda tentang anjing yang dia pakai dan anda akan terganggu, meninggalkan orang lain yang menunggu untuk menggunakan gelombang mikro. Mungkin anda akan terperangkap dalam minum La Croix bahawa anda akan mengekang kelaparan anda dan kentang manis anda akan duduk di sana selama sejam. (Jika itu anda, siapa adalah anda, walaupun?)

7. Anda Tidak Akan Menyentuh Makanan Pekerja Bersama

Tinggalkan makan tengahari rakan sekerja anda sendiri! Walaupun anda sangat memerlukan microwave, jangan makan makanan orang lain. Orang yang bergerak makanan orang lain juga adalah orang yang mengambil pakaian orang asing daripada mesin basuh di laundromat. Jangan jerk, atau anda mungkin berakhir di bar seperti George Bluth, Sr. NO TOUCHING!

tidak touching

Delicious, tetapi NSFM (tidak selamat untuk microwave):

Kari Udang Kelapa Hijau