Speakeasy Quentin Tarantino Dibuka di Cincinnati

Dengar, semua awak Inglourious Basterds: Akhirnya ada tempat di mana anda boleh membasuh wisel anda Dari Senja hingga Dawn. Tidak, ini tidak Pulpa fiksyen– Satu speakeasy bertema Quentin Tarantino benar-benar wujud.

tarantino speakeasy video store
Dengan hormatnya Arkib Video

Arkib Video adalah bar baru di Cincinnati, di mana Tarantino diehards boleh bersama-sama untuk membincangkan kerumitan filem pengarah ikonik dan menyegarkan koktail yang lazat, kreatif. Bar tersembunyi di sebalik pintu rahsia di sebuah kedai yang kelihatan seperti sebuah kedai sewa VHS (R.I.P., Blockbuster), di kejiranan Walnut Hills di Cincinnati. Beberapa tanda minuman yang diilhamkan oleh Tarantino termasuk “Hanzo Steel”, campuran gin, serbuk mesiu sirup teh hijau, jus limau, bir halia, dan gula lavender, dan “Jackie Brown,” yang termasuk bourbon Bulleit, minuman keras elderflower, blackberry-cucumber purée dan madu asin. Terdapat juga “Texas to Tokyo”, sebuah kombo shochu yang dicelup serai, El Jimador reposado tequila, sirup serrano darah-jeruk, jus kapur, kacang-kacangan, dan soda, dan “Mango Unchained,” campuran cognac, mangga mangga sirsul buah-buahan, jus kapur, dan kembang bunga cabai. Walaupun begitu kompleks seperti Quentin Tarantino sendiri, semua koktel disenaraikan pada $ 9 agak munasabah.

tarantino speakeasy texas to tokyo
Dengan hormatnya Arkib Video

Texas To Tokyo: sochu yang disegel serai, El Jimador reposado, sirap serrano jeruk darah, jus limau, kacang-kacangan, dan soda

Tidak jelas jika Arkib Video juga akan mempunyai Royale With Cheese pada menu atau, untuk perkara itu, Le Big Mac.

Nampaknya kami tidak akan bosan dengan restoran dan makanan bertema budaya pop. Maksud saya, yang kehidupannya tidak dibuat jauh lebih baik oleh kewujudan minuman beralkohol Butterbeer, Harry Potter and Co.? Jangan cuba berpura-pura seperti anda tidak hancur apabila anda tidak mendapat tempahan ke restoran Brooklyn Brucie’s Beyoncé bertema Hari Valentine pada tahun 2014. Dan semua anda makanan pencinta filem pasti akan tersangkut banyak Star Wars– Makanan dan minuman berpatutan seperti yang anda boleh lakukan dalam pelepasan Pasukan Awakens, dari koktail Yoda Soda dan koki Vader-ade ke wadah krim Coffeemate yang bertemakan Chewbacca. Apa yang kita cuba katakan adalah, budaya pop dan makanan pada dasarnya adalah perlawanan yang dibuat di syurga Hollywood.

Pada masa itu kami membuat pesta Permainan of Thrones:

Perayaan Permainan Epik Perjamuan