6 Trend Beer untuk Memeriksa pada tahun 2017

Ini berbuih di Mouth, petualangan Joshua Joshua Bernstein yang semakin berkembang di alam semesta bir. Dan ya, dia mahu pusingan lain, tolong.

Pelari menghabiskan berbulan-bulan untuk bermain marathon, perlumbaan yang membekalkan ketahanan manusia seperti getah. Bagi saya, beberapa dekad bir angkat hampir tidak bersiap untuk Festival Bir Amerika Besar Denver, tiga hari yang sesuai dengan buku Hemingway.

Bacchanal, sekarang dalam tahun ke-35nya, memenuhi Pusat Konvensyen Colorado yang luas dengan 780 kilang bir yang menyajikan seramai 3,800 bir, dari IPAs pedas hingga asam masam timun, yang dibuang oleh ounce.

Ini mungkin kelihatan terlalu kecil, tidak cukup untuk memasuki tupai. Tetapi pertimbangkan GABF sebagai kedai ais krim besar-besaran. Beberapa sudu plastik swirl vanila dan kacang coklat mudah dijilat. Multiply itu dengan 300 dan, baik, ick.

Di udara yang berkelajuan tinggi di Denver, di mana alkohol memukul lebih keras daripada cangkuk kiri kelas berat, salah satu adalah nombor yang paling rumit.

Mendapat penagih daripada Ryan Lochte bukan matlamat GABF saya. Sebaliknya, tugas Olympian saya sedang berjalan-jalan di lantai konkrit, penuh dengan 60,000 revelers dilengkapi dengan rantai pretzel, dan memahami rasa dan aroma terkini..

Angin trend terus-menerus hinggap di arah yang tidak dijangka, dan festival tahun ini berputar dengan pilsners, pemula Oktoberfest-ready, dan segala-galanya kopi, sementara sours yang diilhami oleh Jerman berenang dengan buah-buahan di rumah di peti sejuk saham Florida masa.

Berikut adalah trend yang akan mengambil bir Amerika pada tahun 2017.

GABF03
Persatuan Brewers

Tempat kejadian di GABF. Foto: Persatuan Brewers

Jatuh ke lager
Ulang labu tahun ini telah menyaksikan brewers memukul brek labu. Ke dalam kekosongan wangian potpourri datang bir disuntung dengan sirap maple dan pilihan saya untuk sayang baru jatuh, märzen. Ini mungkin kelihatan seperti berita lama, kerana ini adalah pemain-pemain Oktoberfest-ready-märzen adalah bahasa Jerman untuk Mac, apabila bir diseduh dan disimpan sehingga jatuh-telah bertahan selama berabad-abad. Keajaiban kecil: Kejutan gaya crispness, kemanisan karamel, dan makanan berpasangan mojo (sosej, pretzel, ayam goreng) mempunyai Revolusi Oktoberfest, Kiri Tangan Oktoberfest, dan Zirkusfest Hi-Wire bersedia untuk menawan semula tahta jatuh.

Jus Adakah longgar
IPA bukan lagi ‘pegolf-up’ pegolf-pedala yang memandu dengan kepahitan. Ia lembut seperti soufflé, buah-buahan dan tropika sebagai ambrosia salad (sos rahsia: hop seperti Citra dan Mosaic), dreamboat yang kabur yang lancar memotong leher anda. Buah bir adalah jus yang betul, frasa yang longgar di GABF menggambarkan Juventus Great Notion Jr., Alvarado Street Brewery Mengandungi No Juice, Jus Hop Pantai Pesisir, dan Sam Adams Rebel Juiced, perpanjangan jenama terkini brewery. Ia diturunkan semasa persidangan akhbar pagi, di mana saya sesuai dengan IPA dengan OJ.

Menggembirakannya
Pembiakan mempunyai seekor lembu di GABF, sambil menambah laktosa-gula susu yang tidak boleh dibeli yang membekalkan kemanisan dan badan-ke piring sarapan gaya. Tangkai susu berlimpah, dengan Monkey Paw’s Macadamia Side Side Paradise, 4 Hands ‘cocoa nib-crammed Chocolate Mil Stout, dan Boxing Bear yang memenangi pingat emas Chocolate Milk Stout perkara yang halus yang anda ingin menyesap di Waffle House ketika liar berkaki.

Laktosa juga terselip di luar jangkaan. Orthodontik Bruery Or Xata meniru horchata kayu manis dari Mexico, manakala Pelancaran Cape Canaveral Pad Pad menggunakan laktosa, sitrus dan kacang vanila untuk membangkitkan pai limau utama. P.S. Perhatikan untuk pencuci mulut laktosa, makanan pencuci mulut yang layak “IPA” yang dibuat oleh kilang bir seperti Lelah Tangan dan Omnipollo.

