10 Cara Memasak Beets

Beet mempunyai rasa yang indah dan bersahaja – seperti salib antara lobak merah dan cendawan liar. Memanggang menumpukan gula semulajadi, membuat bit sebagai pasangan yang sempurna untuk sitrus, keju, dan lobak. Selain itu, mereka adalah makanan paling visual yang menakjubkan. Mereka terdiri daripada ruby-merah dalam hingga ke oren-emas cerah untuk jalur gula-gula-gula-gula yang suka bermain-main.

resipi selepas melompat…

[

5 Cara Memasak Beets

 1. Sebagai penyebaran untuk crostini:
  PUREE bit yang dibakar dan kacau ke dalam keju kambing yang lembut; musim dengan garam dan lada. Hidangkan sebar dengan hirisan baguette yang dibakar.

 2. Untuk salad renyah:
  TOSS mencukur bit, adas, saderi, hati artichoke, dan epal dengan vinaigrette wain Sherry.

 3. Sebagai pengisian omelet:
  WILT bit hijau dalam minyak zaitun dan bawang putih yang dicincang; tambah kepada omelet bersama dengan keju feta yang hancur.

 4. Untuk kentang goreng: Ringan
  DUST strip-strip saiz bit mentah dengan tepung jagung. Minum minyak hingga 340 darjah F dan bitum goreng sehingga segar di luar dan lembut di dalamnya.

 5. Pada sandwic:
  TAMBAH bit yang dipanggang nipis untuk daging lembu atau panini sayuran.
  Baik Untuk Anda
  Walaupun mereka mempunyai kandungan gula tertinggi dalam sebarang sayur, bit masih sangat rendah lemak dan kalori. Sayuran – yang sangat kaya dengan nutrien, vitamin, dan mineral – adalah bahagian tumbuhan yang paling berkhasiat. Tetapi akar juga merupakan sumber vitamin C, kalium, serat, besi, dan asid folik yang baik.

Lebih banyak resipi
Beets Roasted di Mustard Cream
Farfalle dengan Golden Beets, Beet Greens, dan Pine Nuts
Beet Chutney
Salad Beet dengan Crouching Cornbread dan Country Ham
Beet Ravioli dengan Poppy Seed Butter

Ketahui lebih lanjut mengenai bit di sini.

Teks oleh Camille Hahn