Sebuah Muzium Candy Akan Datang ke New York

Dua tahun lalu, semua suapan Instagram kami telah diambil alih oleh Muzium Ice Cream, kuil pop timbul ke pencuci mulut tenusu yang popular. Tidak mustahil untuk membuka aplikasinya tanpa melihat gambar lubang pelangi pelangi, belon permen yang boleh dimakan, atau seesaw dalam bentuk sudu gergasi. Musim panas ini, anda boleh mengharapkan yang sama tetapi banyak, lebih besar (dan tinggi fruktosa-jagung-sirap-ier), kerana Muzium Candy datang ke New York City.

Muzium Candy, cabang dari rangkaian restoran Gula Gula, adalah untuk semua orang yang tidak berfikir Muzium Ice Cream adalah Willy Wonka cukup. Seperti yang dilaporkan oleh Pemakan, ini muzium gula-gula akan berjumlah 30,000 kaki persegi dengan 15 bilik “pengalaman” bertema gula-gula, pasar pencuci mulut, cawangan Sugar Factory, sebuah kafe di luar, dan tiada kekurangan pameran. Kata pameran, menurut Pemakan, akan termasuk mural gula-gula, pemasangan seni gula-gula, kawasan mencicipi gula-gula, gula-gula unicorn, dan, yang dikatakan, beruang gila terbesar di dunia.

“Idea untuk mencipta Muzium Candy berasal dari imaginasi anak-anak saya yang ingin tahu dan impian peribadi saya mengenai tanah gula-gula ajaib,” kata Charissa Davidovici, pengasas Kilang Gula, kepada Masa tamat. “Kami juga mendapat inspirasi dari semua tetamu kami di Sugar Factory mengambil gambar di dinding Candy Dot yang bersaiz seumur hidup kami dan dengan makanan dan minuman kami di atas. New York City adalah lokasi yang sempurna untuk membuka muzium pertama kami, ia adalah pusat hiburan – kita tidak boleh menunggu untuk berkongsi konsep ini di seluruh dunia. “

Tidak jelas sama ada Muzium Candy akan menjadi pameran pop timbul seperti Muzium Ice Cream, tetapi Pemakan melaporkan bahawa terdapat rancangan yang sama untuk membuka lokasi Los Angeles dan satu di bandar yang belum dikenal. Lokasi New York akan berada di Chelsea, di bangunan yang sebelum ini menempatkan kelab malam Limelight dan kini berfungsi sebagai Jue Lan Club, restoran Cina mewah. Selain itu, tidak banyak dari segi spesifikasi, tetapi mengetahui keajaiban Pabrik Gula untuk makanan pencuci mulut yang mewah, anda harus mula menyediakan Instagram anda tidak kira apa.

Atau tinggal di rumah dan percubaan untuk membuat gushers buatan sendiri:

Ujian Chef Dapur Ujian Untuk Membuat Gourmet Gushers