GABF02
Persatuan Brewers

Beer adalah perkara yang serius. Foto: Persatuan Brewers

Hei, Joe
Kick-start kopi bermula pagi kami, manakala bir kopi semakin bertambah malam. Tahun ini menunjukkan bahawa pembuat bir bergerak melampaui perpindahan kopi ke stem roem. Georgetown Brewing memenangi pingat emas Gusto Crema berkahwin dengan krim ale ringan untuk minuman sejuk bunga, sepasang yang sesuai untuk pukul 10 pagi atau 10 pagi. (Wolf’s Ridge Clear Sky Daybreak juga melambangkan krim ale-coffee cream.) Selepas makan malam, lebih sesuai untuk penyanyi Allagash Brewing, James Bean, yang berusia di dalam tong bourbon dan diseduh dengan minuman dingin dari kacang Ethiopia yang mengingatkan pada blackberry dan blueberry. Dan Fad Brewing mengambil IPA menjadi tangen lain dengan Moirai Coffee IPA, gaya dengan potensi buzz yang serius.

Kölsch Crush
Brewers sentiasa mencari bir seterusnya yang akan memenuhi khalayak yang lebih luas, kedua-dua bir lite bro dan ular IPA ganda. Masukkan kölsch Jerman, ale yang sejuk seperti fermentasi, melembabkan buah-buahan dan meningkatkan semangat cepat. Kölsch bukan pendatang baru, tetapi bir-pasangan berjalan hebat untuk salad, brunch telur, dan ikan yang lebih ringan-bersedia untuk peranan yang lebih besar.

Tafsiran klasik seperti Ketinggian 8 Kedua dan Magnolia Kalifornia Kölsch berlimpah. Lebih menarik lagi, kölsch mendapati dirinya dalam percubaan merakam brewers ‘, menggabungkan yang boleh diakses dengan gaya yang tidak dijangka. Ballast Point Serrano Kölsch akan melanda rumah untuk kepala cabai, sementara Little Harpeth Mosaic Kölsch adalah catnip kepada pecandu IPA.

Fruited Sours
Satu dekad yang lalu, gosok asin Jerman (“pergi-uh”) dan lemis-asid Berliner weisse adalah seperti dilupakan sebagai Scott Baio, peninggalan dari zaman yang lampau. Tetapi bir dibangkitkan semula dahulu kala, membalikkan mereka sebagai haus-haus dan tunas terbaik untuk ceviche, salad, dan kerang.

Mungkin diilhami oleh kejayaan IPAs yang berfaedah, alkohol rendah alkohol ini bermain baik dengan lorong hasil. Gula Zenith Grapefruit Gose dan Crooked Thumb’s Florida Grapefruit Gose zestily refresh seperti hujan sejuk semasa gelombang panas. Strawberry Mint Berliner Tivoli adalah semulajadi sumur musim panas di sebuah teras Selatan. Bikini Bottom yang diisi nanas Metal Monkey mengambil gose di kawasan pesisiran tropika, sementara Blue Point’s Beach Plum Gose berenang ke perairan tanpa had dengan penambahan rumpai laut dan garam laut yang dituai Long Island.

Empat Tren lain untuk Menonton untuk 2017

1. Medan Bir: Biji seperti Goreng Brewing yang dipenuhi dengan Oyster Weiss dan M.I.A. Beer Co.’s tart Babalu, penuh dengan wortel, adalah tanda-tanda bahawa bir yang ditanam sayuran adalah naik.

2. Sours kering-terasa: Kami memanggilnya awal tahun ini, tetapi perlanggaran bir masam dan hop berada di mana-mana di GABF. Ia adalah masa minum di sebelah tisu (dan hoppy).

3. Beers Gone Wild: Dari ciptaan Hitam Projek spontan ke Fwerke Hop Farm Sudwerk, berumur dalam tong wain dan disedut dengan funky Brettanomyces ragi, bir yang bersenandung dengan mikrob liar akan terus membuat arus perdana.

4. Pilsners Aplenty: The Slim Jim-snappy lager meneruskan kemunculannya yang licik, dengan sejumlah kilang pembuatan membekalkan spin. Stock Foothills Torch Pilsner, pFriem Family Pilsner, dan Von Trapp Bohemian Pilsner untuk keperluan ekor anda.

Berkaitan: Sirap Maple di Beer Adakah Menghairankan Delicious