The Egg House Pop-Up adalah Pengalaman Interaktif untuk Orang-orang yang Sungguh Suka Telur

Peminat telur, ini bukan masa untuk mengelilingi: Telur mulia, serba boleh akhirnya mendapat penghormatan yang sewajarnya dalam bentuk pop interaktif di New York City’s Lower East Side. The Egg House, yang dibuka untuk dibuka pada 7 April, membolehkan pencinta telur membenamkan diri dalam pemasangan multisensori yang khusus untuk bahan bujur kegemaran semua orang.

Ekspo itu memohon pelawat untuk membayangkan rumah watak telur fiksyen bernama Ellis, yang kebetulan membina sarangnya di New York City. Setiap bilik pameran di dalam rumah-termasuk The Foyer, The Kitchen, The Hallway, The Pool, dan The Garden-dimaksudkan untuk menjadi bahagian yang berbeza dari rumah egghead ini. (Akaun Instagram Egg House menceritakan kisah hidup Ellis lebih mendalam.) Tetapi walaupun merenung kehidupan telur muda yang mengambil di bandar besar itu kelihatan seperti telur yang sukar untuk retak, peminat pop timbul yang bertema makanan lain, seperti Muzium Ice Cream atau Muzium Candy yang akan datang, pasti akan menikmati berjalan-jalan (pada kulit telur, mungkin) melalui enam bilik bertema, yang akan menampilkan kolam yang dipenuhi dengan bola berbentuk kaviar, peti telur bersaiz manusia, ayunan shell digantung dari siling, bersama-sama dengan kejutan kejutan sarapan-sentris yang lain.

Rumah Telur difahamkan oleh pengasas tanpa nama yang ingin mencipta pelarian yang fantastik dari dunia nyata, dan ia dibawakan oleh sekumpulan bakat muda yang lulus dari NYU, Parsons, SVA, dan Pratt Institute dengan latar belakang seni, dalaman reka bentuk, dan pemasaran (jelas), menurut siaran akhbar. Pengasas mengatakan dia memilih untuk menumpukan ruang pada telur “kerana ia universal. Ia boleh dilihat di hampir semua masakan. Walaupun setiap budaya menafsirkannya secara berbeza, ia sangat serba boleh yang semua orang boleh berkaitan dengannya. Itulah sebabnya kita menyertakan telur dalam bentuk dan bentuk yang berlainan-ia mewujudkan keakraban. Telur juga mewakili sarapan pagi dan oleh itu pagi dan tenaga-apa sahaja yang hebat di dunia ini. “

Dan, secara semula jadi, perjalanan ke Rumah Telur tidak akan lengkap tanpa berpuluh-puluh puluhan telur sebenar. Vendor seperti Egg Shop dan Eggloo akan berada di tangan untuk memuaskan keinginan telur kedua-dua gurih dan manis, dan pasukan Egg House juga akan menyerahkan barangan sarapan percuma dengan kopi pada waktu pagi dan citarasa eggnog pada sebelah petang sebagai “menjemput saya momen. ” Belum lagi, kedai hadiah akan dipenuhi dengan banyak “telur” (ugh).

Tiket untuk pengalaman sampingan yang cerah, yang terletak di 195 Chrystie St., dijual pada 15 Mac pada waktu tengah hari, dan boleh dibeli di sini untuk $ 18 seorang ($ 12 untuk warga tua dan kanak-kanak di bawah umur 10 tahun). Nampaknya ia akan menjadi cangkang satu masa.

The Foyer
Diberi hati The Egg House
The Garden
Diberi hati The Egg House
The Kitchen
Diberi hati The Egg House
The Hallway
Diberi hati The Egg House
The Pool
Diberi hati The Egg House
The Gift Shop
Diberi hati The Egg House
The Secret Room
Diberi hati The Egg House